QUOTE(spiglys @ 2009 04 02, 08:04)
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 13:07)
nu va, lotute su laurindre buvot abi ten pat ir nesusilabinot reiks kurt TW gerbėjų fotoalbumą
tai kad as labiau prijaucianti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 13:26)
Daug tikrai neissilaistys, keli lasiukai isvarves, ne daugiau
tai super
Nes mano padauža sugeba iš paprasto buteliuko su trim mini skylutėmis išpilti tiek, kad beveik bala pasidaro
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 13:44)
tai super
Nes mano padauža sugeba iš paprasto buteliuko su trim mini skylutėmis išpilti tiek, kad beveik bala pasidaro
einu pabandysiu....na ka pasakyti..neuzdaryta jeigu pakratyt truputi ar paspausti tai lasa kaip reikia.
Dar pliusas tai ,kad gertuvele turi sleptuve)galima pora sausainiu arba maza zaisliuka arba saldainiuku padet..siurprizas vienu zodziu)
Nemačiau atsiliepimų apie TW receptų knygeles
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
3.Įvairių silikoninių formų receptai.
4.Karališka silikoninė forma receptai.
Ar verta įsigyti?
Nors Jūs čia visos tokios šeimininkės, kad galit ir be knygelių išsiversti
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
Ar verta įsigyti?
QUOTE(Arita:) @ 2009 04 02, 16:10)
Nemačiau atsiliepimų apie TW receptų knygeles
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
Ar verta įsigyti?
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
Ar verta įsigyti?
Man tai ne kažkas tos knygelės
As ju isvis nemacius. Bet kiek turiu TW receptu, nei vieno nesu bandziusi. Kazkokie jie nelabai zemiski
Isvis nesuprantu, kam jie reikalingi Gamink kaip visada ir naudok TW indus Beje pilnas internetas super receptu, galima kiekvienam pagal poreikius issirinkti
Isvis nesuprantu, kam jie reikalingi Gamink kaip visada ir naudok TW indus Beje pilnas internetas super receptu, galima kiekvienam pagal poreikius issirinkti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 02, 14:24)
einu pabandysiu....na ka pasakyti..neuzdaryta jeigu pakratyt truputi ar paspausti tai lasa kaip reikia.
Dar pliusas tai ,kad gertuvele turi sleptuve)galima pora sausainiu arba maza zaisliuka arba saldainiuku padet..siurprizas vienu zodziu)
Ačiū
Dar klausimas dėl sviestinės- ar šąla sviestos joje? O gal jis visada būna minkštas ir galima iškart tepti?
Minimų knygelių nemačiau, bet gavau tas tris dovanų, tai man patiko, būtinai ką nors išmėginsiu
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 15:55)
Ačiū
Dar klausimas dėl sviestinės- ar šąla sviestos joje? O gal jis visada būna minkštas ir galima iškart tepti?
Jei tik turi galimybę siūlau isigyti sviestinukę.
Aš jaja labai patenkinta, naudoju neper seniausiai, bet pajutau jos privalumus. Sviestas nesušala taip kaip laikant pakuotėje ar paprastoje dėželėje. Tepti galima išėmus iš dėželės beveik tuoj, jokio pašalinio kvapo neigauna laikant šaldytuve, jokių pageltimų tai yra ilgiau išlieka šviežias. Visada turi savo vietą, nereikia dėlioti bele kur. Ir dar turi gražią išvaizdą padėta ant pusryčių stalo.
Sveikos
Mano vaikas ją naudoją ir aš. Tai išmoko jis jau, žino kaip užspausti. Mums labai praverčia, naktį atsigeria, kelionėse vežamės, į rankinuką galima įsimesti. Na man labai ji patinka
Labai plonai kočiok tešlą, nes kitu atveju gaunasi daug tešlos ir mažai įdaro Jau atrodo tokia plona, o vis tiek tos tešlos daug. Gailiuosi, kad ne koldūninę pirkau
Man tai tvarkingai atrodo, patogu paimti, atsipjauti, sviestas gal minkštesnis nei šiaip šaldytuve, bet nėra minkštas. Man ji patinka
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 10:16)
Sakykit, o ta žalsva gertuvė išsipilanti? Skaičiau, kad daug kas vaikams perka, bet įdomu ar neišlaisto vaikai gėrimo? Ypač mažesni
Mano vaikas ją naudoją ir aš. Tai išmoko jis jau, žino kaip užspausti. Mums labai praverčia, naktį atsigeria, kelionėse vežamės, į rankinuką galima įsimesti. Na man labai ji patinka
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 12:07)
gavau prekes raviolinė man labai tiks
Labai plonai kočiok tešlą, nes kitu atveju gaunasi daug tešlos ir mažai įdaro Jau atrodo tokia plona, o vis tiek tos tešlos daug. Gailiuosi, kad ne koldūninę pirkau
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 15:55)
Ačiū
Minimų knygelių nemačiau, bet gavau tas tris dovanų, tai man patiko, būtinai ką nors išmėginsiu
Man tai tvarkingai atrodo, patogu paimti, atsipjauti, sviestas gal minkštesnis nei šiaip šaldytuve, bet nėra minkštas. Man ji patinka
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 02, 08:28)
as labai iki 2200 lt noreciau, bet bijau, kad niekaip nepavyks
Na, matai TUSINA, iš pradžių ir pas mane buvo dideli užsakymai, o su laiku ir turbūt amžium vis blėso ir blėso...
Papildyta:
QUOTE(ruzilona @ 2009 04 02, 09:52)
Galetu jau sia savaite leisti uzsakyti kiausiniu dekla, pjaustykle, kocela ir padeklus. Juk Velykos siais metais 12-13d ir kaip tik 15-16 savaite. O prekiu tai negausim tuo metu. Tik sekancia savaite gaunam po uzsakymo. Ar as maisau?
Tu teisi, gaunam tik sekančią savaitę, nors aš padariau užsakymą pirmadienį ir nuvažiavus vakar pasiimti skolos jau gavau prekes, tai labai apsidžiaugiau Turbūt sandėlys pilnas buvo gaminių, tai ir atidavė