Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(Betti @ 2009 04 03, 10:22)
Nu kaip man ta leduku forma prilipo. Dabar prisisaldziau citrinos su medum ir po viena leduka imetu i arbata. Aciu Mingailiukui uz gerus mainus smile.gif

Dar turiu klausima. Ar aliejines tas galiukas turi taip lengvai stumdytis. As kai noriu nuimti ta bumbuliuka-kamstuka, jis man issitraukia su visu geleziniu snapeliu, o plastmasiukas lieka butelyje. Gal cia koks brokas????

O aš tai nusipirkau labai puikų indą aliejui thumbup.gif
Telpa visas litras, buvo ir mažesnių, bet labai labai patogūs ir labai labai gražūs wub.gif
Gaila neturiu nuotraukos, bet super patogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uzkreciat Jus mane su ta TW produkcija... skaitau skaitau, ir visko atrodo reikia... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 04 03, 13:47)
O aš tai nusipirkau labai puikų indą aliejui  thumbup.gif
Telpa visas litras, buvo ir mažesnių, bet labai labai patogūs ir labai labai gražūs  wub.gif
Gaila neturiu nuotraukos, bet super patogus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal tokie g.gif ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 13liepa: 03 balandžio 2009 - 13:16
QUOTE(13liepa @ 2009 04 03, 13:15)
Gal tokie  g.gif ?
user posted image
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif Taip, taip, toks, tik realybėj gražiau atrodo , kas matė visos stebėjosi wub.gif
Atsakyti
Turiu ta mazesni 600 ml. Tikrai labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 04 03, 13:22)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Taip, taip, toks, tik realybėj gražiau atrodo , kas matė visos stebėjosi  wub.gif

drinks_cheers.gif aš ir cukrinę prigriebiau blush2.gif tik man šaukštukas mažokas pasirodė, bet vis tiek didžiausias pliusas, kad užsisuka, neprisigeria cukrus vandens thumbup.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 04 03, 13:56)
Turiu ta mazesni 600 ml. Tikrai labai patogus thumbup.gif

aš irgi tokią turiu, tik aš nusipirkau 1 Litrą aliejaus pamiršusi blush2.gif tai dabar reikia dalį butelyje laikyti doh.gif
Atsakyti
O tos paprastos aliejines niekas neturi? Kaip jums ta gelezine detale? Stuipriai laikosi ar irgi klederuoja?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 04 03, 15:48)
O tos paprastos aliejines niekas neturi? Kaip jums ta gelezine detale? Stuipriai laikosi ar irgi klederuoja?

Turiu, bet nenaudoju schmoll.gif O atsarginio nebuvo, kiek pamenu, lyg 2 turejo buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 03, 15:59)
Turiu, bet nenaudoju schmoll.gif O atsarginio nebuvo, kiek pamenu, lyg 2 turejo buti g.gif

Vianas buvo. Du tie rutuliukai.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 03, 13:13)
Uzkreciat Jus mane su ta TW produkcija... skaitau skaitau, ir visko atrodo reikia...  doh.gif  lotuliukas.gif

Va va, čia taip ir yra mirksiukas.gif Nors daug ką turiu, bet vis tiek daug ko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Išsikepiau karką ultrapliuse ir sėdžiu apsirijus doh.gif
Užsimarinavau, apviriau ir kepiau ultrapliuse su šaldytų daržovių rinkiniu.( morkos, šparaginės pupelės, brokoliai, žiediniai kopūstai) Dar pripjausčiau cukinijų ir stambiais gabalais raudonos paprikos.
Nuotraukos nebus , nes kaulų ( tai kas liko ) nieks nefotkina lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip supratau, kad labai skanu lotuliukas.gif
Reiks ir man kada nors pabandyti g.gif
Atsakyti