Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 03 30, 20:47)
Į

O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:

O man toks per riebus unsure.gif Dietų nesilaikau, bet man skaniau su kondensuotu, ir kai palaikua kambario tempėj ir sausainių mažiau nei recepte, viskas būna pats tas ir nesausa ir nekieta ax.gif

Ai, dar bandžiau čia rekomenduotą picą - tai vyras sako, nu čia grynai studentiška, jiems pasiūlyk doh.gif Ir mes ją suvalgėm beveik visą šaltą, nes skanesnė nei šilta blink.gif thumbup.gif

IR dar bandžiau tą "patį skaniausią pasaulyje pyragą" su uogiene thumbup.gif Atvėsęs liuksinis, o šiltas tai tikrai tooooks šlapias, kad maniau neiškepė doh.gif biggrin.gif Tai viena suėdžiau, nes vyras saldumynų retai valgo doh.gif

p.s. daržoves laikau tuose Firdgesmart indeliuose, bet kur yra vietos ten dedu, ir visus gerai laikosi ar viršuj, ar apačioj jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Mano mazajam suneliui 3metai(pagrandukas),o vyriausiam 19.Tai kokiai amziaus grupei priklausau?Savo draugem juokauju,kad esu jauna mama(na ir kas ,kad atsvenciau 40) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 21:27)
Aš parašysiu savo Super duper receptuką norinčioms saldaus  wub.gif

Ulitkos, Sigutės, Rroses ir kitų gerų šeimininkių prašau neskaityti  blush2.gif
censored2.gif

kodel taip parasei verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 30, 21:50)
kodel taip parasei  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Todėl, kad man gėda prieš jūsų šedevrus, maniškis doh.gif
Bet vistiek skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamirsau pasakyti kad sventem praeita vasara su vyru savo 20a jubilieju) wub.gif
Kaip susipazinom 20metu atgal ,taip ir gyvenam kartu....man 36 .
Papildyta:
[quote=Asese,2009 03 30, 21:55]
Todėl, kad man gėda prieš jūsų šedevrus, maniškis doh.gif
Bet vistiek skanus mirksiukas.gif
[/quote

toi tu pas mane gausi pipiru karsta.gif doh.gif kad daugiau taip nerasytum,GERAI????
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 30, 21:01)
Kaip susipazinom 20metu atgal ,taip ir gyvenam kartu....man 36 .

Nuotraukoje atrodai gerokai jaunesnė mirksiukas.gif maniau ir už mane... biggrin.gif
Atsakyti
Elvike, radau mirksiukas.gif "MicroPlus Micro 3""Einu i worda, atspausdinsiu, paskui idesiu cia, net su receptais bukletas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 20:27)
Ulitkos, Sigutės, Rroses ir kitų gerų šeimininkių prašau neskaityti  blush2.gif

Jei dar taip pabrėši kitą kartą, tai ne tik neskaitysiu, bet ir nerašysiu. cool.gif
Supykau. schmoll.gif
Nu kam tu šitaip, negana amžiaus nė kur dėti, dar neskaityti liepi.... lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai visos mergaitės esate tikrai šaunuolės, vikruolės, ir sumanios, o tie metai tik pase pažymėti, o jį į rankas juk ne kasdien paimame..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 30, 21:22)
Elvike, radau mirksiukas.gif "MicroPlus Micro 3""Einu i worda, atspausdinsiu, paskui idesiu cia, net su receptais bukletas bigsmile.gif

Oi, kaip gerai clap.gif būsiu skolinga ax.gif
Atsakyti
“MicroPlus Micro3” – tai serijinis gaminys, kuri naudojant kasdieniai rupesciai taps lengvesni.
Serija sudaro 3 skirtingi indai, kuriuos galima ivairiais budais derinti.Didziausias indas yra 3 l talpos, jis puikiai tinka sriuboms ir darzovems. Vidutinio indo talpa yra 1,75 l, jis yra skirtas pagrindiniam patiekalui. 0,75 l indas yra skirtas uzkandziams ir desertams. Si inda galima naudoti kaip dangti 1,75 l ar 3 l talpos indams.
Indai pagaminti is “Microterm” aukstos kokybes plastiko. Per sia medziaga lengvai prasiskverbia microbangos ir gerai pasiskirsto siluma. Todel maisto ruosa neuzims daug laiko.
Su “Micro 3” serijos gaminiais galesite per 30 min puikaus skonio 3 patiekalu pietus. 3 patiekalai ruosiami tuo pat metu microbangu krosneleje, o 3 indai statomi visuomet ta pacia eiles tvarka : 3 l talpos indas apacioje, 1,75 l talpos indas viduryje ir 0,75 l indas virsuje.

Receptukus idesiu rytoj, nes vaikai varo mane lauk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 30 kovo 2009 - 21:32
QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 20:59)
Ne, čia mano vyriausia dukra.Aš jau brandaus amžiaus  lotuliukas.gif

Aš taip ir pagalvojau, arba tu arba dukra tongue.gif Labai faina pana mirksiukas.gif

QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 21:07)
Turbūt, kad dar ne  biggrin.gif  aš irgi panašaus amžiaus pamišau  lotuliukas.gif  bet šiaip tokios jaunos nelabai domisi TW  schmoll.gif  na, gal tik man taip pasitaikė  g.gif

domisi ir jaunos, mano beveik 12-metė panelė labai domisi TW lotuliukas.gif

aš ir jungiuos prie brandaus amžiaus moteriškių bye1.gif

vaidule, nesupratau dėl tinginio riebumo, tu sakai, kad viena stiklinė cukraus riebiau negu 1 skardinė kondencovkės g.gif nes sviestas ir čia ir čia dedasi... nu nesiginčiju, nes kalorijų neskaičiavau, o šis man ir patiko, kad liesesnis pasirodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 30, 21:31)
Receptukus idesiu rytoj, nes vaikai varo mane lauk doh.gif

Gerai, lauksiu mirksiukas.gif gero vakaro 4u.gif
Atsakyti