QUOTE(davija @ 2009 03 30, 20:47)
Įdomiai prakalbot
nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare
O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode užvirinam sviesto pakelį su kokiais pora šaukštų kakavos, kitame TW puode stiklinę cukraus su stikline pieno. Stengtis kad abu puodai užvirtų vienu metu Tada supilam į vieną puodą ir sumaišom, ir užpilam ant smulkintų sausainukų (600-700g). Visą masę sukrečiam į karališką formikę ir palaikom kelias valandas. Gaunasi skanumėlis, toks drėgnas, žodžiu niamnis...
P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.
nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare
O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode užvirinam sviesto pakelį su kokiais pora šaukštų kakavos, kitame TW puode stiklinę cukraus su stikline pieno. Stengtis kad abu puodai užvirtų vienu metu Tada supilam į vieną puodą ir sumaišom, ir užpilam ant smulkintų sausainukų (600-700g). Visą masę sukrečiam į karališką formikę ir palaikom kelias valandas. Gaunasi skanumėlis, toks drėgnas, žodžiu niamnis...
P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.
As visa laika toki darau, nes nemegstu kond. pieno, bet dar medaus kelis saukstus idedu cukraus tada 1 saukstas dedasi.