Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

ar gali pakeisti maN LAIKRODUKA TAIMERIUKA DIRBO DIRBO O VA SIANDIEN EME IR PAVARGO ?
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2009 04 03, 21:14)
ar gali pakeisti maN LAIKRODUKA TAIMERIUKA DIRBO DIRBO O VA SIANDIEN EME IR PAVARGO ?

O kas tas yra blush2.gif ?
Atsakyti
Originalus sandeliuko ispardavimas http://www.supermama...howtopic=429025 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Betti @ 2009 04 03, 15:48)
O tos paprastos aliejines niekas neturi? Kaip jums ta gelezine detale? Stuipriai laikosi ar irgi klederuoja?

Klederavo, bet pakeiciau sandelyje i nauja mirksiukas.gif Palaukit, gal vel kada pasirodys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 03 balandžio 2009 - 20:21
Pas mane jau garuoja Ulprapliuse pagaminti špokai, grožis tikrai kaip filmuke čia .
Gaila, kad fotiko laidą palikau kaime rolleyes.gif

Dar laukia karkos gaminimas ryt wub.gif - bus apsirijimas. Jau manau kad mano Uptraplusas bus atsipirkęs, tiek jame prigaminau thumbup.gif o iš pradžių lyg gailėjaus, galvojau, gal reikėjo pirkti mažesnį.... O dabar - 5 litrai, pats tas thumbup.gif , viskas telpa thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ramu čia šiandien, turbūt visos gamina su TW bigsmile.gif

O aš labai džiaugiuosi sambukais, naudoju juos ir salotom, ir marinavimui, ir blynam maišyti bigsmile.gif Va dabar marinavau žuvį, uždariau dangtuką, šaldytuve jokio žuvies kvapo, o ir spalvingi jie, nuotaiką tiesiog kelia virtuvėje. Laukiu kokio išpardavimo ir užsisakinėsiu tuos mažesnius ax.gif Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?
Atsakyti
Radau, kad telpa į šaldytuvo duris user posted image
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 19:23)
dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?

Telpa, telpa, bent į mano Boschą laisvai. Jo apačia ovalo formos, pamatavu, 9cm dugno plotis.
Su vaikais darėme tą Eglės varškės desertą, oi, nžn kas ten gavosi, nes iš dviejų jos receptų, maklinau vieną tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergikės... 4u.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 19:23)
Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?

Rašo štai ką:
ovalus, todėl galima laikyti šaldytuvo durų lentynėlėje.
Asotis sandarus, nepraleidžia oro, todėl juose esantis skystis neprisigeria šaldytuvo kvapų.

Aš irgi jį nusižiųrėjusi esu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 20:23)
Sveikos, ramu čia šiandien, turbūt visos gamina su TW  bigsmile.gif

O aš labai džiaugiuosi sambukais, naudoju juos ir salotom, ir marinavimui, ir blynam maišyti  bigsmile.gif  Va dabar marinavau žuvį, uždariau dangtuką, šaldytuve jokio žuvies kvapo, o ir spalvingi jie, nuotaiką tiesiog kelia virtuvėje. Laukiu kokio išpardavimo ir užsisakinėsiu tuos mažesnius  ax.gif  Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?

Labai jau šaunūs tie samba dubenys - visi, dabar neatsidžiaugiu dižiuoju raudonu Samba, šian karką atlaidinau thumbup.gif
Dar man tie samba dubenys patinka, kad susideda vienas į kitą thumbup.gif : į kaimą nusiveži tarsi vieną, o parsiveži daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 04, 19:43)
Su vaikais darėme tą Eglės varškės desertą, oi, nžn kas ten gavosi, nes iš dviejų jos receptų, maklinau vieną  tongue.gif

O kur reportažas? Tu čia apie tą varškinį su braškėm? Man tai jis atrodo labai skaniai, tik va tų braškių į pabaiga tai jau per daug - praktiškai plaukia tame padaže bigsmile.gif Aš irgi užsasakiau želė žiedą, bet gausi tik balandžio pabaigoje turbūt doh.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 04, 19:46)
ovalus, todėl galima laikyti šaldytuvo durų lentynėlėje.
Asotis sandarus, nepraleidžia oro, todėl juose esantis skystis neprisigeria šaldytuvo kvapų.

Aš irgi jį nusižiųrėjusi esu. thumbup.gif

Aš tai dabar perku pienuką buteliuose, o tada galėčiau pirkti pokeliuose ir susipilti, aplinką patausočiau. Man taip gaila, kai daug kas supakuota tuose plastmasiniuose indeliuose ir tiek jų susirenka namuose doh.gif Rūšiuojamų šiukšlių pas mus susikaupia daugiau nei nerūšiuojamų.

QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 04 04, 19:52)
Labai jau šaunūs tie samba dubenys - visi, dabar neatsidžiaugiu dižiuoju raudonu Samba, šian karką atlaidinau  thumbup.gif
Dar man tie samba dubenys patinka, kad susideda vienas į kitą  thumbup.gif  : į kaimą nusiveži tarsi  vieną, o parsiveži daug  lotuliukas.gif

Didžiojo dar nenaudojau, stovi garbingai lentynoje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 04 balandžio 2009 - 20:15
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 20:20)
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif

O kas nors jau ruošia naują temutę? Gal vėl Sigutė? bigsmile.gif
Atsakyti