Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(spiglys @ 2009 04 02, 08:04)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 13:07)
nu va, lotute su laurindre buvot abi ten pat ir nesusilabinot g.gif reiks kurt TW gerbėjų fotoalbumą tongue.gif

tai kad as labiau prijaucianti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 13:26)
Daug tikrai neissilaistys, keli lasiukai isvarves, ne daugiau schmoll.gif

bigsmile.gif tai super thumbup.gif
Nes mano padauža sugeba iš paprasto buteliuko su trim mini skylutėmis išpilti tiek, kad beveik bala pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 13:44)
bigsmile.gif  tai super  thumbup.gif
Nes mano padauža sugeba iš paprasto buteliuko su trim mini skylutėmis išpilti tiek, kad beveik bala pasidaro  doh.gif

einu pabandysiu....na ka pasakyti..neuzdaryta jeigu pakratyt truputi ar paspausti tai lasa kaip reikia. unsure.gif
Dar pliusas tai ,kad gertuvele turi sleptuve)galima pora sausainiu arba maza zaisliuka arba saldainiuku padet..siurprizas vienu zodziu)
Atsakyti
Nemačiau atsiliepimų apie TW receptų knygeles
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
3.Įvairių silikoninių formų receptai.
4.Karališka silikoninė forma receptai.
Ar verta įsigyti? mastau.gif
Nors Jūs čia visos tokios thumbup.gif šeimininkės, kad galit ir be knygelių išsiversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 04 02, 16:10)
Nemačiau atsiliepimų apie TW receptų knygeles
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
3.Įvairių silikoninių formų receptai.
4.Karališka silikoninė forma receptai.
Ar verta įsigyti?  mastau.gif
Nors Jūs čia visos tokios thumbup.gif šeimininkės, kad galit ir be knygelių išsiversti  smile.gif

Man tai ne kažkas tos knygelės schmoll.gif
Atsakyti
As ju isvis nemacius. Bet kiek turiu TW receptu, nei vieno nesu bandziusi. Kazkokie jie nelabai zemiski 4u.gif
Isvis nesuprantu, kam jie reikalingi g.gif Gamink kaip visada ir naudok TW indus thumbup.gif Beje pilnas internetas super receptu, galima kiekvienam pagal poreikius issirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 02, 14:24)
einu pabandysiu....na ka pasakyti..neuzdaryta jeigu pakratyt truputi ar paspausti tai lasa kaip reikia. unsure.gif
Dar pliusas tai ,kad gertuvele turi sleptuve)galima pora sausainiu arba maza zaisliuka arba saldainiuku padet..siurprizas vienu zodziu)

Ačiū 4u.gif

Dar klausimas dėl sviestinės- ar šąla sviestos joje? O gal jis visada būna minkštas ir galima iškart tepti? ax.gif

Minimų knygelių nemačiau, bet gavau tas tris dovanų, tai man patiko, būtinai ką nors išmėginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 15:55)
Ačiū  4u.gif

Dar klausimas dėl sviestinės- ar šąla sviestos joje? O gal jis visada būna minkštas ir galima iškart tepti?  ax.gif

Jei tik turi galimybę siūlau isigyti sviestinukę. thumbup.gif
Aš jaja labai patenkinta, naudoju neper seniausiai, bet pajutau jos privalumus. Sviestas nesušala taip kaip laikant pakuotėje ar paprastoje dėželėje. Tepti galima išėmus iš dėželės beveik tuoj, jokio pašalinio kvapo neigauna laikant šaldytuve, jokių pageltimų tai yra ilgiau išlieka šviežias. Visada turi savo vietą, nereikia dėlioti bele kur. Ir dar turi gražią išvaizdą padėta ant pusryčių stalo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 04 02, 10:16)
Sakykit, o ta žalsva gertuvė išsipilanti?  g.gif  Skaičiau, kad daug kas vaikams perka, bet įdomu ar neišlaisto vaikai gėrimo? Ypač mažesni  g.gif

Mano vaikas ją naudoją ir aš. Tai išmoko jis jau, žino kaip užspausti. Mums labai praverčia, naktį atsigeria, kelionėse vežamės, į rankinuką galima įsimesti. Na man labai ji patinka 4u.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 02, 12:07)
gavau prekes thumbup.gif raviolinė man labai tiks bigsmile.gif

Labai plonai kočiok tešlą, nes kitu atveju gaunasi daug tešlos ir mažai įdaro doh.gif Jau atrodo tokia plona, o vis tiek tos tešlos daug. Gailiuosi, kad ne koldūninę pirkau doh.gif

QUOTE(Will @ 2009 04 02, 15:55)
Ačiū  4u.gif

Dar klausimas dėl sviestinės- ar šąla sviestos joje? O gal jis visada būna minkštas ir galima iškart tepti?  ax.gif

Minimų knygelių nemačiau, bet gavau tas tris dovanų, tai man patiko, būtinai ką nors išmėginsiu  ax.gif

Man tai tvarkingai atrodo, patogu paimti, atsipjauti, sviestas gal minkštesnis nei šiaip šaldytuve, bet nėra minkštas. Man ji patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 02, 08:28)
as labai iki 2200 lt noreciau, bet bijau, kad niekaip nepavyks  verysad.gif

Na, matai TUSINA, iš pradžių ir pas mane buvo dideli užsakymai, o su laiku ir turbūt amžium lotuliukas.gif vis blėso ir blėso...
Papildyta:
QUOTE(ruzilona @ 2009 04 02, 09:52)
Galetu jau sia savaite leisti uzsakyti kiausiniu dekla, pjaustykle, kocela ir padeklus. Juk Velykos siais metais 12-13d ir kaip tik 15-16 savaite. O prekiu tai negausim tuo metu. Tik sekancia savaite gaunam po uzsakymo. Ar as maisau?  g.gif

Tu teisi, gaunam tik sekančią savaitę, nors aš padariau užsakymą pirmadienį ir nuvažiavus vakar pasiimti skolos jau gavau prekes, tai labai apsidžiaugiau bigsmile.gif Turbūt sandėlys pilnas buvo gaminių, tai ir atidavė
Atsakyti
Aš taip pat patenkinta sviestine, net dukriukui užfundinau biggrin.gif Ir faina ir svarbiausia, kad į šaldytuvo dureles telpa, tauposi vieta.
Atsakyti