Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

[quote=rosee,2009 03 28, 17:28]
Šiandien išbandžiau savo naująjį pirkinį ir likau lb patenkinta biggrin.gif
Graži kekso forma gavosi, lengva buvo išimti, myliu tave TUPPERWARE thumbup.gif
4u.gif thumbup.gif Labai gražus ir tikriausiai skanus pyragas , gal galima receptuka ?
Atsakyti
Šianakt sukame laikrodukus !!!

Įvedant vasaros laiką laikrodžių rodykles reikia pasukti viena valanda pirmyn.
user posted image
Atsakyti
Šiandien mamai atidaviau to deserto likutį, kuris netilpo į žele žiedą, tai man akyse jis ištirpo lotuliukas.gif sakė laaabai skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai pastebėjot, keksą, pyragą ir šiaip kepinius laikau "Samba" pyraginėje, nes namie turiu tokį vieną padejėją-kepėją ilga uodega, jau esu jums rodžiusi kaip praeitą sykį man padėjo sloksniuotą tešlą pyragėliams kočioti lotuliukas.gif
Žiūriu kataloge pyraginei jau yra rankenėlė lens.gif , reikės pasiimt prie progos, būtų visai patogu iki mašinos nusinešti mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,

o aš šiandien išbandžiau prieskonių malūnėlį thumbup.gif Jums tai aišku jokia naujiena, o man tai super drinks_cheers.gif ir kaip lengvai malasi ir kaip kvepia thumbup.gif

Klausimas dabar tik toks - kur yra prieskonių parduotuvėlės? Nes prekybos centre mačiau jau visus kitus sumaltus prieskonius biggrin.gif
Atsakyti
Kaip matau visos patenkintos prieskonių malūnėliu, o mane "nervai ima", kad neužsisakiau, kai buvo nuolaida fool.gif Mačiau, lyg kažkuri mergina turi, bet kažkaip su antkainiu neleidžia savigarba pirkti lotuliukas.gif tai teks laukti kokius metelius kol vėl bus nuolaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:09)
Klausimas dabar tik toks - kur yra prieskonių parduotuvėlės? Nes prekybos centre mačiau jau visus kitus sumaltus prieskonius  biggrin.gif

http://www.prieskoniuabc.lt/
va šitoj buvau prieš metus tad nepamenu kaip ten su nemaltais prieskoniais
J. Basanavičiaus g. 18, LT-03224, VILNIUS
SKONIO STUDIJA, prieskonių parduotuvė, UAB NESSE BALTIJA VILNIUS

maximoj pirkau 5 rūšių pipirų viename pokelyje (lyg nekainavo 2 lt ), taip pat ir baltus pipirus
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:15)
Kaip matau visos patenkintos prieskonių malūnėliu, o mane "nervai ima", kad neužsisakiau, kai buvo nuolaida  fool.gif Mačiau, lyg kažkuri mergina turi, bet kažkaip su antkainiu neleidžia savigarba pirkti  lotuliukas.gif  tai teks laukti kokius metelius kol vėl bus nuolaida  doh.gif

Man tai jau noras pamiksuoti kažką ir pasidaryti prieskonių mišinuką bigsmile.gif

Žiūrėjau pasiūlymus, tai taip nooorrrrriiiiuuuuu:

NUOLAIDOS IR SPEC. PASIŪLYMAI 14-21 sav:
1. Žėlė žiedo. Dabar tam puiki proga, nes žėlė žiedas tik 56 Lt vietoj 70 Lt. Kodas 4383

VELYKINĖ NUOLAIDA! 15-16 sav.
1. Dėklas dešimčiai kiaušinių. Išėmę įdėklus turėsite šaunią sumuštinių dėžutę. Tik 44 Lt. vietoj 54 Lt. Kodas 6681 Man jis toks gražus wub.gif

2. Tik 16-tą savaitę papuliarieji kočėlas+padėklas tik 88 Lt. vietoj 110 Lt. Puiku net 20% nuolaida. Pasinaudokit šia proga. TIK VIENĄ SAVAITĘ! Kodas 4381 Nu gi išgyrėte, tai dabar net seilė teka, nors aš retai tešlom užsiimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad žele žiedus visos griebs, kurios dar neturėjo biggrin.gif kai pamatė Sigutės šedevrus mirksiukas.gif juk tokia nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 28 kovo 2009 - 20:32
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 28, 18:51)
Šianakt sukame laikrodukus !!!

Dėkui už priminimą, buvo visai išgaravę 4u.gif

QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:31)
Manau, kad žele žiedus visos griebs, kurios dar neturėjo  biggrin.gif kai pamatė Sigutės šedevrus  mirksiukas.gif juk tokia nuolaida  thumbup.gif

Taip, Sigutė čia kalta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 28, 20:35)
Dėkui už priminimą, buvo visai išgaravę  4u.gif
Taip, Sigutė čia kalta  drinks_cheers.gif

Ir dar Velykos artėja bei mamyčių diena, tai manau verta pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 28, 20:38)
Ir dar Velykos artėja bei mamyčių diena, tai manau verta pirkti  thumbup.gif

Taip, bet tik tiem, kurie vertina TW g.gif

-------------------------------------------------

O tas kiaušinių dėklas mane dar ir žavi tuo, kad tarkim jei varai Velykų ar atvelykio kur toli, tai nusidažai margučius, susidedi į tokį gražų dėklą ir vežiesi, nei vienas nedūžta.

-------------------------------------------------

P.S. O nykštukus galima dėti į šaldiklį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 28 kovo 2009 - 20:43