QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 22:06)
Pabandyk per keep4u.ru
Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo? Ir kam jis naudojamas
Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo? Ir kam jis naudojamas
Turiu kepimo akmeni ir labai ji myliu. Naudojamas picoms ir maziems kepsniukams, bulvytems kepti
Gerai butu, jei suprasciau, kaip tos nuotraukos keliamos
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:48)
http://www.supermama...showtopic=78656
http://www.supermama...howtopic=127438
http://www.supermama...;#entry25546438
Cia nemazai receptuku su musu indais. Butu visai smagu, jei temutes atsigautu.
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti
http://www.supermama...howtopic=127438
http://www.supermama...;#entry25546438
Cia nemazai receptuku su musu indais. Butu visai smagu, jei temutes atsigautu.
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti
tik dabar reikia rasti laisvą minutę viską perskaityti ir pradėti gaminti Čia už receptukus
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:10)
O kaip ten reikia ištrinti,jeigu nebenori palikti to paveikslelio?
QUOTE(airise @ 2009 03 29, 21:28)
O kaip ten reikia ištrinti,jeigu nebenori palikti to paveikslelio?
Aha, tikrai. Aš irgi išbandžiau ir dabar kuičiuosi kaip jį išmesti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 21:21)
Keliant fotkę reikėjo kopijuot ne į žinutės tekstą , o per mygtuką IMG
Rašo:Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:33)
Net nežinau, nerandu kur trinti.
Gerai, kad pabandžiau su Tupperware indų nuotrauka, o ne su kokia asmeniškesne o tai dabar būtų Kaip suprantu, jei jau įdėjai į bendrą galeriją, tai jau viskas, visi matys Aš tai naudoju www.fotki.com
Jogurtą išmokino gaminti Sveiko maisto gaminimo mokyklėlėje taip:
Reikia 2ltr pieno (geriau riebesnio arba naminio) ir užtenka min. 50 ml jogurto (perku mažą ekologišką jogurtuką "Dobilas", jis be jokių ten E).
Užvirinu pieną. Po to jį palieku atvėsti maždaug 40-45 laipsnių temp.
Susipilu į 2ltr Samba ąsotį (jūs galite ir į "Iso Duo" Serofiksą ar kur patogu).
Išmaišau jogurtą puodelyje šilto pieno ir supilu viską atgal į ąsotį.
Kad jogurto bakterijos imtų daugintis, pienas turi nejudinamas keletą valandų pastovėti šiltoje vietoje. Paprastai jogurtą gaminu iš vakaro, kada mažiausia tikimybė jį sujudinti.
Paprastai jogurtas sutirštėja per 4-8 val.
Sutirštėjusį jogurtą atšaldau, kad bakterijos liautųsi dauginęsi, antraip jos ir toliau naikins saldžiąsias pieno frakcijas, ir jogurtas per dvi dienas surūgs.
Pagamintas taip jogurtas tinkamas naudoti 4-5 dienas.
Gardinti galite kaip jums patinka, skanaus
Dar foto galima kelti ir per čia
Reikia 2ltr pieno (geriau riebesnio arba naminio) ir užtenka min. 50 ml jogurto (perku mažą ekologišką jogurtuką "Dobilas", jis be jokių ten E).
Užvirinu pieną. Po to jį palieku atvėsti maždaug 40-45 laipsnių temp.
Susipilu į 2ltr Samba ąsotį (jūs galite ir į "Iso Duo" Serofiksą ar kur patogu).
Išmaišau jogurtą puodelyje šilto pieno ir supilu viską atgal į ąsotį.
Kad jogurto bakterijos imtų daugintis, pienas turi nejudinamas keletą valandų pastovėti šiltoje vietoje. Paprastai jogurtą gaminu iš vakaro, kada mažiausia tikimybė jį sujudinti.
Paprastai jogurtas sutirštėja per 4-8 val.
Sutirštėjusį jogurtą atšaldau, kad bakterijos liautųsi dauginęsi, antraip jos ir toliau naikins saldžiąsias pieno frakcijas, ir jogurtas per dvi dienas surūgs.
Pagamintas taip jogurtas tinkamas naudoti 4-5 dienas.
Gardinti galite kaip jums patinka, skanaus
Dar foto galima kelti ir per čia
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 21:34)
Rašo:Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
Aš jungiuosi per "operą" tai man IMG leidžia o jei per " E" neleidžia.
O tai talpyklai parašiau paklausimą dėl foto ištrynimo, gal atsakys.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 29, 21:38)
Jogurtą išmokino gaminti Sveiko maisto gaminimo mokyklėlėje taip:
Ačiū, kaip turėsiu kur, būtinai išbandysiu.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 29, 21:38)
Buvau pametusi šią nuorodėlę , ačiū.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:42)
Ačiū, kaip turėsiu kur, būtinai išbandysiu.
Galima bet kokiame puode pasidaryti nebūtina laukti