Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(spiglys @ 2009 04 03, 16:43)
Išsikepiau karką ultrapliuse ir sėdžiu apsirijus  doh.gif
Užsimarinavau, apviriau ir kepiau ultrapliuse su šaldytų daržovių rinkiniu.( morkos, šparaginės pupelės, brokoliai, žiediniai kopūstai) Dar pripjausčiau cukinijų ir stambiais gabalais raudonos paprikos.
Nuotraukos nebus , nes kaulų ( tai kas liko ) nieks nefotkina lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai tokia alkana buvai, kad tik kaulai liko? lotuliukas.gif

O aš nebandžiau nė karto kepti karkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 03, 18:05)
Taip supratau, kad labai skanu lotuliukas.gif
Reiks ir man kada nors pabandyti g.gif

Pabandyk mirksiukas.gif - tikrai patiks. Aš irgi dažnai kepu savo 5 litrų Ultrapluse pagal supermamytės Asese receptą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 03, 09:34)
Tu net neįsivaizduoji kiek yra demonstruotojų, kurioms dzin visi paaiškinimai  doh.gif  aš irgi stebiuosi kaip galima parduoti taip bele kaip  g.gif

as rekomenduoju tik ka pati isbandzius. Nesinori ikisti beleko, nes klientas arba sugris arba ne, o tikimybe, kad sugris isigijus gera daikta yra 100 % biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 03, 17:29)
lotuliukas.gif  Tai tokia alkana buvai, kad tik kaulai liko?  lotuliukas.gif

Tai kas ta viena karka 4 asmenų šeimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 03, 14:48)
O tos paprastos aliejines niekas neturi? Kaip jums ta gelezine detale? Stuipriai laikosi ar irgi klederuoja?

Aš turiu, man irgi kledaruoja. Laikau joje alyvuogių aliejų salotoms, o jei kasdien naudoti, tai gali ir "avarija" įvykti.. Iš pradžių baisiai pykau ant savęs, kad ją pasiėmiau, bet dabar jau tiek to, juk negali visąlaik viską numatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 03, 17:43)
Išsikepiau karką ultrapliuse ir sėdžiu apsirijus  doh.gif
Užsimarinavau, apviriau ir kepiau ultrapliuse su šaldytų daržovių rinkiniu.( morkos, šparaginės pupelės, brokoliai, žiediniai kopūstai) Dar pripjausčiau cukinijų ir stambiais gabalais raudonos paprikos.
Nuotraukos nebus , nes kaulų ( tai kas liko ) nieks nefotkina lotuliukas.gif

Gerai, kad nenufotkinai, o būtų pilna klaviatūra seilių ax.gif
Reiks ir man ryt karką nusipirkti ir iškepti drinks_cheers.gif - Ultrapliusą jau kiekvieną savaitę naudoju thumbup.gif . Buvau nusižiūrėjus mažesnį, bet džiaugiuosi, kad pirkau penklitrinį thumbup.gif - pats tas lotuliukas.gif

Noriu ir aš pasigirti: gavau nuo draugės dovanų tokį puodą - koks gėris košes iš grikių ir ryžių virti thumbup.gif , seniau žiauriai tingėdavau, o ir viryklę apsibėgindavau doh.gif
O ir kaip dubenį panaudoju cool.gif , ir dangtį turi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 04 03, 19:29)
Noriu ir aš pasigirti: gavau nuo draugės dovanų tokį puodą

Jau išbandei? Kokie atsiliepimai? Aš pagalvojau, pagalvojau ir nusprendžiau neapsikraut puodais. Miropliuse verdu, bet man ten pastoviai išbėga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 04 03, 19:29)
Noriu ir aš pasigirti: gavau nuo draugės dovanų tokį puodą - koks gėris košes iš grikių ir ryžių virti  thumbup.gif  , seniau žiauriai tingėdavau, o ir viryklę apsibėgindavau  doh.gif 
O ir kaip dubenį panaudoju  cool.gif , ir dangtį turi  wub.gif 

user posted image

Nuo draugės? Oho, gerą draugę turi thumbup.gif ir aš norėčiau šio indo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 04 03, 14:15)
Gal tokie  g.gif ?
user posted image
user posted image

o kokia kainyte? bigsmile.gif
Atsakyti
Norinčios to indo, galite jį ir turėti, 5 punktas kaip tik jums, tik reikia pasistenkti truputuką.... lotuliukas.gif

14-18 sav. už kiekvieną naujoką galite rinktis vieną iš septynių dovanų. Septynios dovanos, septyni skirtingi pasirinkimai ir tikrai kiekvienas ras tai, kas reikalinga jam.

1. Kai kas Jums. Papuošalų dėžutė širdelė su Swarovski kristalais
2. Kai kas Jūsų namams . Puikios danų firmos EvaSolo termo indas – tai stiklinis indas su termo drabužėliu. Tiks ir karštam ir šaltam. Be to tuo drabužėliu galėsite aprengti ir balto vyno butelį, kad nesušiltų  Pasirinkit spalvą: žalsvą, violetinę, juodą.
3. Kai kas vaikams . TOP modelio rankinukas mergytei: juodas arba alyvinis.
4. Kai kas vaikams. Juodas krepšys berniukui.
5. Kai kas visai šeimai .  Indas ryžiams virti mikrobangėje. Fantastiškas! Jame ryžiai išverda labai skaniai ir niekada neprisvils ir neišbėgs , bandžiau jau ne kartą . Jame puikiai jame išvirsite ir kitas kruopas 6. Kai kas Jūsų darbui ir Jūsų namams . Apvali silikoninė forma “Karalienė”.
7. Kai kas iškyloms . Du mini max 850 ml ir 2,3 l

Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 03, 19:53)
Norinčios to indo, galite jį ir turėti, 5 punktas kaip tik jums, tik reikia pasistenkti truputuką.... lotuliukas.gif

Dėkui, kad priminei, Sigute mirksiukas.gif bet kad sausį nieko neišėjo, o trūko nedaug, tai dabar kažin, nes jau greičiau parduosiu už didesnę sumą, nei rasiu naujoką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 03, 20:35)
Jau išbandei? Kokie atsiliepimai? Aš pagalvojau, pagalvojau ir nusprendžiau neapsikraut puodais. Miropliuse verdu, bet man ten pastoviai išbėga bigsmile.gif

Super thumbup.gif Abi iškart išbandėm: porą kartų pažiūrėjom filmuką ir padarėm. Gavosi puikiai, tikrai nesitikėjau, kad taip lengva. Dabar jau baigiam baltos mišrainės su ryžiais atsivalgyti, tai darau grikių košę vakarienei wub.gif Spirgučių patirpau su svogūnais wub.gif
Galiu rekomenduoti: geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti