Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(davija @ 2009 03 30, 20:47)
Įdomiai prakalbot tongue.gif

nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare  g.gif

O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode  smile.gif užvirinam sviesto pakelį su kokiais pora šaukštų kakavos, kitame TW puode stiklinę cukraus su stikline pieno. Stengtis kad abu puodai užvirtų vienu metu ax.gif Tada supilam į vieną puodą ir sumaišom, ir užpilam ant smulkintų sausainukų (600-700g). Visą masę sukrečiam į karališką tongue.gif formikę ir palaikom kelias valandas. Gaunasi skanumėlis, toks drėgnas, žodžiu niamnis...

P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.

As visa laika toki darau, nes nemegstu kond. pieno, bet dar medaus kelis saukstus idedu mirksiukas.gif cukraus tada 1 saukstas dedasi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 30 kovo 2009 - 19:54
Laba vakarėlį smile.gif

Kol karūnoj kepa zuikis blush2.gif , užsukau paklaust patarimo: kokiuose indeliuose geriausia būtų laikyti virtus burokėlius (nepjaustytus)?
Atsakyti
Elvike, tas indas, jei neklystu skirtas mikrobangineje gaminti keliais aukstais. Dar nedirbau, kai ji siule startavusiam naujokui, bet tik raudonas buvo. Kaip veikia, tikrai negaliu pasakyti, bet bukleteli kazkur turejau, reikes paieskoti g.gif
As jau irgi prie tu dar brandesniu doh.gif , nes dukrytei jau 18 meteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 20:47)
Na o be tos zonos siaip naujam geram saldytuve ir TW indeliuose ar ne tas pats efektas butu  g.gif
o kur suri laikai, jei ne surinej  g.gif

Dėl kito šaldytuvo negaliu pasakyti, nes niekada nebandžiau ax.gif
O sūrio nebelaikau sūrinėj, dedu į tokį indelį, į kurį telpa: pagal "krizės" laipsnį namie smile.gif Kartais į didelį Optimum, kartais į mažą Signature smile.gif - laikosi vienodai, kondensato nėra, nepelija.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 30, 19:47)

Ir man tai jau senokai rūpi, bet nedrįsau klausti blush2.gif
Atsakyti
Darzoviu stalciu as jau seniai ismeciau is saldytuvo, taip geriau telpa fridgesmartai, tupperfleksas ir optimum indeliai, net 3 eilem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 30, 19:47)
Įdomiai prakalbot tongue.gif

Ne, čia mano vyriausia dukra.Aš jau brandaus amžiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 30, 19:54)
Elvike, tas indas, jei neklystu skirtas mikrobangineje gaminti keliais aukstais. Dar nedirbau, kai ji siule startavusiam naujokui, bet tik raudonas buvo. Kaip veikia, tikrai negaliu pasakyti, bet bukleteli kazkur turejau, reikes paieskoti g.gif
As jau irgi prie tu dar brandesniu doh.gif , nes dukrytei jau 18 meteliu g.gif

Dėkui, tai kaip aš pražioplinau doh.gif jei rasi bukletėlį butų faina mirksiukas.gif Įdomu kokios jis gali būti vertės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 30 kovo 2009 - 20:00
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 20:20)
Man atrodo, kad brandaus amziaus moterys labiau myli TW nei jaunikles  mirksiukas.gif

Man 23 m., esu pamisus del TW, tai as jau brandaus amziaus? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 30, 20:00)
Man 23 m., esu pamisus del TW, tai as jau brandaus amziaus? g.gif  lotuliukas.gif

Turbūt, kad dar ne biggrin.gif aš irgi panašaus amžiaus pamišau lotuliukas.gif bet šiaip tokios jaunos nelabai domisi TW schmoll.gif na, gal tik man taip pasitaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 20:59)
Ne, čia mano vyriausia dukra.Aš jau brandaus amžiaus  lotuliukas.gif

Aha...maciau as tave thumbup.gif brandaus amziaus...18mete thumbup.gif
Atsakyti
Aš parašysiu savo Super duper receptuką norinčioms saldaus wub.gif

Ulitkos, Sigutės, Rroses ir kitų gerų šeimininkių prašau neskaityti blush2.gif
censored2.gif
Pyragas EkstraPliuse mirksiukas.gif
3 kiaušiniai
200 ml cukraus,
100 g sviesto
šaukštas kakavos
200 ml miltų
šaukštelis kepimo miltelių

Greitkratyje gerai gerai išplakame kiaušinius su cukrumi ir kakava, supilam į dubenį, sudedam kepimo miltelius ir minkštą sviestą (iš ryto išėmiau iš šaldytuvo) Silikonine mentele išmaišom, supilam miltus, dar gerai išmaišom ir pilame į aliejumi pateptą ExtraPliusą smile.gif .
Kepame mikrobangų krosnelėje nustatę 800 W galingumą 8 min smile.gif .

Kai baigia kepti, palaukiame dar 5 minutes ir apvedę silikonine mentele kraštus, išimame į lėkštę.
Labai skanu wub.gif , ypač, kai greitkratyje dar išsiplakėm grietinėlės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 30 kovo 2009 - 20:28