Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(rosee @ 2009 03 30, 16:16)
Spigly, mane nustebinai  mirksiukas.gif , lb įdomus variantas  biggrin.gif , reiks kada išbandyti. (Lysiu į parašą pasižiūrėti kiek paaugo tavo lėliukai, senai jau žiūrėjau  wub.gif )

aga,tikrai idomu...pirmas klausymas O KAIP TAIP???? lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu toki rupesti, reikia keisti saldytuva g.gif kadangi viska laikau tik TW induose, tai dabar mastau mastau.gif kad gal neverta saldytuvo pirkti ten su visokiom BioFrech ar dar kitokiais navarotais, kurie labai uzkelia kaina rolleyes.gif juk musu indai stebuklingi juose ir taip gerai maistas laikosi g.gif Ka manot, pasidalinkit patirtim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 30 kovo 2009 - 17:41
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 17:41)
Turiu toki rupesti, reikia keisti saldytuva  g.gif kadangi viska laikau tik TW induose, tai dabar mastau mastau.gif kad gal neverta saldytuvo pirkti ten su visokiom BioFrech ar dar kitokiais navarotais, kurie labai uzkelia kaina rolleyes.gif juk musu indai stebuklingi juose ir taip gerai maistas laikosi  g.gif Ka manot, pasidalinkit patirtim ax.gif

Žinau, kad aš pirksiu įprastinį šaldytuvą, nes skaičiau, kad labai maistas džiūna g.gif

Ne į temą:
Asio, o Jūs su vyru jau greit 22 metai, kai vedę? Na super thumbup.gif ***** kaip faina, kokie Jūs šaunuoliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 30 kovo 2009 - 17:57
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 18:41)
Turiu toki rupesti, reikia keisti saldytuva  g.gif kadangi viska laikau tik TW induose, tai dabar mastau mastau.gif kad gal neverta saldytuvo pirkti ten su visokiom BioFrech ar dar kitokiais navarotais, kurie labai uzkelia kaina rolleyes.gif juk musu indai stebuklingi juose ir taip gerai maistas laikosi  g.gif Ka manot, pasidalinkit patirtim ax.gif

pas mumi saldytuvas su visokiai "navarotais" bet darzoves nepasakyciau, kad ten labai gerai laikosi. Zadu TW dezuciu nusipirkti butent darzovems laikyti
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 30, 17:55)
Ne į temą:
Asio, o Jūs su vyru jau greit 22 metai, kai vedę? Na super  thumbup.gif  ***** kaip faina, kokie Jūs šaunuoliai  thumbup.gif  wub.gif

Ne į temą: kažkas čia, tik pirštais nerodysim schmoll.gif jau 30-metį vedybinės sukakties rudenį švęs lotuliukas.gif , tai štai kaip būna ax.gif , na suprantama, jei pas jaunesnę nepabėgs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 30, 18:55)
Žinau, kad aš pirksiu įprastinį šaldytuvą, nes skaičiau, kad labai maistas džiūna  g.gif
Ne į temą:
Asio, o Jūs su vyru jau greit 22 metai, kai vedę? Na super  thumbup.gif  ***** kaip faina, kokie Jūs šaunuoliai  thumbup.gif  wub.gif

aciu ax.gif na va ir paaiskejo kokia as sena wink.gif
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 30, 19:13)
pas mumi saldytuvas su visokiai "navarotais" bet darzoves nepasakyciau, kad ten labai gerai laikosi. Zadu TW dezuciu nusipirkti butent darzovems laikyti

Man konsultantas parduotuvej aiskino, kad i 0 zona viska reikia deti dezutese, kad nedziutu, tai tada ir sove i galva tokia mintis, kad butent dezutej visi burtai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 18:17)
aciu  ax.gif na va ir paaiskejo kokia as sena  wink.gif

Čia irgi ne į temą ax.gif bet kai Kregzde parašė savo pastebėjimą mintyse šyptelėjau, jei jau pagal tai tu laikai save "sena", tai aš tada laaabai jauna lotuliukas.gif nes mes vedę tik 2 m., bet man toooli gražu ne 20 m. mirksiukas.gif Kaip smagu, kai forume jaučiamės panašaus amžiaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 30, 18:14)
Ne į temą: kažkas čia, tik pirštais nerodysim  schmoll.gif jau 30-metį vedybinės sukakties rudenį švęs  lotuliukas.gif , tai štai kaip būna  ax.gif , na suprantama, jei pas jaunesnę nepabėgs   cool.gif

Ir Jūs šaunuoliai! Kad tik Dievas duotų visiems tokią laimę nugyventi su vienu ir tuo pačiu/ ta pačia, kad niekam niekur nereiktų bėgti, ir nieko kito ieškoti bigsmile.gif

QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 18:17)
aciu  ax.gif na va ir paaiskejo kokia as sena  wink.gif

Ne sena, o brandi bigsmile.gif

Beje, aš tik iš kai kurių kitų asmenų pagarbių pasisakymų esu apie kelias supratusi, kad šiek tiek vyresnio amžiaus, bet nei iš vienos postų tai nesimato, reiškias, kad JŪS ESATE JAUNATVIŠKOS thumbup.gif

Elvike, būtent taip, visos panašaus amžiaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 30 kovo 2009 - 18:49
QUOTE(kregzde @ 2009 03 30, 18:48)
Elvike, būtent taip, visos panašaus amžiaus  drinks_cheers.gif

Ir visos pakvaišę dėl Tupperware mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 30, 18:59)
Ir visos pakvaišę dėl Tupperware  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Būtent blush2.gif
Atsakyti
Turiu šiek tiek keistą klausimą blush2.gif gal kuri mačiusi tokį indą ir ką nors galite papasakoti apie jį. Tik tiek žinau, kad jis mikrobangei skirtas smile.gifuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 30 kovo 2009 - 19:21
QUOTE(Asio @ 2009 03 30, 19:17)
Man konsultantas parduotuvej aiskino, kad i 0 zona viska reikia deti dezutese, kad nedziutu, tai tada ir sove i galva tokia mintis, kad butent dezutej visi burtai  mastau.gif

vistiek nesilaiko darzoves doh.gif susireguliavus tuos BipFresh stalcius pagal instrukcijas. Man Samba dubeniuose darzoves daug geriau issilaiko.

Man atrodo, kad brandaus amziaus moterys labiau myli TW nei jaunikles mirksiukas.gif
Atsakyti