Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 04 05, 15:48)
Merginos, pasakokit ką dedat į šitas 840ml arbatos dėžutes g.gif Man iš aukščio jos netelpa į spintelę, ir šiaip arbatos tokiais kiekias neperku, net nedovanoju niekam nes dovana aš ir pati turiu džiaugtis, o ne šiaip bet ką dovanot....

user posted image

O ji labai aukšta? Gal kokiems spagečiams panaudok g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 05, 15:52)

Greita Pica.

Naudojau  "ExtraPlius" 700ml talpos indą...[/b]
user posted image

Ačiū, Sigute, ryt bandysiu, bus greiti pietūs vaikams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 05, 14:54)
O ji labai aukšta? Gal kokiems spagečiams panaudok  g.gif

Nei aukšta nei žema 21,5 cm g.gif spagešiams per žema. Turiu ir aš, naudoju druskai supilti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 08:42)
Kudle, tai rašyk iš kokio miesto esi, bus lengviau tau padėt mirksiukas.gif

Mergaitės rekomenduoju Varškės užkandis su lašiša (Spigliuko foto medžiaga ir receptas mirksiukas.gif ) arba Varškės užkandis su lašiša (pagal Valentiną  mirksiukas.gif ), tikrai labai skanus, gaivus, lengvai pasidaro, o kartu labai puošia stalą mirksiukas.gif aš dėjau tik paskrudinto batono riekelę (2), nes ta bulka tai man nepatinka neskrudinta schmoll.gif Žodžiu merginos, rekomenduoju Velykų stalui mirksiukas.gif

Ką tik pavalgiau thumbup.gif Labai patiko, dariau iš truputį daugiau nei pusės normos, naudojau pačią liesiausią grietinėlę. Gavosi toks gaivus, nes su riebia grietinėle būtų turbūt per riebu (lašiša tai riebi). Dariau metalinėje kekso formoje, išsiėmė gražiai, bet turbūt todėl, kad tik iš pusės normos dariau. Duonos neskrudinau, naudojau tokią mažutę sumuštinukų duonytę vietoj batono ax.gif Laukiu žėlė formos, tada išbandysiu jau joje. Pagalvojau, kad galima tokias užkandėles daryti mažiukuose indukuose, kad vienam žmogui atitektų viena porcija.

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 15:48)
Merginos, pasakokit ką dedat į šitas 840ml arbatos dėžutes g.gif Man iš aukščio jos netelpa į spintelę, ir šiaip arbatos tokiais kiekias neperku, net nedovanoju niekam nes dovana aš ir pati turiu džiaugtis, o ne šiaip bet ką dovanot....

user posted image

As laikau savo surinktas vaistazoles 4u.gif Man irgi per aukstos, netelpa prie visu arbatu, teko ikisti salia servizo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaistažolėm tai gal gerai, bet jos pas mane niekur netelpa, nebet ir prie servyzo doh.gif

Kregžde, labai jau operatyvi:ir pasidarė ir paragavo jau 4u.gif aš dėjau 36 proc. grietinėlę lotuliukas.gif nu nebuvo per riebu lotuliukas.gif bet mes su merginom nusprendėm, kad mums labai tiktų karštos bulvytės, tik tada jau bulkos reik nedėt ax.gif o lašiša šį kart akcijinė, tai net keista, ji neriebi visai g.gif ultrapliuse kepiau kepsnius, tai apačia čiut čiut prikibus buvo ir jokio riebalo g.gif

Sigute o tu ant tešlos uždėjai iškart visus pribambasus, uždengei ir 8 min. kepei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 17:03)
Sigute o tu ant tešlos uždėjai iškart visus pribambasus, uždengei ir 8 min. kepei? g.gif

taip, supyliau tešlą ir ant viršaus ką turiu ir ką mėgstame, uždengiau ir kepiau 8min, po to apibarsčiau sūriu ir kol išsilydė minutę ne ilgiau....ir tik spėk dalinti porcijas, patiko mano šeimynai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 balandžio 2009 - 17:20
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 17:03)

Kregžde, labai jau operatyvi:ir pasidarė ir paragavo jau 4u.gif aš dėjau 36 proc. grietinėlę lotuliukas.gif nu nebuvo per riebu lotuliukas.gif bet mes su merginom nusprendėm, kad mums labai tiktų karštos bulvytės, tik tada jau bulkos reik nedėt ax.gif

Aha, tikrai, su bulvėm irgi gerai būtų, tada tuos duonos nereiktų dėti.

Ir šiaip su ta duona, tai dar mintis kilo kūbeliais geriau papjaustyti ir išmaišyti. Galima ir skrudintą. Nes dabar pjaustėsi nelabai kaip per tas vietas, kur buvo duona.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 20:14)
O kur reportažas? Tu čia apie tą varškinį su braškėm?

Jo, apie tą patį, tai žinok, kad man jis neskanus gavosi schmoll.gif , gal, kad varškę liesą naudojau, ai, nežinau. Anūkams irgi nepatiko. Gaila produktus sugadinau.
Tik tiek, kad išsivertė tai gražiai, nieko prikibti negaliu.
Atsakyti
Tai kur šiandien visos demonstruotojos ir TW gerbėjos dingusios lens.gif
Kolegė klausė, kaip tas popierinio rankšluosčio laikiklis in real atrodo, ar tvirtas ir vertas 40Lt (35psl.)? Gal kuri turite ir galite pakomentuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 06 balandžio 2009 - 18:48
QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 20:47)
Tai kur šiandien visos demonstruotojos ir TW gerbėjos dingusios  lens.gif
Kolegė klausė, kaip tas popierinio rankšluosčio laikiklis in real atrodo, ar tvirtas ir vertas 40Lt (35psl.)? Gal kuri turite ir galite pakomentuoti g.gif

Turiu thumbup.gif kai atsirado kataloge, man tai patinka thumbup.gif patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 04 06, 18:51)
Turiu thumbup.gif  kai atsirado kataloge, man tai patinka thumbup.gif patogus thumbup.gif

jis visas iš plasmasės? Kažkoks įtarimas, kad gali sulūžti greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 06, 21:00)
jis visas iš plasmasės? Kažkoks įtarimas, kad gali sulūžti greitai  g.gif

Plasmasinis, g.gif bet tikrai neluzta, schmoll.gif mano mazile yra keleta kartu numetus ant grindu, doh.gif bet tikrai neluzta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti