Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 20:20)
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis lotuliukas.gif

Tai tikrai geras "tiesintuvas " raukšlių... lotuliukas.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 20:24)
O kas nors jau ruošia naują temutę? Gal vėl Sigutė?  bigsmile.gif

Jei nėra prieštaraujančių , galiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 04 balandžio 2009 - 20:36
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 04, 20:46)
Sveikos mergikės... 4u.gif
Rašo štai ką:
ovalus, todėl galima laikyti šaldytuvo durų lentynėlėje.
Asotis sandarus, nepraleidžia oro, todėl juose esantis skystis neprisigeria šaldytuvo kvapų.

Aš irgi jį nusižiųrėjusi esu. thumbup.gif

Ir as)))laukiu nuolaidos))) thumbup.gif Turiu litrini, tai pienui thumbup.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 21:20)
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis lotuliukas.gif

cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 04 balandžio 2009 - 20:43
Galetu ir mums rauksles patiesinti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 21:51)
Galetu ir mums rauksles patiesinti lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

reikia nakciai ant galvos koki Sambiuka ar Tupperfleksa uzdet pabandyt g.gif ..rytoj papasakosiu ...kad tik vyras napradetu glamonetis ...

o gal Fridgesmarta??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 04 balandžio 2009 - 21:11
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 04, 20:34)
Tai tikrai geras "tiesintuvas " raukšlių... lotuliukas.gif
Jei nėra prieštaraujančių , galiu. mirksiukas.gif

Žinoma, kad ne. Labai informatyvi temutės pradžia thumbup.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 20:51)
Galetu ir mums rauksles patiesinti lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aha.

QUOTE(Ulitka @ 2009 04 04, 21:10)
reikia nakciai ant galvos koki Sambiuka ar Tupperfleksa uzdet pabandyt  g.gif ..rytoj papasakosiu ...kad tik vyras napradetu glamonetis ...

o gal Fridgesmarta??? g.gif

lotuliukas.gif Ir aš tą patį pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2009 04 03, 21:14)
ar gali pakeisti maN LAIKRODUKA TAIMERIUKA DIRBO DIRBO O VA SIANDIEN EME IR PAVARGO ?

Kudle, tai rašyk iš kokio miesto esi, bus lengviau tau padėt mirksiukas.gif

Mergaitės rekomenduoju Varškės užkandis su lašiša (Spigliuko foto medžiaga ir receptas mirksiukas.gif ) arba Varškės užkandis su lašiša (pagal Valentiną mirksiukas.gif ), tikrai labai skanus, gaivus, lengvai pasidaro, o kartu labai puošia stalą mirksiukas.gif aš dėjau tik paskrudinto batono riekelę (2), nes ta bulka tai man nepatinka neskrudinta schmoll.gif Žodžiu merginos, rekomenduoju Velykų stalui mirksiukas.gif

Sigute, mes visos UŽ, kad temaS kurtum, būsi etatinė temų kūrėja bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 05 balandžio 2009 - 08:45
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 08:42)
Mergaitės rekomenduoju Varškės užkandis su lašiša (Spigliuko foto medžiaga ir receptas mirksiukas.gif ) arba Varškės užkandis su lašiša (pagal Valentiną  mirksiukas.gif ),

Tas skanumas jau išbandytas ir numatytas pas mane vėlykom! thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 05, 08:42)
mes visos UŽ, kad temaS kurtum, būsi etatinė temų kūrėja bis.gif

Nu tada reikia stengtis rasti kažką idomaus pirmajai žinutei. g.gif
Jei turite ką pasiūlyti be tų svarbiųjų nuorodų prašom į AŽ. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip greit temos prikalbamos thumbup.gif - mylim TW
Atsakyti
Sveikos, o ką daryti, jei želė žiedą gausiu tik po Velykų? verysad.gif Gal tą varškės užkandį galima normaliai pasidaryti ir metalinėje kekso formoje? Nebandėte? Bijau, kad gali neišsikrapštyti gražiai.

Davija, kur skrudinai duonytę? Aš neturiu skrudintuvo, tai mysliju tą daryti orkaitėje.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 05, 12:47)
Sveikos, o ką daryti, jei želė žiedą gausiu tik po Velykų?  verysad.gif  Gal tą varškės užkandį galima normaliai pasidaryti ir metalinėje kekso formoje? Nebandėte? Bijau, kad gali neišsikrapštyti gražiai.

Betgi yra kitų puikių receptų ax.gif , man žele kažkaip asocijuojasi su vasara, o ir varškė vasarą skanesnė, ypač iš kaimo. Aš irgi užsisakiau, gausiu mėnesio gale, bet džiaugiuosi, nes šio mėnesio limitas jau išnaudotas blush2.gif
O Velykom kepsiu zuikį apvalioj silikono formoj su skyle. Į jį pridėsiu virtų kiaušinių: gražiai atrodo, kai supjaustai wub.gif
Atsakyti
Aš skrudinau sumuštinių keptuvėj mirksiukas.gif manau, kad gali ir keptuvėj, truputį paskrudint ir viskas mirksiukas.gif
Aš vietoj tavęs geriau daryčiau kokioj silikoninėj formoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 05, 13:05)
Aš skrudinau sumuštinių keptuvėj mirksiukas.gif manau, kad gali ir keptuvėj, truputį paskrudint ir viskas mirksiukas.gif
Aš vietoj tavęs geriau daryčiau kokioj silikoninėj formoj mirksiukas.gif

Aš vieną kartą bandžiau silikoninėj, bet gavosi nelabai šventinės išvaizdos blush2.gif
Atsakyti