Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(laurindre @ 2009 03 31, 19:03)
Tik siandien atradai g.gif Cia juk dingusi Glasee. biggrin.gif

bigsmile.gif ex, einu toliau ieškot nematytų receptų pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 31, 05:55)
Kregzde, bet ir ankstyva tu g.gif

Aš čia prieš darbą dar spėju paskaitinėti blush2.gif O tai vėliau labai sunku viską spėti paskaityti bigsmile.gif

QUOTE(Asese @ 2009 03 31, 14:59)
Kad ten nėra jokio stebuklingo recepto smile.gif : užverdi vandenį su pienu ir trupučiu druskytės smile.gif Tešlą susimaišai iš kiaušinio, miltų ir trupučio druskos, turi būti truputį tirštesnė nei blynams  4u.gif
Į verdantį puodą pilam tešlą per burokinės tarkos skylutes, truputį su šaukštu pareguliuojam  tongue.gif , kad geriau išbėgtų  smile.gif , pamaišom, paverdam kokias 5 min ir valgom  4u.gif

Pas mus ja vadindavo "zacyrka" ax.gif

Atsakyti
Rašiau, rašiau Jurgitak atsakymą, kurį žadėjau, bet apsigalvojau. Nusprendžiau pirmiausiai pasitarti su jumis ar galiu viešai rašyti mūsų aktyvumo, šeimininkių dovanas ir t.t. Nors Vilniaus puslapis viešai skelbia viską, nereikia jokio slaptažodžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 19:13)
Rašiau, rašiau Jurgitak atsakymą, kurį žadėjau, bet apsigalvojau.

Manau, galima. Jokios paslapties čia nėr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 18:54)
Naujas  šiandien mano atrastas receptų  blogas. Gal kam pravers 4u.gif
My Webpage

Ooooo..... wub.gif be komentarų...
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 19:16)
Manau, galima. Jokios paslapties čia nėr 4u.gif

Tai va, mano tas atsakymas, tik stengiausi labai neišsiplėsti ax.gif Kažkada minėjau, kad su Tupperware pažįstama nuo atsiradimo Lietuvoje, o pati rimtai pradėjau dirbti prieš 9 metus. Tad parašysiu keletą pavyzdžių kas suprastėjo mano nuomone. Pradėsiu nuo mūsų demonstruotojų: kokios dabar aktyvumo dovanos, man tai graudų juoką kelia blink.gif tarkim 16 sav. už 400 Lt gausim Samba mentelę doh.gif kurią kažkada gaudavo svečias pirkdamas už 60 Lt ir ji mums kainuodavo ne vieną kartą pigiau nei šeimininkės dovanėlė, o svečiui nieko schmoll.gif Per didžiąsias savaites reikėjo kiek pamenu net už 2200 Lt parduoti, kad gauti Allegro dubenėlį blink.gif kažkaip anksčiau pardavus nepamenu ar už 1400 ar 1600 Lt užsidirbau visą 5 vnt peilių rinkinį thumbup.gif tai kurių gaminių vertė didesnė? Dar pvz per 4 savaites užsidirbau 12 komplektų stalo įrankių, o užsakymų užteko į savaitę tik po 350 Lt. O šeimininkėms padėkos dovanėlės: elegancijos dubenukas mažasis, prabangos panašios talpos, už 350 Lt šeimininkei dovanų pvz prabangos lėkštė, o nepirkti reikėjo kaip dabar, svečiui dovanų elegancijos šaukštai, prabangos mažiausias dubenėlis ir t.t. Gryniausias pvz, kai sumažino vadinamą 8% į 5%. Koks turi būti vakarėlis, kad šeimininkė išsirinktų normalią dovanėlę blink.gif Neskaitant, kad kainos gerokai pakilo verysad.gif Apie naujokus tai nelabai ką žinau, todėl ir demo nustebau, kad toks buvo blush2.gif Be to ir nuolaidos kitokios buvo bei dažniau smile.gif Na va, ir "pavariau" lotuliukas.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 20:27)
Ooooo..... wub.gif  be komentarų...
Papildyta:

Tai va, mano tas atsakymas, tik stengiausi labai neišsiplėsti  ax.gif

sutinku, kad sumazinus iki 5% visai nebera ko rinktis. Jei surenki uzsakyma uz 360 tai rinktis gali uz 18lt, o buvo 29. Skirtumas akivaizdus doh.gif Jau stiklainiu baubu ir kavos saukstais visas gimines ir draugus apdalinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 14:02)
o kokia šios savaitės akcija? 4u.gif

lotute čia paskutinės naujienos būna

http://www.tvarkosli...Balandis .doc

šio mėnesio gėris, pagal mane tai Želė žiedai ir 16 sav. tešlos kočiojimo paklotėlis ir kočėlas mirksiukas.gif

leistinukus ir aš taip pat gaminu thumbup.gif
Atsakyti
Elvike, lygini laaaabai senus laikus su dabartiniais. Vieną faktą reikėtų labai įvertinti - kiek buvo demonstruotojų ir perkančių TW kai pradėjai, ir dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 31, 20:11)
sutinku, kad sumazinus iki 5% visai nebera ko rinktis. Jei surenki uzsakyma uz 360 tai rinktis gali uz 18lt, o buvo 29. Skirtumas akivaizdus  doh.gif  Jau stiklainiu baubu ir kavos saukstais visas gimines ir draugus apdalinau  ax.gif

lotuliukas.gif bet nors ir daug kas pasikeitė ir buvo geriau, vis tiek aš dar dirbu Tupperwary, nes kitaip negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 20:27)
Tai va, mano tas atsakymas, tik stengiausi labai neišsiplėsti  ax.gif  Gryniausias pvz, kai sumažino vadinamą 8% į 5%. Koks turi būti vakarėlis, kad šeimininkė išsirinktų normalią dovanėlę blink.gif Neskaitant, kad kainos gerokai pakilo verysad.gif Be to ir nuolaidos kitokios buvo bei dažniau  smile.gif Na va, ir "pavariau"  lotuliukas.gif  karsta.gif

drinks_cheers.gif 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 31 kovo 2009 - 20:29
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 21:19)
lotuliukas.gif bet nors ir daug kas pasikeitė ir buvo geriau, vis tiek aš dar dirbu Tupperwary, nes kitaip negaliu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif vistiek TW man patinka ax.gif

Off topic, bet blink.gif buvau, kai perskaiciau
Maistas
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 20:18)
Elvike, lygini laaaabai senus laikus su dabartiniais. Vieną faktą reikėtų labai įvertinti - kiek buvo demonstruotojų ir perkančių TW kai pradėjai, ir dabar.  mirksiukas.gif

Bet faktas ir tas, kad kuo daugiau demonstruotojų tuo sunkiau parduoti mirksiukas.gif o kai paskatinimas menkas, tai ir ūpas dingsta ax.gif kad žmonės dirbtų reikia jiems ir duoti kažką mirksiukas.gif patikėk kaip aš tada "variau po prakaitu" karsta.gif kad gaučiau tą peilių rinkinį, stalo įrankius ar termosą mirksiukas.gif lotuliukas.gif Ai, reikia keisti temą, nes čia biskį ne į temą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 31 kovo 2009 - 20:31