Man kazkaip igi nelabai tie seviravimo indai, kazkaip ant stalo man labiau stiklas ar keramika ar porcelianas ziurisi. Nors turiu didziaja prabangos lekste, tai ji man kaip tik pyragams laikyti, pyragine atstoja, o jei ir nestis kur nors reikia , labai patogu, dangti uzdengei O mazesni prabangos dubeneliai kazkaip dulka spintoje nenaudojami Nors pirkt nei vieno nepirkau
Zalioji elegancija man visai nesiziuri, melyna dar nieko buvo, raudona irgi nieko
Alegro dubenys gal ir nieko, jei turi kiema prie namu
citata
Jau trys dienos džiaugiuosi silikonine mentele didesne: tobulas produktas , kažkaip pirkdama abejojau, nes nebuvau jos mačius . Kaip patogu maišyti, o dar patogiau iš stiklainių išimti
Kas dar neturit - galit neabejoti
O ar yra skirtumas tarp tos menteles ir menteles is Kosmo rinkinuko????
pagaliau yra samtis Kosmo .valio!!!!Laukiau labai ...
Jau trys dienos džiaugiuosi silikonine mentele didesne: tobulas produktas , kažkaip pirkdama abejojau, nes nebuvau jos mačius . Kaip patogu maišyti, o dar patogiau iš stiklainių išimti
Kas dar neturit - galit neabejoti
O ar yra skirtumas tarp tos menteles ir menteles is Kosmo rinkinuko????
pagaliau yra samtis Kosmo .valio!!!!Laukiau labai ...
Sigutė darbštuolė tokią temą atidarė su visom nuorodom
aš tai neplaunu ir neplausiu savo TW gaminių su indaplove, pas mane lėkštės luminarc ir plaunu su Calgonitu, o indaplovė Fagor tai indai, kai gerai iįsižiūri, o į stiklines nereik net įsižiūrėt, tai matosi kaip subraižyti - jų man negaila, dūžta pas mus dažnai o be to kai gaminu, tai daug bliūdu apsikraunu, tada jau niekas nebetilptų
elegancija, man kaip kaimietei tinka ir troboj serviruot, man tai nėr didesnio vargo, kai po kokios šventės reik nuo stalo likučius dangstyt plėvelėm ar perdedinėt į kitus indus....
gerą dovaną išrinkot
ar į Preliudijos ąsočio dangtį ir ledukų prisideda
aš tai neplaunu ir neplausiu savo TW gaminių su indaplove, pas mane lėkštės luminarc ir plaunu su Calgonitu, o indaplovė Fagor tai indai, kai gerai iįsižiūri, o į stiklines nereik net įsižiūrėt, tai matosi kaip subraižyti - jų man negaila, dūžta pas mus dažnai o be to kai gaminu, tai daug bliūdu apsikraunu, tada jau niekas nebetilptų
elegancija, man kaip kaimietei tinka ir troboj serviruot, man tai nėr didesnio vargo, kai po kokios šventės reik nuo stalo likučius dangstyt plėvelėm ar perdedinėt į kitus indus....
gerą dovaną išrinkot
ar į Preliudijos ąsočio dangtį ir ledukų prisideda
dar gavau ir silikonine forma karuna. Isivaizdavau ja mazesne. Bet smagi ji man. Tokio plonycio silikono. Maniskes senosios, kurias dar is Dublino atsiveziau tokios storos. Gaila MB ne su mumis. Teks palaukti velyku, kad isbandyti kepant zuiki
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 25, 20:29)
dar gavau ir silikonine forma karuna.
Man taip pat šiandien atvežė ir "Karūną" ir česnakų spaustuką ir dovanėlę - staigmeną "Saulės" dubenį oranžinį, bet man pastarasis tai , turiu trijulę nuo kažkokios akcijos likusią, tai nepritapo, dangtis nepatogus
o man nepatinka SAulės dubenų rankenėlės, man jų visai nereiktų, nors kalbu tik, kad kalbėt, stovi jie pas mane - sakiau kraičiui bus bet vistiek geri laikai buvo, aš juos dovanų gavau kaip šeimininkė
o aš dar laukiu ir karūnos ir elegancijos, nu gal ryt prekių ir į Šiaulius užveš...
o aš dar laukiu ir karūnos ir elegancijos, nu gal ryt prekių ir į Šiaulius užveš...
QUOTE(davija @ 2009 03 25, 21:50)
as siandien su viesuoju transportu maisa tempiau Katalogu kalnas, Samba 7,5l ir kitu dideliu prekiu. Kaip asilas koks Na bet jau, tikiuosi, pati nuvairuosiu kito uzsakymo Ir dar peilio truko, ir aktyvumo dovanu nebuvo Gerai, kad vadove pasiekiama buvo ir paaiskino, kad aktyvumas visada veluoja
QUOTE(rosee @ 2009 03 25, 20:36)
"Saulės" dubenį oranžinį, bet man pastarasis tai , turiu trijulę nuo kažkokios akcijos likusią, tai nepritapo, dangtis nepatogus
O kodėl nepatogus? Kaip tik labai lengvai užsidaro per vidurį paspaudus.
Prekes gavau, o to lapo, kur kainytės surašytos ne, tik paskutinį lapą įdėjo, kiek turiu sumokėti ir kažkokios Jūratės iš Vilniaus paskutinį lapą, aš tai matysiu, kiek mokėti, bet ji tai nžn ką darys
Prie naujų katalogų pamiršau užsakyti tą "Show", kur indų aprašymai visi, maniau, kad dovanai duos
Prie naujų katalogų pamiršau užsakyti tą "Show", kur indų aprašymai visi, maniau, kad dovanai duos
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 25, 21:29)
dar gavau ir silikonine forma karuna. Isivaizdavau ja mazesne. Bet smagi ji man. Tokio plonycio silikono. Maniskes senosios, kurias dar is Dublino atsiveziau tokios storos. Gaila MB ne su mumis. Teks palaukti velyku, kad isbandyti kepant zuiki
O aš negavau nei Karūnų, nei koldūninių, nei ravioli formų .... Buvau liūdna ir pikta
Sigute, dėkui už grąžią ir naudingą temelę Tikrai superinė
Rosee, labai tave užjaučiu, kad viską reikėjo mokytis iš svetimų žmonių, o ne iš mamos. Bet manau, kad tu pati nuostabi mama, nes žinai kaip sunku, kai jos nėra
O ąsotėlis tikrai labai gera dovana.
Rosee, labai tave užjaučiu, kad viską reikėjo mokytis iš svetimų žmonių, o ne iš mamos. Bet manau, kad tu pati nuostabi mama, nes žinai kaip sunku, kai jos nėra
O ąsotėlis tikrai labai gera dovana.