Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 03 25, 20:14)
ar į Preliudijos ąsočio dangtį ir ledukų prisideda g.gif

Pati nebandžiau blush2.gif bet taip buvo akcentuota kažkada. Ta balta dalis dangtelio nusiima ir ten galima pridėti ledukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 25, 20:29)
dar gavau ir silikonine forma karuna. Isivaizdavau ja mazesne. Bet smagi ji man. Tokio plonycio silikono. Maniskes senosios, kurias dar is Dublino atsiveziau tokios storos. Gaila MB ne su mumis. Teks palaukti velyku, kad isbandyti kepant zuiki  ax.gif

Aš joje varškės apkepą, zuikį esu kepusi ir šiandien pyragą kepiau thumbup.gif
Atsakyti
Negavau ir aš "Karūnų" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 03 25, 23:13)
Negavau ir aš "Karūnų" schmoll.gif

Na jeigu jau vilnietės daug ko negavot,tai ir šiauliai negausim rytoj.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 25, 16:59)
Sigute, didelis aciu uz tokia grazia ir naudinga tema, su visom nuorodom 4u.gif

Man TW indai šiuo metu patys gražiausiai thumbup.gif , nuorodų reikia net kelis kartus per dieną, vis ko tai jieškau nerandu, taip sugaišdama nemažai laiko, nemanau jog man vienai taip smalsu.... g.gif
Taip ir sumasčiau temą pradėti kad būtų gražu pačiai ir kitiems, patogu visiems. Gal ir daugiau yra naudingų nuorodų, bet ant greitųjų buvau tik tiek radusi. mirksiukas.gif
Smagu kad neišpeikėte. 4u.gif
QUOTE(rosee @ 2009 03 25, 14:12)
Sigute***, už Napaleono receptuką  aciuks.gif , Jūs ne tik žymi gėlininkė, bet ir gera šeimininkė  wub.gif

Prašom, prašom kad tik pavyktu ir patiktu! 4u.gif

Labai noriu visų paprašyti, mergaitės kreipkitės į mane paprastu žodeliu tu, man jis mielesnis bendraujant forume, šiaip esu paprastas žmogutis, nieko neišsiskiriantis iš kitų, bendraukime draugiškai kaip lygus su lygiu... drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 14:38)
Kiek suprantu Sigutė užsakė 2,1 l , nes tas 1 litro jai būtų buvęs per pigi dovana.
Šiaip man litrinukas labai mielas  wub.gif

Taip užsakiau ąsotėlius "Samba" abu didelį ir mažiuką tongue.gif , didelį padovanosiu draugytei , o mažylį pasiliksiu sau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rosee, labai gražus pagalbininkas wub.gif

P.S. Forume aš rašau visiems "tu", nes čia neaiškūs nei amžius, nei padėtis, nei kilmė biggrin.gif . Jei ką įskaudinau su tokiu kreipiniu, tai persiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 22:09)
O aš negavau nei Karūnų, nei koldūninių, nei ravioli formų  unsure.gif ....  Buvau liūdna ir pikta  mad.gif

na, tikiuosi, kita savaite jau gausim viska mirksiukas.gif Nesinervinam tongue.gif
Geriu kava su medumi doh.gif , nes pamirsau Kolumba cukrum papildyti ziople doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 22:09)
O aš negavau nei Karūnų, nei koldūninių, nei ravioli formų  unsure.gif ....  Buvau liūdna ir pikta  mad.gif

na, tikiuosi, kita savaite jau gausim viska mirksiukas.gif Nesinervinam tongue.gif
Geriu kava su medumi doh.gif , nes pamirsau Kolumba cukrum papildyti ziople doh.gif
Visoms labas rytas ir geros dienos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gerai, dėl kreipimosi forume, sutarėm drinks_cheers.gif
Vakar taip pat gavau vynuogę, kaip Jurgitak ir rašė, ji ne mėlyna, o lb gražios spalvos wub.gif
user posted image
o čia laikau katinėlio maistelį smile.gif , neprisigeria pašalinių kvapų ar drėgmės, kvepia kaip ką tik iš pakuotės išpiltas
user posted image
Atsakyti
Salotos tarkuotos su BtB. Daba tarkuoju kaip su paprasta tarka-labai patogu ir gerai "ima" thumbup.gif
user posted image
kazkada kalbejom, kad galima kepti "dviems aukstais" Ultra Pliuse
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 26 kovo 2009 - 09:16
Tusina, o kokias čia salotikes tarkavai?pekino salotas gal ax.gif

rosee tavo katinas bigsmile.gif kiek britukui metų? biški padykęs turbūt, mačiau kad su tešla padeda darbuotis tongue.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės.... 4u.gif oras pasakiškas, saulutė taip gražiai šviečia, o ir pašalę neblogai , myliu tokį pavasarį. thumbup.gif

QUOTE(rosee @ 2009 03 26, 08:12)
Vakar taip pat gavau vynuogę, kaip Jurgitak ir rašė, ji ne mėlyna, o lb gražios spalvos  wub.gif

Tikrai tavo vynuogikė kitokios spalvos nei manoji, bet toje foto ne ji man gražiausia.... lotuliukas.gif
Atsakyti