Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(elvike @ 2009 03 25, 16:12)
Aš panašios nuomonės kaip Asesė, gal daugiau, kad graži  mirksiukas.gif Ši serija skirta serviravimui, tai pats žodis pasako, kad nieko ypatingo iš jų neišgausi  biggrin.gif Pliusas toks, kad jie su dangčiais ir jei liko nesuvalgyta, pvz mišrainė uždengei dangčiu ir į šaldytuvą  mirksiukas.gif

Dar vienas dalykiukas - nzn, ar man cia taip papuole, ar tie dangciai is tikruju taip sunkiai uzsidaro? blush2.gif Vakar teko gerai paprakaituot ir pavartyti, kol uzsispaude iki galo. o tai jei, kas butu viduj ideta ir reiktu taip vartyt uzdarinejant? g.gif
Atsakyti
O man ta elegancija nepatinka schmoll.gif serviravimas plastmasiniais indais man nepriimtinas, nebent lauke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 25, 16:21)
O man ta elegancija nepatinka  schmoll.gif serviravimas plastmasiniais indais man nepriimtinas, nebent lauke  rolleyes.gif

Cia jau kaip kam. Nusiteikimas, matyt toks. Jei pabandytum - tikrai patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 13:18)
Sigute, o jeigu padovanotum Samba dubenėlius du: 1,3 l ir 2,5 l  smile.gif , gal neturi draugė  g.gif . Tokie būtų vasariški, gražūs ir labai praverčiantys  smile.gif
user posted image
O jei dar kas nors prisijungtų ir 7,5 l gražuolį galėtumėt padovanoti  rolleyes.gif

Rudoname Samba visos kirmėlytės iš aviečių išlenda, kai palaikai uždengtą, nes joms trūksta oro ax.gif - ant dangtelio išropoja, perrinkinėti mažai reikia thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 03 25, 16:34)
Rudoname Samba visos kirmėlytės iš aviečių išlenda, kai palaikai uždengtą, nes joms trūksta oro  ax.gif  - ant dangtelio išropoja, perrinkinėti mažai reikia  thumbup.gif .

drinks_cheers.gif Su vaikais mes vasarą važiuodavom aviečių, tai, kol jie privalgydavo, aš tą 1,3 l dubenėlį Samba pririnkdavau smile.gif - ir tikrai, kirmėlės būdavo ant dangčio išlipusios po valandos pabuvimo sambukyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 15:40)
drinks_cheers.gif  Su vaikais mes vasarą važiuodavom aviečių, tai, kol jie privalgydavo, aš tą 1,3 l dubenėlį Samba pririnkdavau  smile.gif  - ir tikrai, kirmėlės būdavo ant dangčio išlipusios po valandos pabuvimo sambukyje lotuliukas.gif

Ooo.... geras thumbup.gif Vadinasi, turėtų ir trešnėm taip suveikt - turim mes jų be proto, bet ir spirgiukų jose būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 25, 16:43)
Ooo.... geras  thumbup.gif  Vadinasi, turėtų ir trešnėm taip suveikt - turim mes jų be proto, bet ir spirgiukų jose būna  blush2.gif

Pabandyk vasarą, turėtų suveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 15:47)
Pabandyk vasarą, turėtų suveikti  mirksiukas.gif

Garantuotai bandysiu. Tuo labiau, kad turiu tą 7,5 l dubenį.
Atsakyti
Ooo.... geras  thumbup.gif  Vadinasi, turėtų ir trešnėm taip suveikt - turim mes jų be proto, bet ir spirgiukų jose būna  blush2.gif

Tresnese blink.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 25, 15:50)

Mūsų trešnės natūraliai auga - jom niekas nesirūpina, nepurškia ir kt. priežiūra neužsiima. Ir spirgiukų su akim jose pakankamai... Pirktinėse turbūt nebūna.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 25, 16:57)
Mūsų trešnės natūraliai auga - jom niekas nesirūpina, nepurškia ir kt. priežiūra neužsiima. Ir spirgiukų su akim jose pakankamai... Pirktinėse turbūt nebūna.

Na, pas mus kaime irgi niekas nepurskia, bet kad dar nesu maciusi smile.gif
Atsakyti