Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 04 02, 10:05)
Tusina, gausi vakarėlius organizuot mirksiukas.gif arba sau puse katalogo užsisakyt tongue.gif

manau, kad geguze tik irankius bus paprasciau uzsisakyti tongue.gif , nes jau 2/3 katalogo turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 01, 20:20)

Klaipedoje sia savaite jam nuolaida gimtadienio proga, jei domina 4u.gif 81 lt

o tu vakar tame vakarelyje buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 02, 10:24)
o tu vakar tame vakarelyje buvai  biggrin.gif

Apie susirinkima kalbi g.gif Buvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 09:05)
simre, tai kad čia mūsų dauguma platintojų dėl savęs mirksiukas.gif
rosee čia tik pirmas įspūdis, kad pilnai apsirūpinus, realybė parodo, kad taip nėr lotuliukas.gif vis ko nors reikia ir reikia biggrin.gif

Aš apskritai tik klientė.

O dėl to, kad visko reikia, tai mažai yra, ko nereikia. Bent jau man tokius lengviaus suskaičiuot blush2.gif

Aš vis dar atsimenu SB klausimą, ar kada nors baigsis TW pirkimas.... doh.gif Naivuolis...
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 02, 09:06)
Aha, aš irgi planuoju 16 savaitę ištempti 560 Lt  ax.gif

Galetu jau sia savaite leisti uzsakyti kiausiniu dekla, pjaustykle, kocela ir padeklus. Juk Velykos siais metais 12-13d ir kaip tik 15-16 savaite. O prekiu tai negausim tuo metu. Tik sekancia savaite gaunam po uzsakymo. Ar as maisau? g.gif
Atsakyti
Sakykit, o ta žalsva gertuvė išsipilanti? g.gif Skaičiau, kad daug kas vaikams perka, bet įdomu ar neišlaisto vaikai gėrimo? Ypač mažesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 11:16)
Sakykit, o ta žalsva gertuvė išsipilanti?  g.gif  Skaičiau, kad daug kas vaikams perka, bet įdomu ar neišlaisto vaikai gėrimo? Ypač mažesni  g.gif

Turim 3 smile.gif
Tikrai neissipila. biggrin.gif Ji tikia, kaip kad buna sportininkams - "atsikelia, issitraukia" geriamas kistikas, o kai atsigeri ji uzstumi. Ar aiskiai as cia ... ax.gif
Atsakyti
Na, ne nono.gif , tik reikia užspausti atsigėrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 10:27)
Apie susirinkima kalbi g.gif Buvau bigsmile.gif

taip apie ta pati, ir aš buvau bigsmile.gif
Atsakyti
nu va, lotute su laurindre buvot abi ten pat ir nesusilabinot g.gif reiks kurt TW gerbėjų fotoalbumą tongue.gif

gertuves ir mes turim 2, viena dukros, viena mano cool.gif Vaikams tai tikrai ji superinė, mes kur einam ji visad rankinėj, o vat man asmeniškai geriau patiktų jei galėčiau normaliai atsigert, o ne traukt pro tą skylutę ax.gif per trniruotę nervina kai atsigert normaliai negaliu doh.gif

gavau prekes thumbup.gif raviolinė man labai tiks bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, jei gerai suprantu, jei atsigėrus bus neuždaryta, tai laistysis g.gif Bet tikriausiai vistiek pabandysim, nes manau, kad mašinoje turėtų būti patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 02, 13:07)
nu va, lotute su laurindre buvot abi ten pat ir nesusilabinot g.gif reiks kurt TW gerbėjų fotoalbumą tongue.gif

gertuves ir mes turim 2, viena dukros, viena mano cool.gif Vaikams tai tikrai ji superinė, mes kur einam ji visad rankinėj, o vat man asmeniškai geriau patiktų jei galėčiau normaliai atsigert, o ne traukt pro tą skylutę ax.gif per trniruotę nervina kai atsigert normaliai negaliu doh.gif

gavau prekes thumbup.gif raviolinė man labai tiks bigsmile.gif

O tu neturi senesnes, ji tokia panasi kaip greitkratis, as sau tokia naudoju thumbup.gif
QUOTE(Will @ 2009 04 02, 13:14)
Ačiū už atsakymus, jei gerai suprantu, jei atsigėrus bus neuždaryta, tai laistysis  g.gif  Bet tikriausiai vistiek pabandysim, nes manau, kad mašinoje turėtų būti patogu  rolleyes.gif

Daug tikrai neissilaistys, keli lasiukai isvarves, ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti