Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

Va cia yra parasyta.. ir sarasiukas kiekviena diena ilgeja.. zodziu viskas nuodas lotuliukas.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 08:45)
o jeigu pirkai be papildomo dangtelio, tai gal turi labai mažytį žele žieduką (senokai buvo), toks žalias buvo, tai nuo jo dangtelis tinka  mirksiukas.gif

thumbup.gif super, pranešiu draugėms. Oi, o koks tas mažytis žele žiedas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 01 balandžio 2009 - 09:14
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 10:10)
Taip, turejau omenyje be skyles. As neturiu zele ziedo, dar tik ruosiuosi tureti tai ir domiuosi. O dabartiniai akcijiniai ziedai su papildomu mazu dangteliu?

Taip, su dvim dangteliais, galima padaryti ir pilnavidurį 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 10:10)
Taip, turejau omenyje be skyles. As neturiu zele ziedo, dar tik ruosiuosi tureti tai ir domiuosi. O dabartiniai akcijiniai ziedai su papildomu mazu dangteliu?

gali padaryti be viduriuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 01, 10:14)
Taip, su dvim dangteliais, galima padaryti ir pilnavidurį  4u.gif .

QUOTE(lotute @ 2009 04 01, 10:17)
gali padaryti be viduriuko mirksiukas.gif

Supratau thumbup.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 04 01, 09:12)
thumbup.gif  super, pranešiu draugėms. Oi, o koks tas mažytis žele žiedas g.gif

Jis kataloge nebuvęs, gerai neatsimenu buvo šeimininkės dovanėlė, o po to man atrodo išpardavimas. Jei nemačius ir smalsu teks fotkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 01, 09:29)

Merginos, o kur jūs radote kur surašyta kokia želė be E, nerandu  blush2.gif

Aš tai nežinau tokios želės be E schmoll.gif Aš iš savų kompotų darau tai tikrai kur kas mažiau nuodingų E manau rolleyes.gif

Vat, netikiu kad šitos sultys be E g.gif
http://beta.sveikasv...?execution=e2s1
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 09:12)
Va cia yra parasyta.. ir sarasiukas kiekviena diena ilgeja.. zodziu viskas nuodas  lotuliukas.gif CIA

Aš visada tikėjau kas ką rašo ir kas ką rodo, bet dabar pradėjau abejoti g.gif manau, kurie pinigėliais neužpylė tai tų produkcija kenksminga mirksiukas.gif o šiaip girdėjau, kad kenksmingas tik 621. Ai, jau ta sveiko maisto manija man praėjo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 09:20)
Supratau  thumbup.gif  Aciu uz atsakymus  4u.gif

Kaip sakoma, vienu žodžiu, tikrai nesigailėsi šiuo gaminiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 01 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:50)
šiaip girdėjau, kad kenksmingas tik 621. Ai, jau ta sveiko maisto manija man praėjo  lotuliukas.gif

Štai ką rašo apie tą "geruolį" !
E621 Aptiktas produktuose: (95)
Mononatrio glutamatas (MSG. )
Gali kilti arba paūmėti šios ligos: Nutukimas; Alergija; Migrena; Glaukoma; Vėžiniai susirgimai

Bet ir apie kitus ne ką geriau, jei jau "E" tai tikrai ne "geruolis" o kas per velnias ir kur jis rastas galite pasiskaityti <Ką bepirktum>!
Kartais net nesusimastom pirkdami, kol nepaskaitom ir padėties nepaaštrinam, ar ne taip mergaitės. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:58)
Kaip sakoma, vienu žodžiu, tikrai nesigailėsi šiuo gaminiu  thumbup.gif

Pritariu nuo savęs, tikrai nesigailėsi ir daug ką gražaus pasigaminsi. thumbup.gif
Atsakyti
Dar turiu receptuką kažkur varškės desertas su mėlynėm, tik nežinau ar jau nerašėte kuri, jei ne, tai lėksiu paieškoti mirksiukas.gif Man jis labai patikdavo ax.gif
Atsakyti
Spygliukas klausė koks tas mažytis žele žiedas, tai va foto. Ir tuo pačiu parodysiu kokias silikonines formeles turiu keksiukams mirksiukas.gif nors gal kuri ir turituser posted image
user posted image

O dabar einu ieškoti recepto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 01 balandžio 2009 - 10:57
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:58)
visada tikėjau kas ką rašo ir kas ką rodo

Be raikalo - pati kelis metus dirbau su maisto ženklinimu ir dar dabar reikalų turiu su tuo, nors jau ir nebe tiesiogiai. Situacija tokia daugelyje įmonių: savininkas, norėdamas parduoti savo produktus liepia surašyt tai kas naudinga, išbraukt, kas kenksminga. VMVT tikrindami ieško netikslumų ženklinimo etiketėse, baudas skiria. Baudą susimoka ir vėl daina iš naujo iki sekančio karto. Nekalbant jau apie tas žaliavas, kurios įsigyjamos nelegaliai ir jokiose technologinėse normose nerodomos.
Atsakyti