Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 18:41)
Turiu toki rupesti, reikia keisti saldytuva  g.gif kadangi viska laikau tik TW induose, tai dabar mastau mastau.gif kad gal neverta saldytuvo pirkti ten su visokiom BioFrech ar dar kitokiais navarotais, kurie labai uzkelia kaina rolleyes.gif juk musu indai stebuklingi juose ir taip gerai maistas laikosi  g.gif Ka manot, pasidalinkit patirtim ax.gif

Jei yra galimybė pirkti su nuline zona, tai geriau pirkti ax.gif Juk nulinėje zonoje ne tik daržovės, bet ir mėsa ilgai laikosi bigsmile.gif Mano viena draugė ten savaitę išlaiko šviežią mėsą, tik tiek, kad dažniausiai tiek neprireikia, nes suvalgo tongue.gif

Dar klausimėlis - ar į mokymus reikia registruotis? Čia aš apie tuos , kur balandžio mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 30, 22:36)
vaidule, nesupratau dėl tinginio riebumo, tu sakai, kad viena stiklinė cukraus riebiau negu 1 skardinė kondencovkės g.gif nes sviestas ir čia ir čia dedasi... nu nesiginčiju, nes kalorijų neskaičiavau, o šis man ir patiko, kad liesesnis pasirodė ax.gif

Į paprastą aš daug nededu, nes visad "iš lempos" darau, bet dabar kai parašei, tai prisiminiau, kad tikrai reik dėt skarbonkei pieno pokelį sviesto doh.gif tai todėl jis man minkštesnis ir gaunasi hihihi.gif Sorry, tada turbūt visiškai tas pats dėl kalorijų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 03 30, 22:57)
Jei yra galimybė pirkti su nuline zona, tai geriau pirkti  ax.gif  Juk nulinėje zonoje ne tik daržovės, bet ir mėsa ilgai laikosi  bigsmile.gif  Mano viena draugė ten savaitę išlaiko šviežią mėsą, tik tiek, kad dažniausiai tiek neprireikia, nes suvalgo  tongue.gif

Aš kaip iš kosmoso, tik dabar sužinojau kad būna nulinė zona doh.gif blush2.gif Kur sužinoti yra ar ne, instrukcijoj? reik pažėt gal ir pas mane yra doh.gif
Atsakyti
Nu merginos, tai ar yra iš mūsų pliurpalių kas ryt Amerikon skrenda bigsmile.gif mano vadovytė išlekia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 19:39)
tuoj 30 svesiu. Tai lyg ir prie brandesniu jau skaitaus  blush2.gif

Brandesnio amžiaus lotuliukas.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 19:59)
Ne, čia mano vyriausia dukra.Aš jau brandaus amžiaus  lotuliukas.gif

Aš buvau šventai įsitikinusi, kad tu. Labai gaži mergaitė 4u.gif

Atsakyti
Kregzde, bet ir ankstyva tu g.gif
Atsakyti
Atsakyti
Atsakyti
[quote=Asese,2009 03 30, 21:27]Pyragas EkstraPliuse  mirksiukas.gif
3 kiaušiniai
200 ml cukraus,
100 g sviesto
šaukštas kakavos
200 ml miltų
šaukštelis kepimo miltelių

Greitkratyje gerai gerai išplakame kiaušinius su cukrumi ir kakava, supilam į dubenį, sudedam kepimo miltelius ir minkštą sviestą (iš ryto išėmiau iš šaldytuvo) Silikonine mentele išmaišom, supilam miltus, dar gerai išmaišom ir pilame į aliejumi pateptą ExtraPliusą  smile.gif .
Kepame mikrobangų krosnelėje nustatę 800 W galingumą 8 min  smile.gif .

Kai baigia kepti, palaukiame dar 5 minutes ir apvedę silikonine mentele kraštus, išimame į lėkštę.
Labai skanu  wub.gif , ypač, kai greitkratyje dar išsiplakėm grietinėlės  wub.gif
[quote]
Aš dar vakar padariau pagal tavo receptą -  thumbup.gif  thumbup.gif , kitą kart atvėsusį su grietine pertepsiu  wub.gif , bus mažas toriukas  thumbup.gif  O vargo tai tikrai mažai  thumbup.gif
Na jau tas indukas Ekstrapliusiukas pas mane tikrai be darbo nestovi, o dabar dar ir pyragą jame kepu  thumbup.gif
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 13liepa: 31 kovo 2009 - 07:46
Labai smagu su jumis bendrauti 4u.gif
Manau, mes neto platybėse esame visos vienodom sąlygom ir ateiname čia ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir patobulinti savęs, kam nėra ribų biggrin.gif
Panos, nepamirškit, kad ir aš gaudau receptukus ir įvairius perliukus, nes savaitgaliais pas mane ateina mano 10-ies metų anūkytė, kuri mėgsta šeimininkauti biggrin.gif Štai jai pvz., želė išeina sluoksniais, o man na niekaip, nors ji mane mokina mokina lotuliukas.gif

Spigly, aš ir jaučiau, kad čia tavo gražuolė dukrytė atatvare, siunčiu jai balioniuką 4u.gif

Manieji FridgeSmart dabar stovi be darbo, bet, kai prasidės ankstyvosios daržovės, tikrai bus atitinkamoje vietoje.
Taip sutaikė, kad visi trys, išskyrus mažiuką, nes ano neturiu, man telpa vienoje eilėje vienoje lentynoje, mano šaldytuvas 60cm pločio.
Na kartais dar panaudoju rūkytai dešrai ar lašinukams susidėti.
Dar vienas mano atradimas sau, tai "ToastSmart" pjaustytai duonai duoninė.
Aš beveik duonos nevalgau, tai laikau duoną SB šaldytuve joje.
Dabar visada perku visą kepaliuką ir supjaustau su duonai pjaustyti skirtu peiliu, riekės gaunasi lygios, plonos, gražios, jokių trupinių. Gražu žiūrėti wub.gif , niekada man nepatiko parduotuvinė supjaustyta duona.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 30, 23:07)
Į paprastą aš daug nededu, nes visad "iš lempos" darau, bet dabar kai parašei, tai prisiminiau, kad tikrai reik dėt skarbonkei pieno pokelį sviesto  doh.gif tai todėl jis man minkštesnis ir gaunasi  hihihi.gif Sorry, tada turbūt visiškai tas pats dėl kalorijų  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aš kaip iš kosmoso, tik dabar sužinojau kad būna nulinė zona  doh.gif  blush2.gif Kur sužinoti yra ar ne, instrukcijoj? reik pažėt gal ir pas mane yra  doh.gif

Saldytuve turi buti Biofrech sistema, manau, kad zinotums jei yra, nes tai pabrangina dar kokiu 1000 Lt rolleyes.gif todel ir sprendziu reikia man jos ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 31, 09:25)
Saldytuve turi buti Biofrech sistema, manau, kad zinotums jei yra, nes tai pabrangina dar kokiu 1000 Lt  rolleyes.gif todel ir sprendziu reikia man jos ar ne  g.gif

teoriskai atsipirkti turetu mirksiukas.gif

Jus su visais receptais mikrobanginej taip ir gundot ja isigyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 22:11)
Nuotraukoje atrodai gerokai jaunesnė  mirksiukas.gif  maniau ir už mane...  biggrin.gif

aciu) bet cia tik nuotraukoi)
Atsakyti