Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 13:16)

na nieko sau bigsmile.gif
Gal zinot ar keistu skustuka jei jis atsipo? g.gif Bobule tik kelis menesius naudoja, bet atsipo labai smarkiai doh.gif Morka sunkiai skutasi, o obuolio isvie "neima" tik valkioja skura atgal pirmyn schmoll.gif
Atsakyti
O mano vaikai sugalvojo į baltus Allegra dubenukus pipirinių pasėti smile.gif Per Velykas įdėsim kiaušinių tarp pipirinių, bus dovana močiutėms smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 15:47)
na nieko sau  bigsmile.gif
Gal zinot ar keistu skustuka jei jis atsipo?  g.gif  Bobule tik kelis menesius naudoja, bet atsipo labai smarkiai  doh.gif  Morka sunkiai skutasi, o obuolio isvie "neima" tik valkioja skura atgal pirmyn  schmoll.gif

keičia 4u.gif pati mačiau mirksiukas.gif

asese nu ir sugalvojai su alegriukais biggrin.gif

kregzde kamščiatraukiss superinis, jam lygių nėr, nieko nereikia traukt ir naudot jėgos, tik suki ir kamštis išsisuka lauk thumbup.gif turiu vieną uzsilikusį akcijinį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 29 kovo 2009 - 15:37
Kas gali pasakyti ar yra buvusi nuolaida šiaim gražuoliui?
Smalsu iš turinčiųjų išgirsti nuomonę, įvairių recetrų ir pasiskaitymų žinau kur rasti, mane domina naudojančių šį gaminį nuomonė?

Servofiks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 14:47)
Gal zinot ar keistu skustuka jei jis atsipo?  g.gif  Bobule tik kelis menesius naudoja, bet atsipo labai smarkiai  doh.gif  Morka sunkiai skutasi, o obuolio isvie "neima" tik valkioja skura atgal pirmyn  schmoll.gif

Keitė kai geležtė buvo "nusidėvėjusi" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 14:47)
Gal zinot ar keistu skustuka jei jis atsipo? 

Keičia
Atsakyti
Kas tie pipiriniai? Apšvieskite biggrin.gif Žalumynai kažkokie?

Davija, parašiau tau.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 29, 16:04)
Kas tie pipiriniai? Apšvieskite  biggrin.gif  Žalumynai kažkokie?

Prieskoninė kvapni žolelė, greitai auganti, gražiai atrodanti . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 17:08)
Prieskoninė kvapni žolelė, greitai auganti, gražiai atrodanti . mirksiukas.gif

O cia ne pipirne g.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 03 29, 15:31)
Turiu dar klausimuką - kamščiatraukis vynui kuo nors ypatingas? Žinau žmogų, kuriam reiktų, o čia gimtadienis artėja  g.gif

Tip padovanojus butinai pademonstruok kaip su juo elgtis, nes kaip nusinesiau i darba, tai vyrai bande tuos sonus i virsu kelti, gerai, kad patebejau, butu sulauze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 28, 16:34)
Laba diena.
labai isgyre ledu formele. Daba savo dukrai planuoju ja pirkti.

Jio, as irgi seniai seniai seile varvinu ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 03 28, 17:28)
Šiandien išbandžiau savo naująjį pirkinį ir likau lb patenkinta  biggrin.gif
Graži kekso forma gavosi, lengva buvo išimti, myliu tave TUPPERWARE  thumbup.gif 

Pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 03 29, 17:20)
Tip padovanojus butinai pademonstruok kaip su juo elgtis, nes kaip nusinesiau i darba, tai vyrai bande tuos sonus i virsu kelti, gerai, kad patebejau, butu sulauze  doh.gif

Manau, kad aš jį sau turbūt pasiliksiu lotuliukas.gif P.S. Na aš irgi būčiau pradėjusi šonus kelti, jei ne Assese būtų filmuką atsiuntusi, tada jau pamačiau kaip ten su juo reikia elgtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 16:49)
Kas gali pasakyti ar yra buvusi nuolaida šiaim gražuoliui?
Smalsu iš turinčiųjų išgirsti nuomonę, įvairių recetrų ir pasiskaitymų žinau kur rasti, mane domina naudojančių šį gaminį nuomonė?

Servofiks
user posted image

Buvo nuolaida pries naujus metus 4u.gif
Kai as ji nusipirkau, o nusipirkau tik pradejusi dirbti, pasidejau ant stalo ir galvoju, kam jis man reikalingas doh.gif Bet jei daiktas yra, reikia ieskoti, kur ji idarbinti bigsmile.gif
Dabar jis pas mane visada ant darbastalio stovi, beveik kasdien naudojamas thumbup.gif
Pirmiausia ir dazniausiai as jame darau kompotus - pridedu dziovintu vaisiu, saldytu uogu, uzpilu verdanciu vandeniu ir palieku, kol atves, tada tiesiog istrauki kiauraindi, nuvarvini ir kompota supili i samba asoti, o vaisus suvalgai, kai kuriuos ismeti. As net cukraus nededu, jis visai skaniai geriasi ir lieka visi vitaminai thumbup.gif
Antra, verdu jame kalmarus. Kalmarus uzpilu verdanciu vandeniu, gerai pasudau ir palieku 20 min. Kalmarai minkstuteliai.
Trecia, grikiu kose. Procesas toks pats.
Ketvirta, galima gaminti varske. Kefyra uzsaldai, tada isimi is indelio ir idedi i servofiksa, palieki per nakti, gal truputi daugiau - gaunasi skani varskyte, o apacioje nuostabios isrugos, kurias galima panaudoti kazkur, (man jos skanu isgerti)
Penkta, saldytus produktus galima atitirpinti jame.
Parasiau tik tai, ka darau pati, kitos pasiulys kitus variantus 4u.gif
Jei megsti sveikai maitintis - sis indas tiesiog butinas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti