Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 15:49)
Smalsu iš turinčiųjų išgirsti nuomonę, įvairių recetrų ir pasiskaitymų žinau kur rasti, mane domina naudojančių šį gaminį nuomonė?

Servofiksą naudoju biriems ryžiams virti, kotletams troškinti ir blynams laikyti. Anksčiau darydavau jogurtą ir kiaušinius virdavau, bet dabar kažkaip nustojau lotuliukas.gif

QUOTE(airise @ 2009 03 29, 18:59)
Keista,jis negali taip greit atšipti, nu kad  jis neatšimpa. blink.gif Naudoju kelis metus ir kaip naujas.Gal ne ta puse bandot skusti,pasižiūrėkit.

Gali, jei skuti žemėtas daržoves.

QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 21:06)
Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo? blush2.gif  Ir kam jis naudojamas ax.gif

Seilės pavarvinimui gali pasižiūrėti čia
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 29, 22:03)

lotuliukas.gif
kažkas sm parduoda, bet labai jau apskrudusį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 kovo 2009 - 22:15
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 22:14)
lotuliukas.gif
kažkas sm parduoda, bet labai jau apskrudusį verysad.gif

Sako, kad kuo labiau apskrudęs - tuo vertingesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 29, 22:03)

Nu koks čia per stebuklas lens.gif bigsmile.gif , pas ką dujinės viryklės, tai vertėtų įsigyti, nors ir man nepamaišytų į elektrinę mastau.gif . Man rodos, kad parodoje "Moters pasaulis" mačiau, tik nlb supratau jo naudos, dabar jau žinosiu g.gif
Dėkui, Jurgitak, kad mums užrodei mirksiukas.gif
Atsakyti
aš dar turiu ir naudoju -dažniau nei paprastą skardą ax.gif ( beje turiu ir saugau dar vieną-visai naują, dar neišpakuotą tongue.gif - nes patį pirmą akmenį sudaužiau , tiksliau nuskilo bekepant visas kampas , antrajam jau gal kokie 3-4 metai - dar sveikas, kaip merginos sako apskrudęs , vietom margas , bet vis tike pats pačiausias thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 28, 22:35)
Savo prieskonių malūnėlį pareguliavau, dabar jau lengvai mala.
O kur ten reikia reguliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 03 30, 08:59)
O kur ten reikia reguliuoti?

Atidarius balta dangteli, yra pilkas ratukas, ant jo taskiukai didejancia tvarka pries laikrodzio rodykle. Tai ir suki i ta puse, i kuria reikia. Pagal laikrodzio rodykle mals smulkiau, pries laikrodzio rodykle stambiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 30, 09:05)
Atidarius balta dangteli, yra pilkas ratukas, ant jo taskiukai didejancia tvarka pries laikrodzio rodykle. Tai ir suki i ta puse, i kuria reikia. Pagal laikrodzio rodykle mals smulkiau, pries laikrodzio rodykle stambiau. 4u.gif

Geras thumbup.gif Aciukas
Atsakyti
mergaitės foto man geriausia dėt per www. radikal.ru (parenki foto, įkrauni, aš net nemažinu, kai užkrauni nukopini antrą eilutę (kur rašo kad foto įdėt tekste ir viskas, SM rašant atsakymą spaudi tik PASTE, nebereik jokių IMG)) - pabandykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 22:34)
Keliant fotkę reikėjo kopijuot ne į žinutės tekstą , o per mygtuką IMG

g.gif Rašo:Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami

apie ta ir sakiau.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 03 30, 10:05)
mergaitės foto man geriausia dėt per www. radikal.ru (parenki foto, įkrauni, aš net nemažinu, kai užkrauni nukopini antrą eilutę (kur rašo kad foto įdėt tekste ir viskas, SM rašant atsakymą spaudi tik PASTE, nebereik jokių IMG)) - pabandykit ax.gif

aciu.butinai. 4u.gif

visas mokslas nuotrauka ikelt i SM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 03 30, 09:08)
apie ta ir  sakiau.... blink.gif

prklauso koką naudoji internetinę prieigą ar kaip ji ten vadinas. Pas mane Internet explorer, tai iš mano albumo mail.ru leidžia įdėt, o iš radikal.ru, neleidžia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 30 kovo 2009 - 09:12
user posted image

niu...pabandom..

thumbup.gif DAVIJA 4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU.

a ka ten su pomidoru ,balkazanu laikymu frigde ?? nupiesta kad negalima saldytuve aplamai laikyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 30 kovo 2009 - 09:24