Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 14:47)
na nieko sau  bigsmile.gif
Gal zinot ar keistu skustuka jei jis atsipo?  g.gif  Bobule tik kelis menesius naudoja, bet atsipo labai smarkiai  doh.gif  Morka sunkiai skutasi, o obuolio isvie "neima" tik valkioja skura atgal pirmyn  schmoll.gif

Keista,jis negali taip greit atšipti, nu kad jis neatšimpa. blink.gif Naudoju kelis metus ir kaip naujas.Gal ne ta puse bandot skusti,pasižiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 18:55)
Buvo nuolaida pries naujus metus 4u.gif

Parasiau tik tai, ka  darau pati, kitos pasiulys kitus variantus 4u.gif
Jei megsti sveikai maitintis - sis indas tiesiog butinas  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai artimiausiu metu tikrai nenusimato turbūt nuolaidėlės. smile.gif
Taip man smalsu ką, kuri, ir kaip gamina, kaip jį idarbina.
Aš tik už sveiką mitybą, kiek leidžia galimybės.
Ko gero jis bus "jamamas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 16:02)

O ir dabar keičia? Man buvo paaiškinta, kad anksčiau keisdavo, o dabar ne schmoll.gif tai vadinasi klaidingai pasakiau vienai moteriškei
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 19:26)
Tai artimiausiu metu tikrai nenusimato turbūt nuolaidėlės. smile.gif
Taip man smalsu ką, kuri, ir kaip  gamina, kaip jį idarbina.
Aš tik už sveiką mitybą, kiek leidžia galimybės.
Ko gero jis bus "jamamas" lotuliukas.gif

Kažkada gamindavau jogurtą jame thumbup.gif labai patikdavo, tik recepto reikia paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 19:55)
Jei megsti sveikai maitintis - sis indas tiesiog butinas  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip su jogurtu? g.gif

QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 20:37)
Kažkada gamindavau jogurtą jame  thumbup.gif labai patikdavo, tik recepto reikia paieškoti.

Gal paieskok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 19:37)
O ir dabar keičia? Man buvo paaiškinta, kad anksčiau keisdavo, o dabar ne  schmoll.gif 

Visai neseniai keičiau skustuką. Gal nepasikeitė tvarka per savaitę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 kovo 2009 - 19:44
QUOTE(kregzde @ 2009 03 29, 13:49)
Elvike, o šaldytas jogurtas - skaniai gaunasi?

Pirmiausiai taip ir išbandžiau tas formeles mirksiukas.gif man labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 19:39)
O kaip su jogurtu? g.gif
Gal paieskok 4u.gif

oi, prisišnekėjau blush2.gif teks purtyti visus popierius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 20:42)
oi, prisišnekėjau  blush2.gif teks purtyti visus popierius  biggrin.gif

Oj laukiam laukiam, mes recepto laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 19:40)
Visai neseniai keičiau skustuką. Gal nepasikeitė tvarka per savaitę g.gif

Tai gal nepasikeitė mirksiukas.gif nes aš tai klausiau prieš porą savaičių. Vadinasi, dar kartą klausiu ir teks reikalauti biggrin.gif Kažkaip kvaila nuvilti žmogų, kai afišuojama, kad suteikiama garantija ar yra keičiama, kai ne vartotojo kaltė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 29 kovo 2009 - 19:48
Jogurta irgi gaminau servofikse thumbup.gif Piena pasildai iki 40 laipsniu. Dedi naturalu jogurta, supili i servofiksa, tik reikia isimti sieteli arba, jei sieteli palieki, tada piena su jogurtu reikia supilstyti i tokius indus, kurie tilptu istatyti i servofikso sieteli, tada galima i apacia dar silto vandens pripilti, dar greiciau viskas vyktu, nes temperatura ilgiau isliktu aukstesne.
As isemiau sieteli ir supyliau jogurta su pienu sumaisytus. Palikau per nakti, ryte jogurtas jau gatavas. Galima tada dar kazkuom apdengti, kad kuo ilgiau islaikytu temperatura g.gif
Kazkaip labai sudetingai cia parasiau, bet gal suprasite g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:51)
Jogurta irgi gaminau servofikse thumbup.gif Piena pasildai iki 40 laipsniu. Dedi naturalu jogurta

O koks jogurtas daugmaz tiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 29, 20:42)
Pirmiausiai taip ir išbandžiau tas formeles  mirksiukas.gif man labai patiko  thumbup.gif
Papildyta:

oi, prisišnekėjau  blush2.gif teks purtyti visus popierius  biggrin.gif

Aš tai jogurtą darau paprastuose Samba dubenyse: padarau iš 2 litrų pieno jogurtą pagal Valentinos receptą Valentinos receptas
Tik, kadangi neturiu Servofikso, darau pilną 2,5 l Samba dubenėlį, jį įdedu į didįjį 7,5 l Samba dubenį, kuriame įpilta šilto vandens smile.gif Gaunasi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 19:45)
Oj laukiam laukiam, mes recepto laukiam biggrin.gif

Gamindavau pagal Tupperwarinį receptą (pasirodo blush2.gif , galvojau, kad jo nėra tarp visų receptų). Tik aš pirkdavau ir su vaisių skoniu, tik būtinai su bakterijom (man geriau surūgdavo su jomis).
Pašildykite 2 l pieno 400 temperatūroje, supilkite 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišykite. Tuomet supilkite į pašildytą "Servofiks" indą, uždenkite dangtį ir palikite 200 temperatūroje 12-15 valandų (neatidaryti dangčio). Galite palikti 0.5 l jogurto kitam kartui. Gaminant jogurtą iš šio raugo, laikykite 6 - 8 valandas. Taip galima pasigaminti ir bifiliną.
Viduje gaudavosi tirštesnis, o iš išorės skystesnis, bet thumbup.gif
Atsakyti