prijuokinot merginos
Tusina - darbštuolė ir gamina ir fotkina taip ir toliau...
Ar nesunku buvo morkas tarkuot su tuo malūnėliu
man tai plovas patinka toks košinis, o ultrapliuse gaunas birus, kurį mėgsta mano šeimyna... Aš dariau sau 2,4l puode, tai man kaip greit gavos tik vaikai nevalgė, sako, čia ne plovas, o košė
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 11:14)
baltas ridikas ir agurkas. Uzpyliau sezamu aliejumi, bet geriau jau paprasta alyvuogiu buciau naudojusi
Siandienos pietums paruosiau
neturiu ka veikti Bandau TW galimybes. Siandien morkas sumaliau su surio maluneliu. Patogu ir greita tai kai mano foto atsibos informuokite
Siandienos pietums paruosiau
neturiu ka veikti Bandau TW galimybes. Siandien morkas sumaliau su surio maluneliu. Patogu ir greita tai kai mano foto atsibos informuokite
Man tai niekad neatsibos
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 25, 22:01)
Prekes gavau, o to lapo, kur kainytės surašytos ne, tik paskutinį lapą įdėjo, kiek turiu sumokėti ir kažkokios Jūratės iš Vilniaus paskutinį lapą, aš tai matysiu, kiek mokėti, bet ji tai nžn ką darys
Prie naujų katalogų pamiršau užsakyti tą "Show", kur indų aprašymai visi, maniau, kad dovanai duos
Prie naujų katalogų pamiršau užsakyti tą "Show", kur indų aprašymai visi, maniau, kad dovanai duos
Tai galima ir daugiau uzsisakyt tu katalogu? Ir juos reik uzsisakyt? Kaip?
QUOTE(davija @ 2009 03 26, 09:18)
rosee tavo katinas kiek britukui metų? biški padykęs turbūt, mačiau kad su tešla padeda darbuotis
na buvo vieną kartą toks atvejis , gegužę sueis metukai.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 26, 09:24)
toje foto ne ji man gražiausia....
supratau , norėjosi puslapiuką papuošti, juk pavasaris...
Ryžius plovui pirkite plikytus, tie išvirę būna birūs.
QUOTE(Betti @ 2009 03 26, 11:15)
Merginos, gal kuri nors galit pasidalint patirtimi kepant plova ultrapliuse?
Labai mėgstu gaminti plovą ultrapliuse, nes greitai pasidaro . Kažkada rašiau jau temoje, pasikartosiu dabar. Aš darau 3ltr ultrapliuse. Žodžiu, pusę pokelio ryžių (apie 400gr) užpilu ultrapliuse karštu vandeniu kad apsemtų ir pabrinkinu (tik nereikai uždengti, kad neužsiplykytų ryžiai), kol susiruošiu mėsą. Naudoju arba vištos krūtinėlę vieną arba apie 500 gr sprandinės ar menties (kumpis per sausas plovui). Supjaustau mažais gabalėliais ir su svogūnu apkepu keptuvėje kol šiek tiek pakeičia spalvą mėsytė. Tada mėsą dedu į ryžius, įtarkuoju morką (su TW pjaustykle labai gražiai ir smulkiai ilgais šiaudeliais susipjausto) ir puse puslitrinio tomatų padažo (man skaniausia su Daumantų tradiciniu) ir prieskonių, kuriuos mėgstate. Viską išmaišau, sulyginu paviršiu ir su šaukštu įspaudžiu kelias duobutes į kurias pripilu vandens (jo tiek ir tereikia, kad gautųsi ne košė, o birus plovas). Na ir viską į orkaitę valandai laiko 200C temperatūroje (kepti uždengus dangčiu jau). Labai greitai pasigamina ir tikrai būna vykęs.
QUOTE(simoselis @ 2009 03 26, 14:27)
Man tai niekad neatsibos
Papildyta:
Papildyta:
Taip, reikia užsisakyti, kainuoja berods 1 Lt
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 26, 14:27)
Ryžius plovui pirkite plikytus, tie išvirę būna birūs.
Gali būti ir neplikyti, tik reikia tame pačiame aliejuje, kuriame kepinote daržoves, apkepinti truputį - bus birut birutėliai
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 14:33)
Taip, reikia užsisakyti, kainuoja berods 1 Lt
Gal galit apsviest blondine - kokie katalogai yra ir ju kodukai?
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 13:33)
Gali būti ir neplikyti, tik reikia tame pačiame aliejuje, kuriame kepinote daržoves, apkepinti truputį - bus birut birutėliai
Ačiūū. išbandysiu, nes vakar gaminau ultrapliuse ir gavosi košė
QUOTE(simoselis @ 2009 03 26, 14:35)
Gal galit apsviest blondine - kokie katalogai yra ir ju kodukai?
Katalogas yra vienas, jis koduko neturi, įrašyk po apačioj, kur rašai šeimininkės dovanėles (kaip dabar Signature dėžutės buvo)
Yrašyk Katalogai ir skaičių, kiek jų norėsi
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 14:38)
Katalogas yra vienas, jis koduko neturi, įrašyk po apačioj, kur rašai šeimininkės dovanėles (kaip dabar Signature dėžutės buvo)
Aciu As elektroniniu pastu visalaik uzsisakineju
KA tik pasiziurejau, kad ispardavime nebera mazuju zele ziedu Siaubas, o as jo taip norejau
QUOTE(spiglys @ 2009 03 26, 14:38)
Čia mano toks plovo receptukas :
Ryžių,
morkų daug,
česnako,
svogūnų,
mėsos (kokios turime: vištienos, kiaulienos),
prieskonių.
proporcijos tokios - kiek žmonių valgys (4 asmenims - apie 1,5 st.ryžių, 4-5 morkos, 2-3 vidut. svogūnai, 2 česnako galvutės (neluptos!!!, tik švariai nuplautos), mėsos apie 1 kg )
Mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais, ir apkepti keptuvėje su prieskoniais. Morkas sutarkuoti šiaudeliais, apkepinti aliejuje kartu su svogūnais. Išėmus morkas ir svogūnus, tame pačiame aliejuje apkepinti ryžius.
Į ultra plus indo dugną dėti apkeptą vištieną, morkas su svogūnais, ryžius. Į ryžius įspausti česnako galvutes. Viską užpilti verdančiu vandeniu. Vandens du kartus daugiau nei ryžių (1 st. ryžių - 2 st. vandens). Tada uždengti dangčiu ir apie 30 min kepti 200 C orkaitėje. Po 20 min pažiūrėt ar viskas gerai, nuimti dangtį, jei per daug vandens o ryžiai jau normaliai išbrinkę ir dar pakepti kokia 10 min.
valgant, česnaką išspauti ant ryžių, man tai laabai skanu
QUOTE(davija @ 2009 03 26, 13:33)
uztai vakar juokinga nebebuvo Tempiau kaip kokis
O morkas sumale-raz dva ir viskas Reiks isigyti ir ta stambesne tarkute.
QUOTE(spiglys @ 2009 03 26, 14:38)
gal vandens per daug arba temperatura per zema buvo
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 07:11)
na, tikiuosi, kita savaite jau gausim viska Nesinervinam
Geriu kava su medumi , nes pamirsau Kolumba cukrum papildyti ziople
Geriu kava su medumi , nes pamirsau Kolumba cukrum papildyti ziople
Oho kaip kava gerai atrodo Kaip čia darei ją, papasakok prašau
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 13:33)
Aš tai pakepinu ant sviestuko
Bet merginos čia gerai susitiko Reikia lipdukus užsisakyti sau an rankinukų "TW gerbėja iš SM forumo" ar kažką pan, tada vieną kitą pažinsim