ar gali pakeisti maN LAIKRODUKA TAIMERIUKA DIRBO DIRBO O VA SIANDIEN EME IR PAVARGO ?
QUOTE(Kudle @ 2009 04 03, 21:14)
ar gali pakeisti maN LAIKRODUKA TAIMERIUKA DIRBO DIRBO O VA SIANDIEN EME IR PAVARGO ?
O kas tas yra ?
Originalus sandeliuko ispardavimas http://www.supermama...howtopic=429025
Papildyta:
Klederavo, bet pakeiciau sandelyje i nauja Palaukit, gal vel kada pasirodys
Papildyta:
QUOTE(Betti @ 2009 04 03, 15:48)
O tos paprastos aliejines niekas neturi? Kaip jums ta gelezine detale? Stuipriai laikosi ar irgi klederuoja?
Klederavo, bet pakeiciau sandelyje i nauja Palaukit, gal vel kada pasirodys
Pas mane jau garuoja Ulprapliuse pagaminti špokai, grožis tikrai kaip filmuke čia .
Gaila, kad fotiko laidą palikau kaime
Dar laukia karkos gaminimas ryt - bus apsirijimas. Jau manau kad mano Uptraplusas bus atsipirkęs, tiek jame prigaminau o iš pradžių lyg gailėjaus, galvojau, gal reikėjo pirkti mažesnį.... O dabar - 5 litrai, pats tas , viskas telpa
Gaila, kad fotiko laidą palikau kaime
Dar laukia karkos gaminimas ryt - bus apsirijimas. Jau manau kad mano Uptraplusas bus atsipirkęs, tiek jame prigaminau o iš pradžių lyg gailėjaus, galvojau, gal reikėjo pirkti mažesnį.... O dabar - 5 litrai, pats tas , viskas telpa
Sveikos, ramu čia šiandien, turbūt visos gamina su TW
O aš labai džiaugiuosi sambukais, naudoju juos ir salotom, ir marinavimui, ir blynam maišyti Va dabar marinavau žuvį, uždariau dangtuką, šaldytuve jokio žuvies kvapo, o ir spalvingi jie, nuotaiką tiesiog kelia virtuvėje. Laukiu kokio išpardavimo ir užsisakinėsiu tuos mažesnius Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?
O aš labai džiaugiuosi sambukais, naudoju juos ir salotom, ir marinavimui, ir blynam maišyti Va dabar marinavau žuvį, uždariau dangtuką, šaldytuve jokio žuvies kvapo, o ir spalvingi jie, nuotaiką tiesiog kelia virtuvėje. Laukiu kokio išpardavimo ir užsisakinėsiu tuos mažesnius Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?
Radau, kad telpa į šaldytuvo duris
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 19:23)
dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?
Telpa, telpa, bent į mano Boschą laisvai. Jo apačia ovalo formos, pamatavu, 9cm dugno plotis.
Su vaikais darėme tą Eglės varškės desertą, oi, nžn kas ten gavosi, nes iš dviejų jos receptų, maklinau vieną
Sveikos mergikės...
Rašo štai ką:
ovalus, todėl galima laikyti šaldytuvo durų lentynėlėje.
Asotis sandarus, nepraleidžia oro, todėl juose esantis skystis neprisigeria šaldytuvo kvapų.
Aš irgi jį nusižiųrėjusi esu.
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 19:23)
Ir dar samba ąsotėlį nusižiūrėjau, tik kažin ar tas didysis telpa į šaldytuvo dureles?
Rašo štai ką:
Asotis sandarus, nepraleidžia oro, todėl juose esantis skystis neprisigeria šaldytuvo kvapų.
QUOTE(kregzde @ 2009 04 04, 20:23)
Sveikos, ramu čia šiandien, turbūt visos gamina su TW
Labai jau šaunūs tie samba dubenys - visi, dabar neatsidžiaugiu dižiuoju raudonu Samba, šian karką atlaidinau
Dar man tie samba dubenys patinka, kad susideda vienas į kitą : į kaimą nusiveži tarsi vieną, o parsiveži daug
QUOTE(rosee @ 2009 04 04, 19:43)
Su vaikais darėme tą Eglės varškės desertą, oi, nžn kas ten gavosi, nes iš dviejų jos receptų, maklinau vieną
O kur reportažas? Tu čia apie tą varškinį su braškėm? Man tai jis atrodo labai skaniai, tik va tų braškių į pabaiga tai jau per daug - praktiškai plaukia tame padaže Aš irgi užsasakiau želė žiedą, bet gausi tik balandžio pabaigoje turbūt
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 04, 19:46)
Aš tai dabar perku pienuką buteliuose, o tada galėčiau pirkti pokeliuose ir susipilti, aplinką patausočiau. Man taip gaila, kai daug kas supakuota tuose plastmasiniuose indeliuose ir tiek jų susirenka namuose Rūšiuojamų šiukšlių pas mus susikaupia daugiau nei nerūšiuojamų.
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 04 04, 19:52)
Labai jau šaunūs tie samba dubenys - visi, dabar neatsidžiaugiu dižiuoju raudonu Samba, šian karką atlaidinau
Dar man tie samba dubenys patinka, kad susideda vienas į kitą : į kaimą nusiveži tarsi vieną, o parsiveži daug
Didžiojo dar nenaudojau, stovi garbingai lentynoje
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis
QUOTE(laurindre @ 2009 04 04, 20:20)
As i didziausia Samba obuolius susidejau, net tie kur buvo stipriai suvyte, pradejo tiesintis
Geras
O kas nors jau ruošia naują temutę? Gal vėl Sigutė?