Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 19:47)
Tai kur šiandien visos demonstruotojos ir TW gerbėjos dingusios  lens.gif
Kolegė klausė, kaip tas popierinio rankšluosčio laikiklis in real atrodo, ar tvirtas ir vertas 40Lt (35psl.)? Gal kuri turite ir galite pakomentuoti g.gif

Man thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 18:47)
Tai kur šiandien visos demonstruotojos ir TW gerbėjos dingusios  lens.gif
Kolegė klausė, kaip tas popierinio rankšluosčio laikiklis in real atrodo, ar tvirtas ir vertas 40Lt (35psl.)? Gal kuri turite ir galite pakomentuoti g.gif

Na aš dar iki laikiklio nepribrendusi, yra dar žymiai reikalingesnių daiktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 19:00)
jis visas iš plasmasės? Kažkoks įtarimas, kad gali sulūžti greitai  g.gif

Tikrai nelūžta tai greitai kaip atrodo schmoll.gif aš jau senokai turiu ir ne kartą ant grindų pabuvojo, bet kol kas sveikas thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien gavau žirkles vištienai, bet negaliu pabandyti bigsmile.gif , nes neturiu vištos, o į parduotuvę tingiu eiti jau.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gausi eiti medziu sakas karpyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 21:20)
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis lotuliukas.gif

O aš galvojau, kad tik man tiesinasi tie obuoliai lotuliukas.gif
Kokie geri tie Samba bliūdai ir draugėm rekomenduosiu: turiu dabar oranžinį, mėlyną ir raudoną thumbup.gif
Šaldytuve jokio kvapo thumbup.gif thumbup.gif
O mačiau kataloge dar toks žalias yra? Ar jam nebus greitu laiku nuolaidos ax.gif ?
Atsakyti
Ne butinai samba, bet kurie ta pati daro. As Sambos tik ta didziausia turiu, o kiti siaip visokie. Samba man nelabai vietos atzvilgiu tinka g.gif Nebetelpu i virtuve lotuliukas.gif Tenka tamsu kambari okupuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 18:47)
Tai kur šiandien visos TW gerbėjos dingusios  lens.gif

Iš ryto trumpam buvau prisijungusi, toliau sekė skubi pietukų ruoša nes darbukan į popietinę pamainą šią savaitėlę kulniuoju. O sugryžus neiškenčiau nepaskaičiusi ką jus prirašėte, kokiomis nuotaikomis gyvenat. mirksiukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 06, 21:06)
Nebetelpu i virtuve lotuliukas.gif Tenka tamsu kambari okupuoti doh.gif

Užjaučiu tave, kad tavo virtuvė maža, mano 16 kv.m tai greitai neprikrausiu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labanaktis! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 06, 19:50)
Gausi eiti medziu sakas karpyti lotuliukas.gif

Na ne, tikiuosi vištos greitu laiku turėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 07, 05:41)
Na ne, tikiuosi vištos greitu laiku turėti  lotuliukas.gif

Kregzde, kai išbandysi, parašyk savo kritinį žodį ar apsimoka jas pirkt, o tai jau seniai ant jų "dantį galandu", bet vis gaila pinigų rolleyes.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 07 balandžio 2009 - 06:48
Foto iš interneto. Obuolių pyragas ultrapliuso dangtyje ( recepto nėr)
user posted image
Ar kas bandėt kept pyragus ukltrapliuse? Gal vis dėlto tam reikalui geriau silikoninės formos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 07 balandžio 2009 - 07:10
Labas rytas... 4u.gif

Dabar pasidarė smalsu kiek gi tešlos telpa į UltraPliuso dangtį. g.gif
Atsakyti