QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 16:44)
Ką reiškia 1400 Lt
Nu tą ir reiškia - 1400 Lt, kai dabar 845 Lt.
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 16:49)
Nu tą ir reiškia - 1400 Lt, kai dabar 845 Lt.
kaip tik dabar pas vadovę paklausiau sakė, kad buvo matai, kai aš pradėjau dirbti buvo tik 600 Lt, tai todėl nustebau bet vakare parašysiu kokios galimybės buvo, nes dabar virtuvė kulnus mina tai manau, kad labai suprastėjo
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 17:15)
Ačiū, ačiū dar nereikia. Panelei rudenį 20m. , o man vasarą 40. Dar anksti būt močiute.
Kažkada dukra man pasakė, kad per daug jos abi pas man išlepintos ir net neįsivaizduoja kaip pačiom reiktų gamint be tw indų ir thermomix
Kažkada dukra man pasakė, kad per daug jos abi pas man išlepintos ir net neįsivaizduoja kaip pačiom reiktų gamint be tw indų ir thermomix
Puikiai atrodai Sandra .labai
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 19:15)
Pritaikiau silikono formą bulvių plokštainiui, na kaip mes anksčiau vadindavom - kugeliui. Tilpo 3kg tarkuotų bulvių.
Sudie pridegusios blėkos
Sudie pridegusios blėkos
Kaip pasakiskai atrodo Net zandikaulis atvipo
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 18:15)
Pritaikiau silikono formą bulvių plokštainiui, na kaip mes anksčiau vadindavom - kugeliui. Tilpo 3kg tarkuotų bulvių.
Sudie pridegusios blėkos
Sudie pridegusios blėkos
Oho, kaip atrodo
Naujas šiandien mano atrastas receptų blogas. Gal kam pravers
My Webpage
My Webpage
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 19:54)
Tik siandien atradai Cia juk dingusi Glasee.
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 19:36)
Pasirodo ir kugelis gali būti gražus , na gaila, kad nesimato kaip jis garavo.
Lengvai išsivertė, be jokių problemų. Galėjau šalia ir grietinės padėti, bet ne tai svarbiausia.
Būtumėt matę mano diedo išsipūtusias akis, kai užėjęs į virtuvę pamatė
Lengvai išsivertė, be jokių problemų. Galėjau šalia ir grietinės padėti, bet ne tai svarbiausia.
Būtumėt matę mano diedo išsipūtusias akis, kai užėjęs į virtuvę pamatė
Saunuole...labai grazu ir aisku skanu))