QUOTE(davija @ 2009 04 05, 08:42)
Kudle, tai rašyk iš kokio miesto esi, bus lengviau tau padėt
Mergaitės rekomenduoju
Varškės užkandis su lašiša (Spigliuko foto medžiaga ir receptas
) arba
Varškės užkandis su lašiša (pagal Valentiną
), tikrai labai skanus, gaivus, lengvai pasidaro, o kartu labai puošia stalą
aš dėjau tik paskrudinto batono riekelę (2), nes ta bulka tai man nepatinka neskrudinta
Žodžiu merginos, rekomenduoju Velykų stalui
Ką tik pavalgiau
Labai patiko, dariau iš truputį daugiau nei pusės normos, naudojau pačią liesiausią grietinėlę. Gavosi toks gaivus, nes su riebia grietinėle būtų turbūt per riebu (lašiša tai riebi). Dariau metalinėje kekso formoje, išsiėmė gražiai, bet turbūt todėl, kad tik iš pusės normos dariau. Duonos neskrudinau, naudojau tokią mažutę sumuštinukų duonytę vietoj batono
Laukiu žėlė formos, tada išbandysiu jau joje. Pagalvojau, kad galima tokias užkandėles daryti mažiukuose indukuose, kad vienam žmogui atitektų viena porcija.