[quote=rosee,2009 03 28, 17:28]
Šiandien išbandžiau savo naująjį pirkinį ir likau lb patenkinta
Graži kekso forma gavosi, lengva buvo išimti, myliu tave TUPPERWARE
Labai gražus ir tikriausiai skanus pyragas , gal galima receptuka ?
Šiandien mamai atidaviau to deserto likutį, kuris netilpo į žele žiedą, tai man akyse jis ištirpo sakė laaabai skanus
Teisingai pastebėjot, keksą, pyragą ir šiaip kepinius laikau "Samba" pyraginėje, nes namie turiu tokį vieną padejėją-kepėją ilga uodega, jau esu jums rodžiusi kaip praeitą sykį man padėjo sloksniuotą tešlą pyragėliams kočioti
Žiūriu kataloge pyraginei jau yra rankenėlė , reikės pasiimt prie progos, būtų visai patogu iki mašinos nusinešti
Žiūriu kataloge pyraginei jau yra rankenėlė , reikės pasiimt prie progos, būtų visai patogu iki mašinos nusinešti
Sveikos,
o aš šiandien išbandžiau prieskonių malūnėlį Jums tai aišku jokia naujiena, o man tai super ir kaip lengvai malasi ir kaip kvepia
Klausimas dabar tik toks - kur yra prieskonių parduotuvėlės? Nes prekybos centre mačiau jau visus kitus sumaltus prieskonius
o aš šiandien išbandžiau prieskonių malūnėlį Jums tai aišku jokia naujiena, o man tai super ir kaip lengvai malasi ir kaip kvepia
Klausimas dabar tik toks - kur yra prieskonių parduotuvėlės? Nes prekybos centre mačiau jau visus kitus sumaltus prieskonius
Kaip matau visos patenkintos prieskonių malūnėliu, o mane "nervai ima", kad neužsisakiau, kai buvo nuolaida Mačiau, lyg kažkuri mergina turi, bet kažkaip su antkainiu neleidžia savigarba pirkti tai teks laukti kokius metelius kol vėl bus nuolaida
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:09)
http://www.prieskoniuabc.lt/
va šitoj buvau prieš metus tad nepamenu kaip ten su nemaltais prieskoniais
J. Basanavičiaus g. 18, LT-03224, VILNIUS
SKONIO STUDIJA, prieskonių parduotuvė, UAB NESSE BALTIJA VILNIUS
maximoj pirkau 5 rūšių pipirų viename pokelyje (lyg nekainavo 2 lt ), taip pat ir baltus pipirus
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:15)
Kaip matau visos patenkintos prieskonių malūnėliu, o mane "nervai ima", kad neužsisakiau, kai buvo nuolaida Mačiau, lyg kažkuri mergina turi, bet kažkaip su antkainiu neleidžia savigarba pirkti tai teks laukti kokius metelius kol vėl bus nuolaida
Man tai jau noras pamiksuoti kažką ir pasidaryti prieskonių mišinuką
Žiūrėjau pasiūlymus, tai taip nooorrrrriiiiuuuuu:
NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 14-21 sav:
1. Žėlė žiedo. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383
VELYKINĖ NUOLAIDA! 15-16 sav.
1. Dėklas dešimčiai kiaušinių. Išėmę įdėklus turėsite šaunią sumuštinių dėžutę. Tik 44 Lt. vietoj 54 Lt. Kodas 6681 Man jis toks gražus
2. Tik 16-tą savaitę papuliarieji kočėlas+padėklas tik 88 Lt. vietoj 110 Lt. Puiku net 20% nuolaida. Pasinaudokit šia proga. TIK VIENĄ SAVAITĘ! Kodas 4381 Nu gi išgyrėte, tai dabar net seilė teka, nors aš retai tešlom užsiimu
Manau, kad žele žiedus visos griebs, kurios dar neturėjo kai pamatė Sigutės šedevrus juk tokia nuolaida
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 28, 18:51)
Dėkui už priminimą, buvo visai išgaravę
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:31)
Manau, kad žele žiedus visos griebs, kurios dar neturėjo kai pamatė Sigutės šedevrus juk tokia nuolaida
Taip, Sigutė čia kalta
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:35)
Ir dar Velykos artėja bei mamyčių diena, tai manau verta pirkti
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:38)
Ir dar Velykos artėja bei mamyčių diena, tai manau verta pirkti
Taip, bet tik tiem, kurie vertina TW
-------------------------------------------------
O tas kiaušinių dėklas mane dar ir žavi tuo, kad tarkim jei varai Velykų ar atvelykio kur toli, tai nusidažai margučius, susidedi į tokį gražų dėklą ir vežiesi, nei vienas nedūžta.
-------------------------------------------------
P.S. O nykštukus galima dėti į šaldiklį?