Va cia yra parasyta.. ir sarasiukas kiekviena diena ilgeja.. zodziu viskas nuodas CIA
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 08:45)
o jeigu pirkai be papildomo dangtelio, tai gal turi labai mažytį žele žieduką (senokai buvo), toks žalias buvo, tai nuo jo dangtelis tinka
super, pranešiu draugėms. Oi, o koks tas mažytis žele žiedas
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 10:10)
Taip, turejau omenyje be skyles. As neturiu zele ziedo, dar tik ruosiuosi tureti tai ir domiuosi. O dabartiniai akcijiniai ziedai su papildomu mazu dangteliu?
Taip, su dvim dangteliais, galima padaryti ir pilnavidurį .
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 10:10)
Taip, turejau omenyje be skyles. As neturiu zele ziedo, dar tik ruosiuosi tureti tai ir domiuosi. O dabartiniai akcijiniai ziedai su papildomu mazu dangteliu?
gali padaryti be viduriuko
QUOTE(Asese @ 2009 04 01, 10:14)
Taip, su dvim dangteliais, galima padaryti ir pilnavidurį .
QUOTE(lotute @ 2009 04 01, 10:17)
gali padaryti be viduriuko
Supratau Aciu uz atsakymus
QUOTE(spiglys @ 2009 04 01, 09:12)
super, pranešiu draugėms. Oi, o koks tas mažytis žele žiedas
Jis kataloge nebuvęs, gerai neatsimenu buvo šeimininkės dovanėlė, o po to man atrodo išpardavimas. Jei nemačius ir smalsu teks fotkinti
QUOTE(rosee @ 2009 04 01, 09:29)
Aš tai nežinau tokios želės be E Aš iš savų kompotų darau tai tikrai kur kas mažiau nuodingų E manau
Vat, netikiu kad šitos sultys be E
http://beta.sveikasv...?execution=e2s1
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 09:12)
Va cia yra parasyta.. ir sarasiukas kiekviena diena ilgeja.. zodziu viskas nuodas CIA
Aš visada tikėjau kas ką rašo ir kas ką rodo, bet dabar pradėjau abejoti manau, kurie pinigėliais neužpylė tai tų produkcija kenksminga o šiaip girdėjau, kad kenksmingas tik 621. Ai, jau ta sveiko maisto manija man praėjo
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 09:20)
Supratau Aciu uz atsakymus
Kaip sakoma, vienu žodžiu, tikrai nesigailėsi šiuo gaminiu
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:50)
šiaip girdėjau, kad kenksmingas tik 621. Ai, jau ta sveiko maisto manija man praėjo
Štai ką rašo apie tą "geruolį" !
E621 Aptiktas produktuose: (95)
Mononatrio glutamatas (MSG. )
Gali kilti arba paūmėti šios ligos: Nutukimas; Alergija; Migrena; Glaukoma; Vėžiniai susirgimai
Bet ir apie kitus ne ką geriau, jei jau "E" tai tikrai ne "geruolis" o kas per velnias ir kur jis rastas galite pasiskaityti <Ką bepirktum>!
Kartais net nesusimastom pirkdami, kol nepaskaitom ir padėties nepaaštrinam, ar ne taip mergaitės.
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:58)
Kaip sakoma, vienu žodžiu, tikrai nesigailėsi šiuo gaminiu
Pritariu nuo savęs, tikrai nesigailėsi ir daug ką gražaus pasigaminsi.
Dar turiu receptuką kažkur varškės desertas su mėlynėm, tik nežinau ar jau nerašėte kuri, jei ne, tai lėksiu paieškoti Man jis labai patikdavo
Spygliukas klausė koks tas mažytis žele žiedas, tai va foto. Ir tuo pačiu parodysiu kokias silikonines formeles turiu keksiukams nors gal kuri ir turit
O dabar einu ieškoti recepto
O dabar einu ieškoti recepto
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:58)
Aš visada tikėjau kas ką rašo ir kas ką rodo
Be raikalo - pati kelis metus dirbau su maisto ženklinimu ir dar dabar reikalų turiu su tuo, nors jau ir nebe tiesiogiai. Situacija tokia daugelyje įmonių: savininkas, norėdamas parduoti savo produktus liepia surašyt tai kas naudinga, išbraukt, kas kenksminga. VMVT tikrindami ieško netikslumų ženklinimo etiketėse, baudas skiria. Baudą susimoka ir vėl daina iš naujo iki sekančio karto. Nekalbant jau apie tas žaliavas, kurios įsigyjamos nelegaliai ir jokiose technologinėse normose nerodomos.