Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 03 26, 10:18)
Tusina, o kokias čia salotikes tarkavai?pekino salotas gal ax.gif

baltas ridikas ir agurkas. Uzpyliau sezamu aliejumi, bet geriau jau paprasta alyvuogiu buciau naudojusi doh.gif
Siandienos pietums paruosiau
user posted image
user posted image
user posted image
neturiu ka veikti ax.gif Bandau TW galimybes. Siandien morkas sumaliau su surio maluneliu. Patogu ir greita tai kai mano foto atsibos informuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 26 kovo 2009 - 10:16
Merginos, gal kuri nors galit pasidalint patirtimi kepant plova ultrapliuse?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 25, 21:54)
as siandien su viesuoju transportu maisa tempiau  doh.gif  Katalogu kalnas, Samba 7,5l ir kitu dideliu prekiu. Kaip asilas koks  doh.gif  Na bet jau, tikiuosi, pati nuvairuosiu kito uzsakymo  blush2.gif  Ir dar peilio truko, ir aktyvumo dovanu nebuvo  blink.gif  Gerai, kad vadove pasiekiama buvo ir paaiskino, kad aktyvumas visada veluoja  ax.gif

Jezau!!!tai ten buvai tu??????????mazdaug vidurdeni prie Baltupiu???????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu?????????????????????????????Galvojau parasysiu forume ir pamirsau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakyk tu????????
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 03 26, 11:15)

tai kad labai paprasta. Apkepi mesa, darzoves. Puode sluoksniuoji ryzius, darzoves ir mesa. Uzpili verdanciu vandeniu sulyg mesa ir i ikaitinta iki 200C orkaite 45-60 min. Ziurint kokie ryziai. Likus kepti 15 min ismaisau viska, kad butu birus.
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 26, 11:17)
Jezau!!!tai ten buvai tu??????????mazdaug vidurdeni prie Baltupiu???????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tu?????????????????????????????Galvojau parasysiu forume ir pamirsau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sakyk tu????????

nebezinau, bet jei ta susivelus, supralaitavus ir susiraukus tada as lotuliukas.gif
Bet apie 15 val. O tu ta telefonu kur kalbejai graziais plaukais? Ir visai nejuokinga blush2.gif Kita karta principu neberodysiu ir su svogeriu vaziuosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Betti @ 2009 03 26, 11:15)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 11:21)
tai kad labai paprasta. Apkepi mesa, darzoves. Puode sluoksniuoji ryzius, darzoves ir mesa. Uzpili verdanciu vandeniu sulyg mesa ir i ikaitinta iki 200C orkaite 45-60 min. Ziurint kokie ryziai. Likus kepti 15 min ismaisau viska, kad butu birus.
Papildyta:

nebezinau, bet jei ta susivelus, supralaitavus ir susiraukus tada as  lotuliukas.gif
Bet apie 15 val. O tu ta telefonu kur kalbejai graziais plaukais? Ir visai nejuokinga  blush2.gif  Kita karta principu neberodysiu ir su svogeriu vaziuosiu  doh.gif

thumbup.gif man juokinga , kad toks sutapimas)))...visai i tave ne ziurejau O I MAISA ,IR SEILES VARVEJO lotuliukas.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 26, 11:24)
thumbup.gif man juokinga , kad toks sutapimas)))...visai i tave ne ziurejau O I MAISA ,IR SEILES VARVEJO  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

tai tu kur telefonu pliurpei?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 11:29)
tai tu kur telefonu pliurpei?

lyg tai ne.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 26, 10:24)
visai i tave ne ziurejau O I MAISA ,IR SEILES VARVEJO  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

lotuliukas.gif Jo, kitą kartą kaip pamatysime ką tai su "maišu" TW, iškart klauskime kuo tu vardu ( niku), o gal tai viena iš "savųjų" lotuliukas.gif
Smagiai jus čia. thumbup.gif

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 10:14)
tai kai mano foto atsibos informuokite  mirksiukas.gif

Bent man tai patinka vaizdinė medžiaga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 26, 11:31)
lyg tai ne.... unsure.gif

nu nemanau, kad tu buvai ta apsikrovus maisai moteriske isedusi i Ozkiniu autobusa mirksiukas.gif Tai kur mane matei ax.gif Stotelej priesais Norfa? O kodel neuzkalbinai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 11:45)
nu nemanau, kad tu buvai ta apsikrovus maisai moteriske isedusi i Ozkiniu autobusa  mirksiukas.gif  Tai kur mane matei  ax.gif  Stotelej priesais Norfa? O kodel neuzkalbinai  victory.gif

maciau tave autobuse nr 26,o as islipau prie Norfos jau)
neuzkalbinau)))nes i maisa ziurejau blink.gif jis gi permatomas buvo ...
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 26, 12:06)
maciau tave autobuse nr 26,o as islipau prie Norfos jau)
neuzkalbinau)))nes i maisa ziurejau  blink.gif  jis gi permatomas buvo ...

netilpo prekes i TW krepsi, tai teko veztis "originaliame ipokavime" doh.gif Gaila, neuzkalbinai, nes, sakyc, mes toj pacioj grupeje 4u.gif
Na kita karta mane su maisais pamaciusios nepasikuklinkite ie uzkalbinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kokia puiki nuotaika iš jūsų sklinda mirksiukas.gif Galvojau ką pietums reikės ruošti ir tas rūpestis atkrito, kai pamačiau, kad galiu plovą pagaminti UltraPluse smile.gif
Atsakyti