Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(spiglys @ 2009 03 27, 18:17)
Gali ateit ir tw mėgėjos wink.gif

Dėkui, jei tik galėsiu, tai ir atvarysiu 4u.gif
Atsakyti
manoji Elegancijos gele wub.gif
user posted image
user posted image
na su foto man nesiseka ax.gif windows vista man vis dar mistika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 27 kovo 2009 - 19:08
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 27, 20:01)

verysad.gif nesimato

OOooo gertuvele turi sleptuve ,koks siurprizas thumbup.gif
Myliu TW wub.gif
Atsakyti
Gal kuri nors galėtumėte pasiūlyti česnakų spaustuvą ir sūrio smulkintuvą už gerą kainą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 03 27, 20:54)
Gal kuri nors galėtumėte pasiūlyti česnakų spaustuvą ir sūrio smulkintuvą už gerą kainą? blush2.gif

daug pageidavimu po laiko ... unsure.gif Dar pries savaite buvo nuolaidos. Nebent Jurgita ar Spiglys turi uzsipirke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 27, 21:22)
daug pageidavimu po laiko ...  unsure.gif  Dar pries savaite buvo nuolaidos. Nebent Jurgita ar Spiglys turi uzsipirke  thumbup.gif

Turi turi ... bet už blogą kainą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 27, 21:22)
daug pageidavimu po laiko ...  unsure.gif  Dar pries savaite buvo nuolaidos. Nebent Jurgita ar Spiglys turi uzsipirke  thumbup.gif

O tai kokia dabar savaitė prasidėjo ? 14 ? doh.gif Atsilikau nuo gyvenimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 27, 14:08)
Sigute, o ką tu mums padarysi, kad mums taip gražu tavo žele  wub.gif

blush2.gif nieko, ką gi galiu padaryti, nebent nerodyti skanumynų, bet argi būsi tokia gailiušnikė. nail.gif

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 27, 19:01)
manoji Elegancijos gele  wub.gif
na su foto man nesiseka  ax.gif  windows vista man vis dar mistika  doh.gif

lens.gif nė akuleriai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 27, 21:30)
Turi turi ... bet už blogą kainą  lotuliukas.gif

Manau, kad už blogą kainą, mes čia visos pasiūlyti galime mirksiukas.gif
Sigute***, vakar ir aš prisipirkau pokelių žele, na bet kiek ten visokių E prirašyta doh.gif , aš kaip tas žydas dėl kompanijos lotuliukas.gif
Labas rytas ir skanios kavytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 28, 08:11)
Manau, kad už blogą kainą, mes čia visos pasiūlyti galime  mirksiukas.gif
Sigute***, vakar ir aš prisipirkau pokelių žele, na bet kiek ten visokių E prirašyta  doh.gif , aš kaip tas žydas dėl kompanijos  lotuliukas.gif
Labas rytas ir skanios kavytės  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
O ka reiktu daryti, kad bulviu kose graziai issimtu? Nes kai karta dariau, tai tokia beforme kruva isejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 27, 21:42)
O tai kokia dabar savaitė prasidėjo ? 14 ? doh.gif Atsilikau nuo gyvenimo  bigsmile.gif

14 4u.gif
Atsakyti
Simoseli, manęs apie bulves neklausk, aš jų beveik nevalgau, man negalima schmoll.gif , bet anksčiau yra merginos rašę, kad formą patepti truputuką aliejumi ir suvertus turi truputį praaušti, o prieš į stalą nešant - pašildyti blink.gif , nu tikriausiai jau nusigrybavau lotuliukas.gif
Atsakyti