Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

Iš interneto platybių. Tiesą sakant nebuvo naudotas joks tw indas, bet galim pafantazuot , kad virta tw puode mirksiukas.gif
user posted image

Dešrelės supjaustomos ir prismaigstoma nevirtų spageti. Verdama tw puode tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 16:49)

Labas rytas. Nusipirkau ji sau. Patogu, kad viska iskepus sudedu i ji-kotletus, karbonada, sparnelius, mekaronus. Mesa, kai jame pastovi tokia minkstute pasidaro ax.gif Ir grazu ir patogu mirksiukas.gif
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 19:55)
Buvo nuolaida pries naujus metus 4u.gif

Antra, verdu jame kalmarus. Kalmarus uzpilu verdanciu vandeniu, gerai pasudau ir palieku 20 min. Kalmarai minkstuteliai.

gerai, kad priminei 4u.gif jau kazkada, kai klausiau nusipirkau kalmaro ziedu, o siandien priminei biggrin.gif Pietus aiskus thumbup.gif

QUOTE(airise @ 2009 03 29, 19:59)
Keista,jis negali taip greit atšipti, nu kad  jis neatšimpa. .

QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 20:40)
Visai neseniai keičiau skustuką. Gal nepasikeitė tvarka per savaitę g.gif

jokiu matomu defektu nera, bet tikrai "neima" nei kivio nei obuolio doh.gif Dar bulve ar morka nuskusti imanoma, bet bruzinti atgal pirmyn atsibosta. Ir abi puses peiliuku isbandem. Matyt, nekokybiskas pasitaike, nes daugiau niekas nesiskundzia tik bobule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 09:53)
Iš interneto platybių. Tiesą sakant nebuvo naudotas joks tw indas, bet galim pafantazuot , kad virta tw puode  mirksiukas.gif
user posted image

Dešrelės supjaustomos ir prismaigstoma nevirtų spageti. Verdama tw puode  tongue.gif

wub.gif kaip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 10:53)
Iš interneto platybių. Tiesą sakant nebuvo naudotas joks tw indas, bet galim pafantazuot , kad virta tw puode  mirksiukas.gif
user posted image

Dešrelės supjaustomos ir prismaigstoma nevirtų spageti. Verdama tw puode  tongue.gif

mirksiukas.gif dariau praeita savaite,nors desreliu ir ne valgom))) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 30, 13:19)
mirksiukas.gif  dariau praeita savaite,nors desreliu ir ne valgom))) cool.gif

nu tavęs niekuo nenustebinsi doh.gif Pats laikas atsidaryt savo temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 30, 15:11)
nu tavęs niekuo nenustebinsi doh.gif

Spigly, mane nustebinai mirksiukas.gif , lb įdomus variantas biggrin.gif , reiks kada išbandyti. (Lysiu į parašą pasižiūrėti kiek paaugo tavo lėliukai, senai jau žiūrėjau wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 kovo 2009 - 15:18
QUOTE(rosee @ 2009 03 30, 15:16)
Spigly, mane nustebinai  mirksiukas.gif , lb įdomus variantas  :

čia ne mano foto ,radau inete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 30 kovo 2009 - 15:23
Tai aš supratau mirksiukas.gif , smagu, kad daliniesi info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 26, 10:14)
Siandien morkas sumaliau su surio maluneliu. Patogu ir greita  tai kai mano foto atsibos informuokite  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
patogu thumbup.gif
Aš savaitgalį išbandžiau tą akcijinį (kur su česnakų spaustuku buvo komplektuojamas) smulkintuvą, tai pasigailėjau, kad sau nenusipirkau blush2.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 26, 10:31)
lotuliukas.gif Jo, kitą kartą kaip pamatysime ką tai su "maišu" TW, iškart klauskime kuo tu vardu ( niku), o gal tai viena iš "savųjų" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rosee @ 2009 03 29, 21:38)
Jogurtą išmokino gaminti Sveiko maisto gaminimo mokyklėlėje taip:

reikės išmėginti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 29, 23:03)
Seilės pavarvinimui gali pasižiūrėti čia

Ale, kad privarvinau bigsmile.gif
Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

dėkui už jogurto receptukus, reiks išbandyti thumbup.gif Nors ir Servoliukso neturiu.

Spigly, gera mintis, reiks ir man išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 23:14)
lotuliukas.gif
kažkas sm parduoda, bet labai jau apskrudusį verysad.gif

Nelabai nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti