Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(simre @ 2009 04 01, 10:59)
Be raikalo - pati kelis metus dirbau su maisto ženklinimu ir dar dabar reikalų turiu su tuo, nors jau ir nebe tiesiogiai. Situacija tokia daugelyje įmonių: savininkas, norėdamas parduoti savo produktus liepia surašyt tai kas naudinga, išbraukt, kas kenksminga. VMVT tikrindami ieško netikslumų ženklinimo etiketėse, baudas skiria. Baudą susimoka ir vėl daina iš naujo iki sekančio karto. Nekalbant jau apie tas žaliavas, kurios įsigyjamos nelegaliai ir jokiose technologinėse normose nerodomos.

Tai vadinasi, aš teisi dėl pinigėlių užpylimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 10:56)
Spygliukas klausė koks tas mažytis žele žiedas, tai va foto.

ex , ne tas žele žiedas verysad.gif Galvojau, jog tas kur su keičiamais dangteliais.
Radau super kiškį velykų ryto pusryčiams thumbup.gif Tik nesakykit, kad jau matėt tongue.gif
user posted image
Dar iš to pačio puslapio
user posted image

Neringos blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 01 balandžio 2009 - 11:09
QUOTE(spiglys @ 2009 04 01, 12:06)
ex , ne tas žele žiedas verysad.gif Galvojau, jog tas kur su keičiamais dangteliais.
Radau super kiškį velykų ryto pusryčiams  thumbup.gif Tik nesakykit, kad jau matėt  tongue.gif
user posted image
Neringos blogas

As maciau, ir apie sita kiausa jau svajoju... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o dabar į temą mirksiukas.gif receptukas žele žiedui:
2 pakeliai liesos varškės (po 200 g)
2 šaukštai želatinos
1 stiklinė pieno
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (nors aš visada pilu nepilną, nes nemėgstu saldžiai)
1 l mėlynių (manau ir kitokios uogos tiks mirksiukas.gif )
Cukrų su tryniais išsukame, želatiną užpilame piene. Viską sumaišome su varške ir supilame uogas. Pabaigoje išplakame baltymus ir sumaišome su mase.
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 04 01, 11:06)

Tu apie tą kur buvo pasiūlomasis gaminys? Aš jį vadinu vidutiniu lotuliukas.gif o šitas irgi gali būti su keičiamais dangteliais: išimu vidurį ir naudoju nuo to mano vadinamo vidutinio žele žiedo dangtelius bei gaunasi be skylės tongue.gif
O zuikis fainulka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 31, 22:50)
Klausimukas:
Nuolaidose kur yra žalsva gertuvė, talpa 750ml ???

nea, 415ml oficialiai, nors aš supilu 450 tongue.gif

o kalbant apie uždarbį TW, tai aš manau turi dirbt jei nori užsidirbt, o darant minimalų užsakymą tai dar ir į batą, susimoki už ekspedijavimą, už reklamą paskaičiuoja, šeimininkės dovanėlė, skambučiai, pavedimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 01, 11:19)
o kalbant apie uždarbį TW, tai aš manau turi dirbt jei nori užsidirbt, o darant minimalų užsakymą tai dar ir į batą, susimoki už ekspedijavimą, už reklamą paskaičiuoja, šeimininkės dovanėlė, skambučiai, pavedimai mirksiukas.gif

Niekur pinigų nemoka už nieko neveikimą tas tiesa mirksiukas.gif tik turėjau omeny tas paskatinimo dovanėles, kurios oi kaip užveda lotuliukas.gif O šiaip tai čia geras papildomas uždarbis mirksiukas.gif be to žinau merginų, kurioms ir pagrindinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 01 balandžio 2009 - 11:34
QUOTE(davija @ 2009 04 01, 11:19)
nea, 415ml oficialiai, nors aš supilu 450 tongue.gif

Ačiūkas 4u.gif kažkur buvau radusi kad didesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 04 01, 10:48)
Vat, netikiu kad šitos sultys be E  g.gif
http://beta.sveikasv...?execution=e2s1

Nieko nerodo schmoll.gif

QUOTE(simre @ 2009 04 01, 11:59)
Be raikalo - pati kelis metus dirbau su maisto ženklinimu ir dar dabar reikalų turiu su tuo, nors jau ir nebe tiesiogiai. Situacija tokia daugelyje įmonių: savininkas, norėdamas parduoti savo produktus liepia surašyt tai kas naudinga, išbraukt, kas kenksminga. VMVT tikrindami ieško netikslumų ženklinimo etiketėse, baudas skiria. Baudą susimoka ir vėl daina iš naujo iki sekančio karto. Nekalbant jau apie tas žaliavas, kurios įsigyjamos nelegaliai ir jokiose technologinėse normose nerodomos.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 01, 12:14)
Nieko nerodo  schmoll.gif
blink.gif

neikit per Opera, o per kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 01, 12:34)
neikit per Opera, o per kitur  mirksiukas.gif

Išbandžiau ir aš 3 naršykles, bet nei viena nerodo schmoll.gif gal jau mano kompo galvelei negerai g.gif
Atsakyti
Minima tavo nuoroda nerodo ir man. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kadaise dariau Velykom,kiausiniai FABERZE smile.gif .ne tiek skanu kaip idomu)

Sandra,zuikelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 01 balandžio 2009 - 13:45