Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 20:20)
Turiu šiek tiek keistą klausimą  blush2.gif  gal kuri mačiusi tokį indą ir ką nors galite papasakoti apie jį. Tik tiek žinau, kad jis mikrobangei skirtas  smile.gifuser posted image
user posted image

Kokį, Elvike? Nesimato nieko? Ups, pamačiau.... Gal čia toks kaip ryžių indas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 30 kovo 2009 - 19:23
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 19:20)
Man atrodo, kad brandaus amziaus moterys labiau myli TW nei jaunikles  mirksiukas.gif

g.gif o nuo kiek metų skaitosi brandus amžius blush2.gif įdomu į kurią kategoriją man įsipaišyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 18:41)
Turiu toki rupesti, reikia keisti saldytuva  g.gif kadangi viska laikau tik TW induose, tai dabar mastau mastau.gif kad gal neverta saldytuvo pirkti ten su visokiom BioFrech ar dar kitokiais navarotais, kurie labai uzkelia kaina rolleyes.gif juk musu indai stebuklingi juose ir taip gerai maistas laikosi  g.gif Ka manot, pasidalinkit patirtim ax.gif

Aš turiu Liebherr su dviem nulinėm zonom - po senojo snaigės, buvo toks jausmas, kad aš iš kokio sandėliuko maistą į šaldytuvą persidėjau lotuliukas.gif
Bet indukų vistiek reikia, nesmagu, kai po šaldytuvą dešrigalis ar sūrio gabalas voliojasi smile.gif
Kai maistą laikau nulinėje zonoje, tai galiu dėti į bet kokius indukus: pvz. mano mylimus sambukus, visiškai nereikalinga sūrinė ar FridgeSmart indeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 19:22)
Kokį, Elvike? Nesimato nieko? Ups, pamačiau.... Gal čia toks kaip ryžių indas  g.gif

Iš pradžių galėjai ir nematyti, nes kvaiša fool.gif tik tekstą be nuotraukų įkėliau lotuliukas.gif Galvojau ir aš taip, bet palyginau, tai schmoll.gif tik panašus
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 20:25)
g.gif  o nuo kiek metų skaitosi brandus amžius  blush2.gif  įdomu į kurią kategoriją man įsipaišyti  blink.gif

Čia reikia paklausti vaikų smile.gif : kai mano didysis pradėjo eiti į antrą klasę, pradėjo mokytis anglų. Aš klausiu, ar anglų mokytoja jauna. Sako, ne - sena, kaip tu unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 30 kovo 2009 - 19:40
QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 20:25)
g.gif  o nuo kiek metų skaitosi brandus amžius  blush2.gif  įdomu į kurią kategoriją man įsipaišyti  blink.gif

tuoj 30 svesiu. Tai lyg ir prie brandesniu jau skaitaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 19:35)
Čia reikia paklausti vaikų  smile.gif : kai mano didysis pradėjo eiti į antrą klasę, pradėjo mokytis anglų. Aš klausiu, ar anglų mokytoja jauna. Sako, ne, kaip tu  unsure.gif  lotuliukas.gif

Vaikams taip visada atrodo biggrin.gif pamenu ir man kažkada trisdešimtmetės atrodė senos, o dabar ne lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 19:39)
tuoj 30 svesiu. Tai lyg ir prie brandesniu jau skaitaus  blush2.gif

Aha, vadinasi aš jau tinku tai kategorijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 20:29)
Aš turiu Liebherr su dviem nulinėm zonom - po senojo snaigės, buvo toks jausmas, kad aš iš kokio sandėliuko maistą į šaldytuvą persidėjau  lotuliukas.gif
Bet indukų vistiek reikia, nesmagu, kai po šaldytuvą dešrigalis ar sūrio gabalas voliojasi  smile.gif 
Kai maistą laikau nulinėje zonoje, tai galiu dėti į bet kokius indukus: pvz. mano mylimus sambukus, visiškai nereikalinga sūrinė ar FridgeSmart indeliai  smile.gif

pas mus irgi Liebherr, bet matyt nuo paciu darzoviu priklauso-turguj pirktos zymiai geriau issilaiko, o jei Ikiuke nusiperku, tai kelios dienos ir siukslynan, ipatingai morkos doh.gif Delto ir gundaus FridgeSmart. O darzoves kuriam stalciuj laikai? Apatiniam?
Atsakyti
O dabar į temą smile.gif Gal kam pravers smile.gif
Labai mano šeimyna mėgsta balandėlius, bet juos daryti daug terlionės, tad kadaise radau šį receptą ir iki šiol neatsidžiaugiu thumbup.gif
1 kg faršo
1 -2 svogūno galvos, supjaustytos kubeliais
100 - 200 ml pomidorų padažo
1,5 kg susmulkinto kopūsto
1 stiklinė nevirtų ryžių
1 a. š. druskos
3 puodeliai vištienos sultinio

Keptuvėje apkepinti faršą, kol nebebus rausvas.
Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus, ryžius, faršą, pomidorų padažą ir druską. Sudėti į Ultraplius indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175° C įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos išmaišyti, vėl uždengti ir dar kepti 30 min. Tada įmaišau stiklinę grietinės ir kepu dar 20 min.

Kartais dar įdedu tarkuotos morkos...Druskos nededu, jei ruošiu sultinį iš kubelių blush2.gif .
Atsakyti
Įdomiai prakalbot tongue.gif

nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare g.gif

O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode smile.gif užvirinam sviesto pakelį su kokiais pora šaukštų kakavos, kitame TW puode stiklinę cukraus su stikline pieno. Stengtis kad abu puodai užvirtų vienu metu ax.gif Tada supilam į vieną puodą ir sumaišom, ir užpilam ant smulkintų sausainukų (600-700g). Visą masę sukrečiam į karališką tongue.gif formikę ir palaikom kelias valandas. Gaunasi skanumėlis, toks drėgnas, žodžiu niamnis...

P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 30, 20:29)
Aš turiu Liebherr su dviem nulinėm zonom - po senojo snaigės, buvo toks jausmas, kad aš iš kokio sandėliuko maistą į šaldytuvą persidėjau  lotuliukas.gif
Bet indukų vistiek reikia, nesmagu, kai po šaldytuvą dešrigalis ar sūrio gabalas voliojasi  smile.gif 
Kai maistą laikau nulinėje zonoje, tai galiu dėti į bet kokius indukus: pvz. mano mylimus sambukus, visiškai nereikalinga sūrinė ar FridgeSmart indeliai  smile.gif

Na o be tos zonos siaip naujam geram saldytuve ir TW indeliuose ar ne tas pats efektas butu g.gif
o kur suri laikai, jei ne surinej g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 20:45)
pas mus irgi Liebherr, bet matyt nuo paciu darzoviu priklauso-turguj pirktos zymiai geriau issilaiko, o jei Ikiuke nusiperku, tai kelios dienos ir siukslynan, ipatingai morkos  doh.gif  Delto ir gundaus FridgeSmart. O darzoves kuriam stalciuj laikai? Apatiniam?

Aš iš kaimo parsivežu smile.gif Morkas laikau apatiniam stalčiuj (drėgmę nustačiau ant maksimumo). Aš molkų mėgstu priskusti, vaikai kai nori, pasiima ir graužia. Dedu arba į visada šviežia indą arba į Samba, arba į optimum. Laikosi visuose vienodai smile.gif
Atsakyti