Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:42)
Taip, bet tik tiem, kurie vertina TW  g.gif 
P.S. O nykštukus galima dėti į šaldiklį?  g.gif

Šiaip tai taip, tik tie kas vertina smile.gif o nykštukai neskirti šaldikliui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:53)
Šiaip tai taip, tik tie kas vertina  smile.gif o nykštukai neskirti šaldikliui  schmoll.gif

Dėkui. Buvo likę marinuoto imbiero ant stiklainio dugno, tada uogienės ant stiklainio dugno, viską susidėjau į nykštukus. Dabar vietos mažiau šaldytuve užima, o ir tvarkingai atrodo. Galvojau, kad juose būtų smagu krapus žiemai užsišaldyti, bet jei negalima į šaldiklį, tai negalima.
Atsakyti
neskirti nykštukai šaldikliui, bet naudoju blush2.gif man labai gerai 30g. mielių ten užšaldyt...

rosee, nu tikrai suerzinai su keksu Karūnoje mirksiukas.gif essen.gif su česnakų spaustuku dar imbiero sulčių išgaut labai nesunku mirksiukas.gif

kregzde, pažiūrėk dar prieskonių, parduotuvikėse:arbata, kava ir prieskoniai ar pan., pas mus Šiauliuose labai nemažai tokių yra ax.gif
bet kur merginos minėjo Maximos pipirų mišinys tikrai thumbup.gif

Tusina
apie kokią tu čia ledų formą vis kalbi, ledukų, kur šaldiklyje sušaldyt g.gif ar apie vaikams ledus gamint formikes?

su TW investavimu į sandėliuką lotuliukas.gif turiu blogą įprotį, jei pritrūksta kokios dėžutės biggrin.gif greit bėgu iki sandėliuko ir pasipildau....o šiaip tai nervina - pinigai sumokėti, o geri daiktai ten džiūna... ir vis per durną galvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 28 kovo 2009 - 21:11
Manau, kad dabar tikrai gera proga įsigyti žiedo formą, nors pas mane nieks jo neužsisakė, matyt nemokėjau pareklamuoti ir įtikinti koks tai fainas daikčiukas, ai, svarbu, kad aš pati sau turiu lotuliukas.gif .
Davija, man patiko, kad nereikėjo smulkinti svogūno, na man lb mažai jo reikėjo, o imbiero turiu tik džiovinto malto, reiks nusipirkt žalio ir pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 21:04)
Dėkui. Buvo likę marinuoto imbiero ant stiklainio dugno, tada uogienės ant stiklainio dugno, viską susidėjau į nykštukus. Dabar vietos mažiau šaldytuve užima, o ir tvarkingai atrodo. Galvojau, kad juose būtų smagu krapus žiemai užsišaldyti, bet jei negalima į šaldiklį, tai negalima.

gali drąsiai dėti nykštukus į šaldiklį, tik kai trauksi iš šaldiklio neišmesk ant grindų, gali suskilti. Daugiau nieko neatsitiks. Dangtelis iš tokios pat medžiagos kaip ir coolsmarto.
Atsakyti
davija, reiks išbandyti tuos pipirų mišinius 4u.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 28, 21:19)
gali drąsiai dėti nykštukus į šaldiklį, tik kai trauksi iš šaldiklio neišmesk ant grindų, gali suskilti. Daugiau nieko neatsitiks. Dangtelis iš tokios pat medžiagos kaip ir coolsmarto.

Supratau 4u.gif Man labai patinka užsišaldyti jaunų krapukų žiemai, tai bus super gerai mirksiukas.gif

rosee, pasiskolink iš Sigutės nuotraukas ir visos pradės pirkti, nes atrodo tai fantastiškai skaniai bigsmile.gif

Aha, ir aš galvoju kokia čia ledų forma g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 21:27)
nes atrodo tai fantastiškai skaniai  bigsmile.gif

Rodžiau receptų knygelę, tai ten yra įvairiausio gėrio prirašyta, ką galima su tuo žiedu išdarinėti ir ne tik želė, bet ir tortus, užkandžius, desertus, šaltieną ir t.t.
Receptukas iš TW pasiūlymo smile.gif
Savo prieskonių malūnėlį pareguliavau, dabar jau lengvai mala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 28 kovo 2009 - 21:42
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 28, 21:19)

Na, aš tai vadovaujuosi tuo principu, kad naudoti indelius pagal paskirtį mirksiukas.gif bet tikrai neprieštarauju tavo nuomonei mirksiukas.gif nes pati turiu keletą indelių gavus dovanų ir juos kišu į šaldiklį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:35)
Taip, Sigutė čia kalta  drinks_cheers.gif

Jo kaip smagu būti kaltininke! thumbup.gif
Mano kaimynė platintoja, tai jai atradau net 4 norinčius mėgautis žele žiedu. thumbup.gif
O ir sviestinė labai paklausi mūsų draugų tarpe pasidarė, ir vis per mane. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 21:40)
Na, aš tai vadovaujuosi tuo principu, kad naudoti indelius pagal paskirtį  mirksiukas.gif 

Čia kaip distributorė sakė, jo paskirtis tokia ir tokia, bet improvizacijai ribų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 21:27)
[
rosee, pasiskolink iš Sigutės nuotraukas ir visos pradės pirkti, nes atrodo tai fantastiškai skaniai  bigsmile.gif

PS...galite mano skanėstų foto nešioti į kairę ir į dešinę, kad tik mačytų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 28, 23:35)

Savo prieskonių malūnėlį pareguliavau, dabar jau lengvai mala.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti