Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(simre @ 2009 03 31, 13:35)

lens.gif na kaip įdomiai ten, pasirodo ir citriną gręžinėliais galima gražiai su Bake-to-Basics pjaustykle supjaustyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 31 kovo 2009 - 13:58
QUOTE(Vižma @ 2009 03 31, 12:03)
O ar yra dar norinčių pradėti TW  g.gif ? Aš ko gero nebepadėčiau  schmoll.gif , sąlygos labai suprastėjo ....
PS Spigly, greit žentų neatsiginsi man atrodo mirksiukas.gif

O kuo jos suprastėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 31, 14:50)
Mano mama darydavo panašią į blynų tešlą, tik tirštą ir turbūt kiaušinių daugiau dėdavo. Reiks vakare paklaust. O tiesiai į puodą "suleisdavo" per tarybinę burokinę tarką. Tikrai nieko netarkuodavo.

Užsinorėjau tokios sriubytės iš vaikystės blush2.gif . pati niekada nedariusi, tai lauksiu receptuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 31, 15:54)
Užsinorėjau tokios sriubytės iš vaikystės blush2.gif . pati niekada nedariusi, tai lauksiu receptuko bigsmile.gif

Kad ten nėra jokio stebuklingo recepto smile.gif : užverdi vandenį su pienu ir trupučiu druskytės smile.gif Tešlą susimaišai iš kiaušinio, miltų ir trupučio druskos, turi būti truputį tirštesnė nei blynams 4u.gif
Į verdantį puodą pilam tešlą per burokinės tarkos skylutes, truputį su šaukštu pareguliuojam tongue.gif , kad geriau išbėgtų smile.gif , pamaišom, paverdam kokias 5 min ir valgom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 31 kovo 2009 - 14:59
QUOTE(Asese @ 2009 03 31, 15:59)
Kad ten nėra jokio stebuklingo recepto smile.gif : užverdi vandenį su pienu ir trupučiu druskytės smile.gif Tešlą susimaišai iš kiaušinio, miltų ir trupučio druskos, turi būti truputį tirštesnė nei blynams  4u.gif
Į verdantį puodą pilam tešlą per burokinės tarkos skylutes, truputį su šaukštu pareguliuojam  tongue.gif , kad geriau išbėgtų  smile.gif , pamaišom, paverdam kokias 5 min ir valgom  4u.gif

Labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 14:02)
o kokia šios savaitės akcija? 4u.gif

Klaipedoj sia savaite konservu atidarytuvas 20 lt nuolaida gimtadienio proga 4u.gif

Pas rusus skaiciau apie ta tarkuta, tiksliau ji ne tarkute, ji tik tiems leistinukams daryti ir skirta. Dar maciau sugalvojo ir is farso frikadeles daryti, tik farsas labai skystas turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 31, 12:01)
Ir is kur  tokiu vyru gauna   mastau.gif Cia su baltu pavydu  bigsmile.gif

Aha rimtai, kur tokių yra? g.gif Pas mus namų ūkis ir visi darbai mano rankose ax.gif bet yra teigiamų dalykų, pvz beveik visur lemiamas žodis mano lotuliukas.gif taigi ir įsirengiau namučius kaip man patinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 14:12)
O kuo jos suprastėjo?  g.gif

Kiek laiko tu dirbi Tupperwary, nes aš irgi tos nuomonės, kad suprastėjo verysad.gif

Ir tau Laurindre dėkui už receptukus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 31 kovo 2009 - 15:46
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 16:42)
Aha rimtai, kur tokių yra?  g.gif  Pas mus namų ūkis ir visi darbai mano rankose  ax.gif  bet yra teigiamų dalykų, pvz beveik visur lemiamas žodis mano  lotuliukas.gif  taigi ir įsirengiau namučius kaip man patinka  mirksiukas.gif

O žinai kaip malonu kai įrengia, kad patiktų visiems biggrin.gif Šiaip tai namie mano žodis irgi paskutinis, va ir buvo pasakyta, kad manęs prašom nevarginti, nes aš tuo metu buvau nestuke.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 15:56)
O žinai kaip malonu kai įrengia, kad patiktų visiems biggrin.gif Šiaip tai namie mano žodis irgi paskutinis, va ir buvo pasakyta, kad manęs prašom nevarginti, nes aš tuo metu buvau  nestuke.gif  hihihi.gif

Na, džiaugiuosi už tave, ne visom taip sekasi... Kad ir nestuke.gif buvau, bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2009 03 31, 12:03)
PS Spigly, greit žentų neatsiginsi man atrodo mirksiukas.gif

bigsmile.gif Ačiū, ačiū dar nereikia. schmoll.gif Panelei rudenį 20m. , o man vasarą 40. Dar anksti būt močiute.
Kažkada dukra man pasakė, kad per daug jos abi pas man išlepintos ir net neįsivaizduoja kaip pačiom reiktų gamint be tw indų ir thermomix hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 31 kovo 2009 - 16:16
QUOTE(elvike @ 2009 03 31, 15:42)
Kiek laiko tu dirbi Tupperwary, nes aš irgi tos nuomonės, kad suprastėjo  verysad.gif

Penkti metai. Pradėjau kai demo krepšys kainavo 1400 Lt, tai dabar ir galvoju, kur gi tos suprastėję salygos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 16:41)
Penkti metai. Pradėjau kai demo krepšys kainavo 1400 Lt, tai dabar ir galvoju, kur gi tos suprastėję salygos  unsure.gif

Ką reiškia 1400 Lt blink.gif
Atsakyti