Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(laurindre @ 2009 04 01, 20:20)
Pas mus panasus putesiai su rabarbarais mirksiukas.gif

Klaipedoje sia savaite jam nuolaida gimtadienio proga, jei domina 4u.gif 81 lt

Laurindre, tai pas jus ko gero gimtadienio proga atidarytuvas pigiau g.gif ? Jei taip, vadinasi rugpjūtį ar rugsėjį, bus ir Vilniuj, ir Kaune už 81 Lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 04 01, 17:33)
Vilnietės tai gal jau gaunat prekes elegancijas, karūnas, raviolines g.gif

Aš irgi laukiu nesulaukiu rolleyes.gif : ko gero ryt ar poryt ax.gif
Atsakyti
simre, Alatėja, laurindre, dėkoju už atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 01, 19:41)
Mergaitės, o kaip tas konservų atidarytuvas? Vertas dėmesio? Ar jam būna išpardavimų?  ax.gif

Mums jis irgi LABAI patinka thumbup.gif Jau vien tie neaštrūs kraštai ką reiškia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beje, mačiau beveik tokį pat parduotuvėje- kaina panaši, o garantija 5 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 01, 19:20)
Pas mus panasus putesiai su rabarbarais mirksiukas.gif

Na va, pasirodo nieko naujo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 04 01, 17:41)
Lauksim kada mūsų kaimą pasieks ax.gif

Kvaila, kai reikia tiek laukti prekių. Aš jau pasiėmiau Eleganciją ir šios savaitės prekes - akcijinius žele žiedus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 01, 13:14)
Nieko nerodo  schmoll.gif
blink.gif

Ten sultys buvo tetrapake elmenhorster (sorry kad blogai parašiau, bet mes negeriam pirktinių ir pavadinimų nežinau ) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 04 01, 12:06)

Dar iš to pačio puslapio
user posted image

Neringos blogas

O kas čia g.gif
Atsakyti
Konervų dėžučių atidarytuvas pas mane taip pat įtrauktas į planus. Teko jį asmeniškai išbandyti per savo vadovės vakarėlį, tai jokios jėgos nereikalauja, net ir vaikas gali saugiai juo naudotis.

Dar ateityje reiks "Sharp Star" galąstuvą pasiimti ir "Space Maker" dėžučių, jau lb man jos "prilipo" biggrin.gif , tai jau kaip ir būčiau kapitaliai apsipirkusi rolleyes.gif
Tik štai mąstau, ar verta laukti akcijų-atrakcijų, kai prisiperki ko nereikia, kad vieną daiktą reikalingą pasiimtumei, ar geriau padaryti vieną rimtą užsakymą savo poreikiams tenkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 01, 21:33)
O kas čia  g.gif

Receptas
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 02, 07:56)
Tik štai mąstau, ar verta laukti akcijų-atrakcijų, kai prisiperki ko nereikia, kad vieną daiktą reikalingą pasiimtumei, ar geriau padaryti vieną rimtą užsakymą savo poreikiams tenkinti  g.gif

sutinku, nes prisiperki ko nelabai reikia, bet jei kiti prisideda tada gerai iseina ax.gif

Dabar ziurineju 16sav. uzsakymus. Yra norinciu ir zele ziedo ir kocelo su padeklu.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 04 02, 08:01)
Dabar ziurineju 16sav. uzsakymus. Yra norinciu ir zele ziedo ir kocelo su padeklu.

Aha, aš irgi planuoju 16 savaitę ištempti 560 Lt ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kada Santakos gimtadienis buna?
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 02, 09:06)
Aha, aš irgi planuoju 16 savaitę ištempti 560 Lt  ax.gif

as labai iki 2200 lt noreciau, bet bijau, kad niekaip nepavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 04 01, 20:10)
Super daiktas. Net MB įvertino kaip aukštą klasę.

P.S. savo pastebėjimus rašau kaip eilinė vartotoja, nes TW gaminių platinimu neužsiimu.

Koncervų atidarytuvas tikrai thumbup.gif man nebereik vyro prašyt kad atidarinėtų, dabar jis manęs prašo, nes nesiklauso kaip mokau kaip reik atidaryt, aceit viskas aišku ir nėr ką čia žiūrėt, o paskui šnipštas gaunas lotuliukas.gif ir dar dangtelis vėl užsideda ant skarbonkės labai gražiai tongue.gif

simre, tai kad čia mūsų dauguma platintojų dėl savęs mirksiukas.gif

Tusina, gausi vakarėlius organizuot mirksiukas.gif arba sau puse katalogo užsisakyt tongue.gif

rosee čia tik pirmas įspūdis, kad pilnai apsirūpinus, realybė parodo, kad taip nėr lotuliukas.gif vis ko nors reikia ir reikia biggrin.gif
Atsakyti