Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Vilmuks13 @ 2009 03 28, 21:22)
Labas merginos, turiu klausima. Gydytoja leido tureti lytinius santykius su vyru. Mna siu metu 7 savaites, kadangi as neturiu vaginalinio orgazmo o tik klitorini tai tuo labiau nebaisu. BET va ka pastebejau, po kiekvieno orgazmo man kazkur 2 minutes skauda pilvo apacia taip kad menesines prasidetu. Gal kas zinot ar tai naturalu? Gal del to kad gimda stipriai susitraukia? Ar tai gal blogai? Man seniau (kol nebuvau nescia) to nebuvo. Prasau atsakykite

manau, kad tai normalu, man irgi pilva pamaudzia - ir su pirmu, ir su antru nestumu. bet del sventos ramybes pasisakyk gydytojai, tikrai nepakenks. vat jei pasirodytu kraujo, tai gal ir nebutu gerai, bet kai kurioms ir taip buna.
Atsakyti
Na pas mane tai trumpas gimdos kaklelis, todėl pirmus 3 mėn., kol yra didesnė rizika, tai nelabai galima. Dabar jau galima, žinoma rečiau ir atsargiai. Na bet nors tiek ... lotuliukas.gif O šiaip tai, tos, kurios tai daro pvz., 8 mėn., tai sakoma, kad lengviau pagimdo, nes minkštėja gimdos kaklelis.
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 03 29, 11:22)
Na pas mane tai trumpas gimdos kaklelis, todėl pirmus 3 mėn., kol yra didesnė rizika, tai nelabai galima. Dabar jau galima, žinoma rečiau ir atsargiai. Na bet nors tiek ...  lotuliukas.gif  O šiaip tai, tos, kurios tai daro pvz., 8 mėn., tai sakoma, kad lengviau pagimdo, nes minkštėja gimdos kaklelis.

Va va, man tas klausimas irgi uzkliuvo. Ar cia rimtai sperma minkstina kakleli? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 03 29, 19:23)
Va va, man tas klausimas irgi uzkliuvo. Ar cia rimtai sperma minkstina kakleli? g.gif  rolleyes.gif

Na bent jau man tai nieko nesuminkštino lotuliukas.gif Aš tai vyro nekankinau, iki pat gimdymo smileysex.gif Aišku atsargiau blush2.gif Bet kaklelis nenorei vėrėsi. Gavau skatinimą, tai turiu ką prisiminti swoon.gif Šiaip mano patarimas,gimdymo metu kiek leidžia jiegos vaikščioti. Man kai liepe gultis ,kad vaiko tonus rašyti,tai ir sustojo,saremiai yra,o kaklelis neatsidaro unsure.gif
Atsakyti
na manau jei gerai jauties galima iki galo myletis mirksiukas.gif , kiek zinau gale reiktu atsargaiu, nes siaip jug rekomenduojama net skatintis seksu, tai manau paskuti menesiuka reiktu susilaikyt.
Atsakyti
na man tai gydytoja ne tai, kad kategoriskai uzdraude, bet liepe nuo to susilaikyti, nes man jau nuo kokiu 25 savaiciu kaklelis jau suminkstejes, o ir susitraukimus gimdos gana daznai jauciu, tai su vyru ir nerizikuojam musu su lelium sveikata wub.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano gine net neuzsimine apie tai. Tai susirinkau info internete. Idomu ji manes nei klause apie santykius, nei pasake galima ar ne. Tai nusprendziau eit privaciai pasitikrint ir tada bus aisku. Gal tada man papasakos viska aiskiau. Nes savo gine nelabai pasitikiu ir atsiliepimu teko nekokiu girdet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 03 31, 00:07)
Sveikutes. Mano gine net neuzsimine apie tai. Tai susirinkau info internete. Idomu ji manes nei klause apie santykius, nei pasake galima ar ne. Tai nusprendziau eit privaciai pasitikrint ir tada bus aisku. Gal tada man papasakos viska aiskiau. Nes savo gine nelabai pasitikiu ir atsiliepimu teko nekokiu girdet  verysad.gif

Tai kodėl tiesiog nepasikeisti gydytojo? Kai pirmą kartą apsilankiau pas vieną ginekologę, kuri man net pusės privalomų tyrimų nepaskyrė, apsisukau ir nuvariau pas kitą. Dabar viskas kaip ir gerai smile.gif
Atsakyti
o mes visa nestuma smileysex.gif blush2.gif ir tikrai niekuo nepakenke blush2.gif o ar gimdos kaklelis nuo seksiuko greiciau atsidaro tai nezinau.man pilnai atsidare per 12 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2009 03 31, 08:52)
o mes visa nestuma  smileysex.gif  blush2.gif ir tikrai niekuo nepakenke  blush2.gif o ar gimdos kaklelis nuo seksiuko greiciau atsidaro tai nezinau.man pilnai atsidare per 12 val  g.gif

Kursuose akušerė sakė, kad sperma skatina gimdos kaklelio suminkštėjimą ir atsivėrimą. Tai iki paskutinių savaičių galima su prezervatyvais mylėtis, o po to jau paskutinę savaitę galima ir be. Mano vyras tai didelio entuziazmo nerodo, sako, kad negali normaliai atsipalaiduoti, bijo pakenkti kūdykiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 03 31, 10:29)
Kursuose akušerė sakė, kad sperma skatina gimdos kaklelio suminkštėjimą ir atsivėrimą. Tai iki paskutinių savaičių galima su prezervatyvais mylėtis, o po to jau paskutinę savaitę galima ir be. Mano vyras tai didelio entuziazmo nerodo, sako, kad negali normaliai atsipalaiduoti, bijo pakenkti kūdykiui g.gif

o tai ko bijo,jei net akusere sake kad iki paskutiniu dienu galima?mes tai su saviskiu pasikalbejom apie tai ir viskas buvo thumbup.gif .net geriau nei pries nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
Na mano vyriskis ir jaucia kazkoki kompleksa g.gif sako bijau maziukui pakenkti ir tau nors bandom ax.gif bet matau kad jis isitempias buna,nors gydytoja leido mums santykius ir siaip mano nestumas lengvas po kol kas yra nestuke.gif
Atsakyti