Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(rosee @ 2009 04 02, 18:33)
Aš taip pat patenkinta sviestine, net dukriukui užfundinau  biggrin.gif  Ir faina ir svarbiausia, kad į šaldytuvo dureles telpa, tauposi vieta.

Aha, man irgi tas buvo svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 02, 17:39)
Jei tik turi galimybę siūlau isigyti sviestinukę. thumbup.gif
Aš jaja labai patenkinta, naudoju neper seniausiai, bet pajutau jos privalumus.  Sviestas nesušala taip kaip laikant pakuotėje ar paprastoje dėželėje. Tepti galima išėmus iš dėželės  beveik tuoj,  jokio pašalinio kvapo neigauna laikant šaldytuve, jokių pageltimų tai yra ilgiau išlieka šviežias. Visada turi savo vietą, nereikia dėlioti bele kur.  Ir dar turi gražią išvaizdą padėta ant pusryčių stalo. thumbup.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 04 02, 18:20)
Sveikos 4u.gif
Mano vaikas ją naudoją ir aš. Tai išmoko jis jau, žino kaip užspausti. Mums labai praverčia, naktį atsigeria, kelionėse vežamės, į rankinuką galima įsimesti. Na man labai ji patinka  4u.gif
Labai plonai kočiok tešlą, nes kitu atveju gaunasi daug tešlos ir mažai įdaro  doh.gif  Jau atrodo tokia plona, o vis tiek tos tešlos daug. Gailiuosi, kad ne koldūninę pirkau  doh.gif
Man tai tvarkingai atrodo, patogu paimti, atsipjauti, sviestas gal minkštesnis nei šiaip šaldytuve, bet nėra minkštas. Man ji patinka  bigsmile.gif

QUOTE(rosee @ 2009 04 02, 19:33)
Aš taip pat patenkinta sviestine, net dukriukui užfundinau  biggrin.gif  Ir faina ir svarbiausia, kad į šaldytuvo dureles telpa, tauposi vieta.

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

klausimelis - isigijau surine, ta plevele po dangciu ar turetu skylutes uzdengt? ar ja plest lauk g.gif
Atsakyti
Jokiu būdu ne, negalima, ten visas stebuklas tas filtras su plėvele ir yra bigsmile.gif
Aš tai kartais stebiuosi žmonėmis, kurie parduoda prekę ir elementarių dalykų neprainformuoja doh.gif
Atsakyti
Kaip teisingai naudotis galąstuvu? Nuo savęs ar į save traukt ar galima bele kaip g.gif Ir pirmiausia kur du ratukai ar atvirkščiai g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane dar vadovė mokė, kad į save mirksiukas.gif pradedi nuo 1 taškiuko mirksiukas.gif paskui 2taškiukai. Negalima pirmyn atgal traukti peilio. Mane mokė taip: pasidedi pjaustymo lentelę, ant jos galąstuvą, įdedi peilį kur 1 taškiukas ir trauki į save, bet taip, kad peilio galiukas atsimuštų į lentelę (žodžiu pilnai į save traukt, kad ir peiliuko galiukas pasigaląstu). AIŠKIAU NEMOKU BEPAAIŠKINT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 03, 00:55)
Mane dar vadovė mokė, kad į save mirksiukas.gif pradedi nuo 1 taškiuko mirksiukas.gif paskui 2taškiukai. Negalima pirmyn atgal traukti peilio. Mane mokė taip: pasidedi pjaustymo lentelę, ant jos galąstuvą, įdedi peilį kur 1 taškiukas ir trauki į save, bet taip, kad peilio galiukas atsimuštų į lentelę (žodžiu pilnai į save traukt, kad ir peiliuko galiukas pasigaląstu). AIŠKIAU NEMOKU BEPAAIŠKINT ax.gif

Tai,kad jau labai aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 22:53)
Jokiu būdu ne, negalima, ten visas stebuklas tas filtras su plėvele ir yra bigsmile.gif
Aš tai kartais stebiuosi žmonėmis, kurie parduoda prekę ir elementarių dalykų neprainformuoja doh.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 22:53)

Tu net neįsivaizduoji kiek yra demonstruotojų, kurioms dzin visi paaiškinimai doh.gif aš irgi stebiuosi kaip galima parduoti taip bele kaip g.gif
Atsakyti
Mano galva Tupperwarej ir yra geras dalykas tas, kad prieš pirkdamas prekę tu turi galimybę ją paliest, išbandyt, sužinot visus jo privalumus ir priimt sprendimą ax.gif Va čia ir yra didžiausias vakarėlių pliusas... aš pati prisimenu kiek daiktų buvau įsigijus ir nenaudojau, paskui sakau, vadovei, nieko nebus ateini pas mane ir supažindini smulkiai, va tada ir atėjo tikrasis džiaugsmas TW produkcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 03, 08:46)
Mano galva Tupperwarej ir yra geras dalykas tas, kad prieš pirkdamas prekę tu turi galimybę ją paliest, išbandyt, sužinot visus jo privalumus ir priimt sprendimą ax.gif Va čia ir yra didžiausias vakarėlių pliusas... aš pati prisimenu kiek daiktų buvau įsigijus ir nenaudojau, paskui sakau, vadovei, nieko nebus ateini pas mane ir supažindini smulkiai, va tada ir atėjo tikrasis džiaugsmas TW produkcija bigsmile.gif

Būtent drinks_cheers.gif kad per vakarėlius viską ir sužinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kaip man ta leduku forma prilipo. Dabar prisisaldziau citrinos su medum ir po viena leduka imetu i arbata. Aciu Mingailiukui uz gerus mainus smile.gif

Dar turiu klausima. Ar aliejines tas galiukas turi taip lengvai stumdytis. As kai noriu nuimti ta bumbuliuka-kamstuka, jis man issitraukia su visu geleziniu snapeliu, o plastmasiukas lieka butelyje. Gal cia koks brokas????
Atsakyti