QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 18:54)
Naujas šiandien mano atrastas receptų blogas. Gal kam pravers
My Webpage
Ooooo.....
be komentarų...
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 19:16)
Manau, galima. Jokios paslapties čia nėr
Tai va, mano tas atsakymas, tik stengiausi labai neišsiplėsti
Kažkada minėjau, kad su Tupperware pažįstama nuo atsiradimo Lietuvoje, o pati rimtai pradėjau dirbti prieš 9 metus. Tad parašysiu keletą pavyzdžių kas suprastėjo mano nuomone. Pradėsiu nuo mūsų demonstruotojų: kokios dabar aktyvumo dovanos, man tai graudų juoką kelia
tarkim 16 sav. už 400 Lt gausim Samba mentelę
kurią kažkada gaudavo svečias pirkdamas už 60 Lt ir ji mums kainuodavo ne vieną kartą pigiau nei šeimininkės dovanėlė, o svečiui nieko
Per didžiąsias savaites reikėjo kiek pamenu net už 2200 Lt parduoti, kad gauti Allegro dubenėlį
kažkaip anksčiau pardavus nepamenu ar už 1400 ar 1600 Lt užsidirbau visą 5 vnt peilių rinkinį
tai kurių gaminių vertė didesnė? Dar pvz per 4 savaites užsidirbau 12 komplektų stalo įrankių, o užsakymų užteko į savaitę tik po 350 Lt. O šeimininkėms padėkos dovanėlės: elegancijos dubenukas mažasis, prabangos panašios talpos, už 350 Lt šeimininkei dovanų pvz prabangos lėkštė, o nepirkti reikėjo kaip dabar, svečiui dovanų elegancijos šaukštai, prabangos mažiausias dubenėlis ir t.t. Gryniausias pvz, kai sumažino vadinamą 8% į 5%. Koks turi būti vakarėlis, kad šeimininkė išsirinktų normalią dovanėlę
Neskaitant, kad kainos gerokai pakilo
Apie naujokus tai nelabai ką žinau, todėl ir demo nustebau, kad toks buvo
Be to ir nuolaidos kitokios buvo bei dažniau
Na va, ir "pavariau"