Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 20:53)
O koks jogurtas daugmaz tiktu? blush2.gif

Kuo naturalesnis, be priedu "dobilas", "danone", gal ir dar kokiu yra "bios"(bet man rodosi, kazkokiu e jame yra g.gif )
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 20:53)
O koks jogurtas daugmaz tiktu? blush2.gif

Aš perku Žemaitijos pieno Magiją smile.gif , bet manau, kad tiktų bet koks lietuviškas natūralesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 29 kovo 2009 - 19:56
QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 20:55)
Gamindavau pagal Tupperwarinį receptą (pasirodo  blush2.gif , galvojau, kad jo nėra tarp visų receptų). Tik aš pirkdavau ir su vaisių skoniu, tik būtinai su bakterijom (man geriau surūgdavo su jomis).
Pašildykite 2 l pieno 400 temperatūroje, supilkite 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišykite. Tuomet supilkite į pašildytą "Servofiks" indą, uždenkite dangtį ir palikite 200 temperatūroje 12-15 valandų (neatidaryti dangčio). Galite palikti 0.5 l jogurto kitam kartui. Gaminant jogurtą iš šio raugo, laikykite 6 - 8 valandas. Taip galima pasigaminti ir bifiliną.
Viduje gaudavosi tirštesnis, o iš išorės skystesnis, bet  thumbup.gif

g.gif Jogurto tirstumas priklauso nuo pieno riebumo. Kuo riebesnis pienas, tuo tirstesnis jogurtas 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaitės jūs šaunuolės, ką paklausi tą ir gausi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 29, 20:54)
Aš tai jogurtą darau paprastuose Samba dubenyse: padarau iš 2 litrų pieno jogurtą pagal Valentinos receptą Valentinos receptas
Tik, kadangi neturiu Servofikso, darau pilną 2,5 l Samba dubenėlį, jį įdedu į didįjį 7,5 l Samba dubenį, kuriame įpilta šilto vandens  smile.gif  Gaunasi  thumbup.gif  wub.gif



QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 20:55)
Gamindavau pagal Tupperwarinį receptą (pasirodo  blush2.gif , galvojau, kad jo nėra tarp visų receptų). Tik aš pirkdavau ir su vaisių skoniu, tik būtinai su bakterijom (man geriau surūgdavo su jomis).
Pašildykite 2 l pieno 400 temperatūroje, supilkite 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišykite. Tuomet supilkite į pašildytą "Servofiks" indą, uždenkite dangtį ir palikite 200 temperatūroje 12-15 valandų (neatidaryti dangčio). Galite palikti 0.5 l jogurto kitam kartui. Gaminant jogurtą iš šio raugo, laikykite 6 - 8 valandas. Taip galima pasigaminti ir bifiliną.
Viduje gaudavosi tirštesnis, o iš išorės skystesnis, bet  thumbup.gif



QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:55)
Kuo naturalesnis, be priedu "dobilas", "danone", gal ir dar kokiu yra "bios"(bet man rodosi, kazkokiu e jame yra g.gif )



QUOTE(Asese @ 2009 03 29, 20:56)
Aš perku Žemaitijos pieno Magiją  smile.gif , bet manau, kad tiktų bet koks lietuviškas natūralesnis smile.gif

Labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 19:58)
g.gif Jogurto tirstumas priklauso nuo pieno riebumo. Kuo riebesnis pienas, tuo tirstesnis jogurtas 4u.gif

Aišku, kitą kartą žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:04)
Oi mergaitės jūs šaunuolės, ką paklausi tą ir gausi. thumbup.gif

Na tu irgi viska atiduodi, ka turi, tai ir mes stengiames neatsilikti mirksiukas.gif

Siaip apie jogurto gaminima servofikse labai ilgai ieskojau informacijos, nes Servofikso receptuose labai jau pavirsutiniska informacija doh.gif Kaip, kas , kur, kodel. Man viskas buvo neaisku. Ir isvis man labai nepatinka receptai be nuotrauku, labai sunku man juos isisavinti doh.gif Todel ieskojau ir visa informacija radau rusiskuose forumuose. Sakyciau, kad geriausiai jogurtui tiktu Isoduo indai. Del to ir nusipirkau Isoduo,kai buvo akcija. Labai tiks jogurtui ir saltibarsciams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 29 kovo 2009 - 20:13
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:08)
Na tu irgi viska atiduodi, ka turi, tai ir mes stengiames neatsilikti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:08)
. Ir isvis man labai nepatinka receptai be nuotrauku, labai sunku man juos isisavinti doh.gif

Man irgi atrodo nepilnas receptukas, kaip nėra vaizdinės medžiagėlės. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=78656
http://www.supermama...howtopic=127438
http://www.supermama...;#entry25546438
Cia nemazai receptuku su musu indais. Butu visai smagu, jei temutes atsigautu.
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 21:48)
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti blush2.gif  ax.gif

blush2.gif blush2.gif blink.gif ir as nemoku
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 21:48)
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti blush2.gif  ax.gif

Pabandyk per keep4u.ru mirksiukas.gif

Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo? blush2.gif Ir kam jis naudojamas ax.gif
Atsakyti