Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 08:05)

Spigly, aš ir jaučiau, kad čia tavo gražuolė dukrytė atatvare, siunčiu jai balioniuką  4u.gif

O dukra tai į mamą panaši mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 31 kovo 2009 - 10:01
Nu, ką eilinis nepasisekęs skambutis į ofisą doh.gif Norėjau tik paklaust kokia dovana naujokui. Vietoj to, kad kelis kartus kartotų , jog negali šiuo metu pasakyt tokios info ir perskambinkite po pietų, laisvai galėjo atsakyti.
Gal kas žinot kokia dovana naujai startavusiam naujokui ?
Atsakyti
Elvike, cia zadeti receptai tavo indui. Manau, 2 is ju tikrai galime pasigaminti ir su paprastu MicroPlius indu. Tik gal tada laikas sutrumpes g.gif

Pagrindinis patiekalas:
Lasisa su darzovemis

600 g lasisos
150 g bekono
200 g poru
1 v.s. citrinos sulciu
1 a.s. sojos padazo
2 v.s. grietines arba plaktos grietineles
1 nedidelis svogunas
1 raudona paprika
Druska, pipirai

Papuosimui: krapai

Lasisos file supjaustykite I 4 dalis ir paslakstykite citrinos sultimis. Darzoves ir bekona smulkiai supjaustykite ir idekite I 1,75 inda. Ant virsaus uzpilkite sojos padaza ir pamaisykite.Ant darzoviu dekite grietine ir uzpilkite grietines. Indus statkite viena ant kito, patiekala gaminkite 25 min. (65 W) mikrobangu krosneleje. Tada leiskite patiekalui dar 5 min. pastoveti. Paskaninkite druska, pipirais, papuoskite krapais.

Garnyras:
Ryziai su krapais
250 g ryziu
4 dl verdancio vandens
1 v.s. smulkintu krapi
1 a.s. druskos
1 ziupsnelis tarkuotos citrinos zieveles

Ryzius suberkite I 3 l inda, uzpilkite verdanciu vandeniu, iberkite druskos. Indus statykite viena ant kito, patiekala gaminkite 25 min. (65 W) mikrobangu krosneleje. Tada leiskite patiekalui 5 min. atausti pastoveti. Po to uzberkite tarkuotos citrinos zieveles, pamaisykite ir patiekite ant stalo.

Desertas:
Siltas obuoliu desertas
450 g virtu obuoliu
2 v.s. rudojo farino cukraus
100 ml apelsinu sulciu
80 g aviziniu dribsniu

Obuolius nulupkite, supjaustykite i 4 dalis ir isimkite seklas. I Mikroplius 0,75 dangti dekite obuolius ir rudaji farino cukru, ant virsaus uzpilkite apelsinu sultis. Pastatykite dangti ant kitu indu, patiekala ruoskite 25 min. (65W) mikrobangu krosneleje). Tuomet 5 min. palaukite, pabarstykite aviziniais dribsniais ir patiekite ant stalo. Avizinius dribsnius galima paskrudinti ant Silikoninio padeklo kepiniams, tada jie bus traskesni.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 31, 08:05)
Panos, nepamirškit, kad ir aš gaudau receptukus ir įvairius perliukus, nes savaitgaliais pas mane ateina mano 10-ies metų anūkytė, kuri mėgsta šeimininkauti  biggrin.gif  Štai jai pvz., želė išeina sluoksniais, o man na niekaip, nors ji mane mokina mokina  lotuliukas.gif

Jei skaitai rusiškai, puikus puslapis 4u.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 11:10)
Jei skaitai rusiškai, puikus puslapis  4u.gif

Dar nepamiršau smile.gif , namie pastudijuosiu lens.gif , o tai darbinis netas lb lėtas.
aciuks.gif už gerą nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 10:24)
Gal kas žinot kokia dovana naujai startavusiam naujokui ?

Jei šią savaitę - jokios.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 31, 09:25)
Saldytuve turi buti Biofrech sistema, manau, kad zinotums jei yra, nes tai pabrangina dar kokiu 1000 Lt  rolleyes.gif todel ir sprendziu reikia man jos ar ne  g.gif

mastau.gif kad nežinau nei vieno daikto kainos savo namuose, viską vyras supirko be manęs ir be jokių rinkimųsi....nors gal jis ten kažką ir rinko, mąstė, tik aš nebuvau įtraukta į tą procesą tongue.gif Vienintelį siurblį pirkau, tai kainą žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 31, 11:17)
Jei šią savaitę - jokios.

O gal kartais žinai sekančių sav dovanas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 11:32)

Nežinau, gali būti, kad ilgai nebus nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 31, 12:30)
mastau.gif kad nežinau nei vieno daikto kainos savo namuose, viską vyras supirko be manęs ir be jokių rinkimųsi....nors gal jis ten kažką ir rinko, mąstė, tik aš nebuvau įtraukta į tą procesą  tongue.gif  Vienintelį siurblį pirkau, tai kainą žinau  biggrin.gif

Ir is kur tokiu vyru gauna mastau.gif Cia su baltu pavydu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 31, 12:32)

O ar yra dar norinčių pradėti TW g.gif ? Aš ko gero nebepadėčiau schmoll.gif , sąlygos labai suprastėjo ....
PS Spigly, greit žentų neatsiginsi man atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 21:27)
Aš parašysiu savo Super duper receptuką norinčioms saldaus  wub.gif

Pyragas EkstraPliuse  mirksiukas.gif
3 kiaušiniai
200 ml cukraus,
100 g sviesto
šaukštas kakavos
200 ml miltų
šaukštelis kepimo miltelių

Greitkratyje gerai gerai išplakame kiaušinius su cukrumi ir kakava, supilam į dubenį, sudedam kepimo miltelius ir minkštą sviestą (iš ryto išėmiau iš šaldytuvo) Silikonine mentele išmaišom, supilam miltus, dar gerai išmaišom ir pilame į aliejumi pateptą ExtraPliusą  smile.gif .
Kepame mikrobangų krosnelėje nustatę 800 W galingumą 8 min  smile.gif .

Kai baigia kepti, palaukiame dar 5 minutes ir apvedę silikonine mentele kraštus, išimame į lėkštę.
Labai skanu  wub.gif , ypač, kai greitkratyje dar išsiplakėm grietinėlės  wub.gif

Padariau ir aš thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pyragiukas, o ir pasidaro greit thumbup.gif thumbup.gif
Šeima jau šveičia lotuliukas.gif
Atsakyti