Gydytoja apie net neuzsimine buvau ir privaciai ir poliklinikoj.Pati buvau paskaicius kad "tai" tik i nauda aisku jei gerai jautiesi ir "ten" viskas tvarkoje. O man visiskai nesinorejo nuo pat nestumo pradzios gaila vyro juk jam tai norisi be to jam nesvarbu kad pas mene svoris auga kad jau pilvas ant nosies didziausias as ji vistiek jaudinu na man tai malonu zinoti tai kartais mes paisdykaujam tik as negaliu apie leliu negalvot ir atsipalaiduot na bet del vyro kartais galima nes jis ir taip daug padeda ir rupinasi mumis
man tai noras dingo apie 4 men....vis dar neatsirado....
Man pradzioj nesinorejo, nes savijauta buvo bloga, miegoti tik norejosi, plius buvo bedu su pilvuku (kietejo, skaudejo). Po to nuo kokio 5 men kaip ir ok, tik, kad visa nestuma kazkokie uzdegimai kankina... O vyrui tai norisi tikrai
Dabar paskutinis menesiukas... Net ir nezinau del galima-negalima... Pilvukas nedidelis pas mane, tai realiai nera labai nepatogu, tik kad potraukio nelabai yra pas mane... O jei ir kyla kokiu minciu, tai gal labiau del to, kad vyra pamaloninti norisi... Ir apskritai be lubrikanto butu sakes... Va...
O kazin kada jau tas laikas minkstinti gimdos kakleli..?
Man dar tik patipradzia, bet turiu problemu, skauda pilva karts nuo karto, nors vyras nori, ir as noriu kai neskauda, bet vat, bijom, kai eisiu ryt pas ginekologa, reikes paklausti, nes kai buvau pirmadien, pamirsau turbut ne tas rupejo
ir aš pasidalinsiu patirtim... mums jau 5 savaitės , jaučiausi labai gerai ir maniau nieko tokio jei pasimylėsim... tai va viskas vyko labai atsargiai ir ramiai, bet ir tai pakenkė... nes kitą rytą atsirado rūdų išskyrų, jaučiau po santykių pasirodė kraujo, tik iki ryto jis parudavo ir jaučiau kažkokį dilgčiojimą pilvo apačioje. Labai išsigandau paskyriau pati sau gulėjimo režimą, po dviejų dienų išskyros liovėsi ir jaučiuosi daug geriau tikuiosi tai mums nepakenkė pas gydytoją ruošiuosi eiti 7 sav.
Su pirmu neštumu tikrai neribojom savęs ir gyvenom lytinį gyvenimą iki pat galo. Paskutinį kartą buvo 4 dienos prieš gimdymą. Gal būtų buvę ir toliau, bet vyrui teko išvažiuot. Šį nėštumą savijauta tokia prasta, kad net pagalvot apie tai nesinori. Gaila vyro, bet ir aš per save lipt negaliu. Tuo metu turi būt abiem malonu, o šiuo metu tikrai malonumo nepajusiu.
Man jau 7 men. Aš irgi manau, kad geras dalykiukas.Tik aisku jei gerai jautiesi. Pakolkas tai jauciuosi
Mums igi visiskai netrugdo, tik MB kartais pasibijo, man pazystama daktare sake , kad nieko cia blogo nera tik reikia atsargiau, juk buna kaikuriu moteru kurios nestumo metu dar labiau nori viskas priklauso nuo nestukes savijautos
QUOTE(chamka @ 2009 05 07, 19:52)
Mums igi visiskai netrugdo, tik MB kartais pasibijo, man pazystama daktare sake , kad nieko cia blogo nera tik reikia atsargiau, juk buna kaikuriu moteru kurios nestumo metu dar labiau nori viskas priklauso nuo nestukes savijautos
Oi, pamenu kaip norėdavau Pagatava sudrąskyt buvau
dabar mums 8 savaiteles :)mums liepe tik reciau ir atsargiau bet kad man siuo metu visai nesinori krutine jau dabar matosi, kad padidejus, tai MB negali atsidziaugt ir vis domisi, kada bus pienas
QUOTE(Dievaite @ 2009 05 11, 21:46)
dabar mums 8 savaiteles :)mums liepe tik reciau ir atsargiau bet kad man siuo metu visai nesinori krutine jau dabar matosi, kad padidejus, tai MB negali atsidziaugt ir vis domisi, kada bus pienas
kazkur skaiciau kad pirma trimestra daznai buna kad nesinori
man irgi tas pasireiskia vyras niekaip to negali suprast