Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 22:52)
Na, po tokios vaizdinės medžiagos tikrai turi atsirasti norinčių  mirksiukas.gif  Neįsivaizduoju ką aš daryčiau, jei neturėčiau žele žiedų, o jų turiu 2 didelius, 1 mažesnį ir 2 visai mažiukus  lotuliukas.gif  ir dažniausiai naudoju iš karto nevieną  bigsmile.gif galiu pasakyti  thumbup.gif  gaminys

aš irgi turiu, jis pas mane gera pusmeti pragulejo spintoj nervojausi nerealiai kad š nusipirkau, bet kai parode kaip reikia naudotis iš karto nuotaika pagerėjo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasirūpinau ir aš kad turėčiau antrą, mano "senukas" alyvinis gerulis, mėgiamas labai, vertas pagyrimų gaminys tikrai, o dabar dar ir papildomas dangtukas yra... thumbup.gif
Papildyta:
Šiandien tik pastebėjau kiek jau puslapikų prikalbėta, tuoj reikės naujos temos, pleputės mes, oi pleputės. thumbup.gif
Atsakyti
Viskas apie žele. Beveik viska galima gamint tw žwlw žiede 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
Visos pokelių želės nuodingos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 22:18)
Visos pokelių želės nuodingos  doh.gif

Želatina irgi neišsveikųjų yra, bet.... doh.gif ko tik mes nesuvirškiname. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 23:18)
Visos pokelių želės nuodingos  doh.gif

Ne visai visos, man atrodo Dr.Oetkher is nelabai nuodingu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip, tai gyvent nuodinga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 31, 21:37)
O kiek laiko kepė ir kokioje (dujinėje ar elektrinėje ) orkaitėje?  ax.gif

Kepiau elektrinėje orkaitėje per viduriuką ~50min. Kai gražiai atšoko nuo sienelių, buvo man signalas, kad jau bus iškepęs smile.gif

Na man darbe tai nėra jokios konkurencijos, esu viena platintoja, bet nepasakyčiau, kad labai kas puolasi TW gaminius pirkti, nes nėra iš pigiųjų ir žmonės visada randa svarbesnių pirkinių, nesvarbu, kad mes ir neblogai uždirbame ir algą laiku išmoka smile.gif
Manyčiau, kad dauguma nesirūpina savo sveikata ir jiems dzin kokiuose induose gaminti, svarbiau, kad būtų ką gaminti rolleyes.gif

Merginos, o kur jūs radote kur surašyta kokia želė be E, nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 01 balandžio 2009 - 08:38
QUOTE(rosee @ 2009 04 01, 08:29)

Manyčiau, kad dauguma nesirūpina savo sveikata ir jiems dzin kokiuose induose gaminti, svarbiau, kad būtų ką gaminti  rolleyes.gif [/color]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimeli: ar galima zele ziede kokiu nors budu pagaminti pilnaviduri sedevra?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 01, 08:37)
Merginos turiu klausimeli: ar galima zele ziede kokiu nors budu pagaminti pilnaviduri sedevra?

Turi omeny, kad be skylės? Jei taip, tai jei tavo žele žiedas pirktas neseniai, tai nededi to viduriuko, o uždengi papildomu dangteliu, o jeigu pirkai be papildomo dangtelio, tai gal turi labai mažytį žele žieduką (senokai buvo), toks žalias buvo, tai nuo jo dangtelis tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 01 balandžio 2009 - 08:55
QUOTE(elvike @ 2009 04 01, 09:45)
Turi omeny, kad be skylės? Jei taip, tai jei tavo žele žiedas pirktas neseniai, tai nededi to viduriuko, o uždengi papildomu dangteliu, o jeigu pirkai be papildomo dangtelio, tai gal turi labai mažytį žele žieduką (senokai buvo), toks žalias buvo, tai nuo jo dangtelis tinka  mirksiukas.gif

Taip, turejau omenyje be skyles. As neturiu zele ziedo, dar tik ruosiuosi tureti tai ir domiuosi. O dabartiniai akcijiniai ziedai su papildomu mazu dangteliu?
Atsakyti