Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(olinka @ 2012 06 28, 11:00)
sveikos 4u.gif  laukiuosi 17 sav. kyla klausimas baigt viduje galima ar ne nes kazkaip nesmagu daktares to klaust (myletis tai leido sako nieks negresia)

tokius klausimus ir reikia užduoti gydytojai, o ne forumuose lotuliukas.gif būtent pas mediką gausi patikimą informaciją, o ne kaimynės nugirsta, bobutės pasakyta.

QUOTE(Vicious_L @ 2012 08 12, 02:42)
Dar gal ankstoka, bet domiuosi apie viska. Kiek skaitinejuosi, daug kur paminima, kad neduok die nestumo metu pateks i vidu oro, gali viskas baigtis oro embolija ir mirtimi  blink.gif Pav. :"Jei partneris moteriai atlieka kunilingą, lytinių organų stimuliavimas turėtų apsiriboti laižymu. Jokiu būdu negalima pūsti ar net netyčia pūstelėti oro į makštį. Teoriškai – net ir nuo nedidelio pūstelėjimo, o praktiškai – nuo stipresnio oro gūsio moters kraujagyslėse gali susidaryti embolija (oro burbulas), tai gali baigtis netgi motinos ar kūdikio mirtimi."(http://eli.mama.lt/nestumas-ir-vaikai/planavimas-ir-nestumas/seksas-nestumo-metu-kai-norisi-kitaip). Bet tai man visada ir paprasto sekso metu ten oro prieina ir namazai, jum ne? Kazkokia nesamone man cia, atrodytu is fantastikos srities, bet nu ne pirmoj vietoj perskaitau, nesciosios vadove irgi tai pabrezia.

kažkokia absoliuti nesąmonė man skamba su tuo oru doh.gif ir taip, tikrai, to oro patenka, oč ia net mirtimi gresia. manau tokios grėsmės atveju būtų daugiau info pateikiama nėštukėms.
Atsakyti
Na mano tokia juokinga istorija... prasidėjo sąremiai po paskutinio sekso... biggrin.gif taip kad tom, kurioms vėluoja, manau, tik į naudą biggrin.gif
Atsakyti