Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

Mergaitės, kol valdžia bus už Atlanto tol ir naujokams dovanų nebus turbūt, nebereik ir jiems naujokų lotuliukas.gif

Aš rytą tai pavariau vėl kelis posmus, vsio, daugiau anksti ryte daugiau nieko nerašysiu, šian spaudžiau tik vieną kart siųst, rodo serverio klaidą, o rezultate trys doh.gif

MB vakar apdegino mano sambuką mylimiausią devil.gif kai bambėt pradėjau, sako neverk duosiu litų trims, o galvojau, kad sakys - vienu sumažėjo lotuliukas.gif Ale žiūriu sluoksnis storokas, tai ne kiaurai, šaltibarkščiai nesisunkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 31, 12:15)

MB vakar apdegino mano sambuką mylimiausią devil.gif kai bambėt pradėjau, sako neverk duosiu litų trims, o galvojau, kad sakys  - vienu sumažėjo lotuliukas.gif Ale žiūriu sluoksnis storokas, tai ne kiaurai, šaltibarkščiai nesisunkia rolleyes.gif

Veikia moteriški kerai. Tik ašarėlė nuriedėjo ir jau pažadėti piniga trims tw indukams thumbup.gif
Atsakyti
O aš tokios tarkutės norėčiau, čia tikriausiai burokėliams g.gif
user posted image
ir šitie gražūs user posted image
(nukopinau iš čia )
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 12:32)
O aš tokios tarkutės norėčiau, čia tikriausiai burokėliams  g.gif

Mačiau kažkur video. Tai su tokia tarka tarkavo sūrį ar kažką panašaus į sriubą.
pabandysiu paieškot
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 12:32)
O gal kartais žinai sekančių sav dovanas? ax.gif

Nežinau ar gausis blush2.gif
Naujokai 14-18 sav.

14-18 sav. už kiekvieną naujoką galite rinktis vieną iš septynių dovanų. Septynios dovanos, septyni skirtingi pasirinkimai ir tikrai kiekvienas ras tai, kas reikalinga jam .

1. Kai kas Jums : Papuošalų dėžutė širdelė su Swarovski kristalais
2. Kai kas Jūsų namams : Puikios danų firmos EvaSolo termo indas – tai stiklinis indas su termo drabužėliu. Tiks ir karštam ir šaltam. Be to tuo drabužėliu galėsite aprengti ir balto vyno butelį, kad nesušiltų Pasirinkit spalvą: žalsvą, violetinę, juodą.
3. Kai kas vaikams : TOP modelio rankinukas mergytei: juodas arba alyvinis.
4. Kai kas vaikams : Juodas krepšys berniukui.
5. Kai kas visai šeimai : Indas ryžiams virti mikrobangėje. Fantastiškas! Jame ryžiai išverda labai skaniai ir niekada neprisvils ir neišbėgs , bandžiau jau ne kartą . Jame puikiai jame išvirsite ir kitas kruopas .
6. Kai kas Jūsų darbui ir Jūsų namams : Apvali silikoninė forma “Karalienė”.
7. Kai kas iškyloms : Du mini max 850 ml ir 2,3 l

Laikotarpis ilgas, tai tikrai visi užsidirbsite, tai ko geidžiate .

Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 03 31, 12:55)
Nežinau ar gausis  blush2.gif
Naujokai 14-18 sav.

Čia dovanos už naujokus. Aš klausiau kokios dovanos naujokams wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 31 kovo 2009 - 12:59
o kokia šios savaitės akcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 13:58)
Čia dovanos už naujokus. Aš klausiau kokios dovanos naujokams wink.gif

4u.gif Matyt jokių g.gif
Atsakyti
[quote=rosee,2009 03 31, 12:32]
O aš tokios tarkutės norėčiau, čia tikriausiai burokėliams g.gif
[quote=spiglys,2009 03 31, 12:42]
Mačiau kažkur video. Tai su tokia tarka tarkavo sūrį ar kažką panašaus į sriubą.
pabandysiu paieškot
[/quote]
Va, radau: http://www.tupperwar.../today/3070.htm Mano mama tą dalyką "leistinukais" vadindavo, sriuba labai skani būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 31, 13:01)
Ir is kur  tokiu vyru gauna  mastau.gif Cia su baltu pavydu  bigsmile.gif

Per eilę metų išsiauklėjau flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 03 31, 14:35)
Va, radau: http://www.tupperwar.../today/3070.htm  Mano mama tą dalyką "leistinukais" vadindavo, sriuba labai skani būdavo.

g.gif galvojau kad tešla reik tarkuot, na kad ji būtų kaip kočiojimui tokio kietumo unsure.gif
Aš prieš kokia 20 metų buvau PL tokiam jaunimėlio suvažiavime, tai ten klebono (nežvenkit) šeimininkė virė sriubą kažkokia panašią sultinyję, tik tą tešlą man lyg ji tarkavo per burokinę tarką g.gif Ai, nu bet po tiek metų tai galiu nusipievint juodai, nes pati taip ir nebandžiau nei karto blush2.gif
O tešla man lyg buvo miltai ir kiaušinis, be pieno ir vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 14:39)
Aš prieš kokia 20 metų buvau PL tokiam jaunimėlio suvažiavime, tai ten klebono (nežvenkit) šeimininkė virė sriubą kažkokia panašią sultinyję, tik tą tešlą man lyg ji tarkavo per burokinę tarką  g.gif Ai, nu bet po tiek metų tai galiu nusipievint juodai, nes pati taip ir nebandžiau nei karto  blush2.gif
O tešla man lyg buvo miltai ir kiaušinis, be pieno ir vandens  g.gif

Taip, ir aš verdu tokią, tik pienišką sriubą, galima labai gražiai suleisti per paprastą burokinę tarką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 13:39)
Per eilę metų išsiauklėjau flirt.gif
Papildyta:
g.gif galvojau kad tešla reik tarkuot, na kad ji būtų kaip kočiojimui tokio kietumo  unsure.gif
Aš prieš kokia 20 metų buvau PL tokiam jaunimėlio suvažiavime, tai ten klebono (nežvenkit) šeimininkė virė sriubą kažkokia panašią sultinyję, tik tą tešlą man lyg ji tarkavo per burokinę tarką  g.gif Ai, nu bet po tiek metų tai galiu nusipievint juodai, nes pati taip ir nebandžiau nei karto  blush2.gif
O tešla man lyg buvo miltai ir kiaušinis, be pieno ir vandens  g.gif

Mano mama darydavo panašią į blynų tešlą, tik tirštą ir turbūt kiaušinių daugiau dėdavo. Reiks vakare paklaust. O tiesiai į puodą "suleisdavo" per tarybinę burokinę tarką. Tikrai nieko netarkuodavo.
Atsakyti