Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

Mes su kolege atradom dar vieną nykštukų panaudojimo galimybę: galima įpilt dozytę reikiamo skystimėlio ir saugiai nutransportuoti iki vartojančio objekto. Ir nieks net neįtars, ką chalato kišenėj nešiesi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 03 28, 21:35)
Rodžiau receptų knygelę, tai ten yra įvairiausio gėrio prirašyta, ką galima su tuo žiedu išdarinėti ir ne tik želė, bet ir tortus, užkandžius, desertus, šaltieną ir t.t.
Receptukas iš TW pasiūlymo  smile.gif
Savo prieskonių malūnėlį pareguliavau, dabar jau lengvai mala.

Na ir šis skaniai atrodo thumbup.gif
Geras, ir šaltieną galima jame daryti? Kažkaip nepagalvojau.

QUOTE(simre @ 2009 03 28, 22:39)
Mes su kolege atradom dar vieną nykštukų panaudojimo galimybę: galima įpilt dozytę reikiamo skystimėlio ir saugiai nutransportuoti iki vartojančio objekto. Ir nieks net neįtars, ką chalato kišenėj nešiesi.

Va čia tai jau nesupratau apie ką tu čia g.gif Atseit alkoholį?
Atsakyti

QUOTE(davija @ 2009 03 28, 22:08)
neskirti nykštukai šaldikliui, bet naudoju blush2.gif man labai gerai 30g. mielių ten užšaldyt...

Tusina[/b] apie kokią tu čia ledų formą vis kalbi, ledukų, kur šaldiklyje sušaldyt g.gif ar apie vaikams ledus gamint formikes?

apie TIWI formeles ledams mirksiukas.gif O ledukus suaugusiems darau Perliukuose-idedu gabaliuka braskes, citrinos ar laimo uzpilu vandeniu ir i kamera. Na sampane ar kokteiliuke super atrodo thumbup.gif
QUOTE(kregzde @ 2009 03 29, 09:01)
Labas rytas  4u.gif
Geras, ir šaltieną galima jame daryti? Kažkaip nepagalvojau.
Va čia tai jau nesupratau apie ką tu čia  g.gif Atseit alkoholį?

lotuliukas.gif pagirioms chalate galima ir alkoholio lotuliukas.gif

Saltiena jau isbandyta thumbup.gif tik pas mane mazoji forma.
Atsakyti
Ka reiskia "gaminiui suteikiama standartine Tupperware garantija" g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 09:47)
apie TIWI formeles ledams  mirksiukas.gif

Supratau jau vakar, fainulkos tokios. Vasarą prisidarai, patogu ir konservantų nėra thumbup.gif Palauksiu, gal kada bus kokia akcija joms iki vasaros bigsmile.gif
Atsakyti
kregzde, nu aš tai neprisimenu, kad jom būtų buvę kada nors nuolaidų schmoll.gif bet gal bus kada, mano panos ir vis prašo ir prašo šitų ledukų formų, bet kažkaip man gaila pinigų joms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 29, 12:56)
kregzde, nu aš tai neprisimenu, kad jom būtų buvę kada nors nuolaidų schmoll.gif bet gal bus kada, mano panos ir vis prašo ir prašo šitų ledukų formų, bet kažkaip man gaila pinigų joms  blush2.gif

Tikrai buvo nuolaidos ledukų formom kiek pamenu, nors nepirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 29, 10:24)
Ka reiskia "gaminiui suteikiama standartine Tupperware garantija"  g.gif

30 metų
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 29, 11:56)
kregzde, nu aš tai neprisimenu, kad jom būtų buvę kada nors nuolaidų schmoll.gif bet gal bus kada, mano panos ir vis prašo ir prašo šitų ledukų formų, bet kažkaip man gaila pinigų joms  blush2.gif

Tikrai buvo kažkada, bet gan seniai mirksiukas.gif o iki vasaros gal netyčia ir padarys nuolaidą. Šiaip tai man jos labai patinka thumbup.gif tai jogurtą užšaldau, tai trintų uogų
Atsakyti
Na palauksiu, jei nebus, tai reiks prieš karščius nusipirkti, nes dabar ir man gaila pinigėlių drinks_cheers.gif

Elvike, o šaldytas jogurtas - skaniai gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 29 kovo 2009 - 13:50
Turiu dar klausimuką - kamščiatraukis vynui kuo nors ypatingas? Žinau žmogų, kuriam reiktų, o čia gimtadienis artėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 29, 15:31)
Turiu dar klausimuką - kamščiatraukis vynui kuo nors ypatingas? Žinau žmogų, kuriam reiktų, o čia gimtadienis artėja  g.gif

Gera dovana smile.gif - juo labai lengva naudotis, tiesiog suki ir kamštis išlenda smile.gif. Čia filmukas, kuriame yra ir kamščiatraukis Filmukas
Atsakyti