Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

ir šitie gražūs user posted image
(nukopinau iš čia )
[/quote]
Tokius turiu tik melynus ax.gif dukra kraiciui issirinko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 31 kovo 2009 - 16:49
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 16:44)
Ką reiškia 1400 Lt  blink.gif

Nu tą ir reiškia - 1400 Lt, kai dabar 845 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 16:49)
Nu tą ir reiškia - 1400 Lt, kai dabar 845 Lt.

g.gif kaip tik dabar pas vadovę paklausiau sakė, kad buvo mirksiukas.gif matai, kai aš pradėjau dirbti buvo tik 600 Lt, tai todėl nustebau ax.gif bet vakare parašysiu kokios galimybės buvo, nes dabar virtuvė kulnus mina lotuliukas.gif tai manau, kad labai suprastėjo
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 17:15)
bigsmile.gif Ačiū, ačiū dar nereikia. schmoll.gif Panelei rudenį 20m. , o man vasarą 40. Dar anksti būt močiute.
Kažkada dukra man pasakė, kad per daug jos abi pas man išlepintos ir net neįsivaizduoja kaip pačiom reiktų gamint be tw indų ir thermomix hihihi.gif

Puikiai atrodai Sandra .labai thumb_yello.gif
Atsakyti
Pritaikiau silikono formą bulvių plokštainiui, na kaip mes anksčiau vadindavom - kugeliui. Tilpo 3kg tarkuotų bulvių.
Sudie pridegusios blėkos ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 19:15)
Pritaikiau silikono formą bulvių plokštainiui, na kaip mes anksčiau vadindavom - kugeliui. Tilpo 3kg tarkuotų bulvių.
Sudie pridegusios blėkos  ax.gif  4u.gif

Kaip pasakiskai atrodo bigsmile.gif Net zandikaulis atvipo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 19:15)
user posted image

Maniau čia zuikis doh.gif Nu koks skanus šitas kugelis, šakės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 18:15)

Oho, kaip thumbup.gif atrodo
Atsakyti
Pasirodo ir kugelis gali būti gražus biggrin.gif , na gaila, kad nesimato kaip jis garavo.
Lengvai išsivertė, be jokių problemų. Galėjau šalia ir grietinės padėti, bet ne tai svarbiausia.
Būtumėt matę mano diedo išsipūtusias akis, kai užėjęs į virtuvę pamatė lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujas šiandien mano atrastas receptų blogas. Gal kam pravers 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 19:54)
Naujas  šiandien mano atrastas receptų  blogas. Gal kam pravers 4u.gif
My Webpage

Tik siandien atradai g.gif Cia juk dingusi Glasee. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 19:36)
Pasirodo ir kugelis gali būti gražus  biggrin.gif , na gaila, kad nesimato kaip jis garavo.
Lengvai išsivertė, be jokių problemų. Galėjau šalia ir grietinės padėti, bet ne tai svarbiausia.
Būtumėt matę mano diedo išsipūtusias akis, kai užėjęs į virtuvę pamatė  lotuliukas.gif

Saunuole...labai grazu ir aisku skanu)) drinks_cheers.gif
Atsakyti