Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 27, 13:56)
*"]user posted image

Žele tortas...

1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kiwi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. citrinų žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.

Paskutinis darytas paskaninant mandarinais ir vynuogėmis! thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jo kaip tik prisijungiau, ir matau klausimuką adresuotą man, tai va dalinuosi... 4u.gif

Oi, oi, koks skonis wub.gif , koks grožis wub.gif
Atsakyti
*"]user posted image

Kai pamaciau toki grozi reikia ir man sios zele formos biggrin.gif noooooriu doh.gif Gal nusimato artimiausiu metu nuolaida siam dalykeliui, nes 70 Lt moket siek tiek gaila? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 27, 12:56)
Jo kaip tik prisijungiau, ir matau klausimuką adresuotą man, tai va dalinuosi... 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 03 27, 13:33)
Kai pamaciau toki grozi reikia ir man sios zele formos  biggrin.gif  noooooriu  doh.gif  Gal nusimato artimiausiu metu nuolaida siam dalykeliui, nes 70 Lt moket siek tiek gaila?  ax.gif

Taip, bus 56 Lt mirksiukas.gif nuo kitos savaitės
Atsakyti
Žele tortas...

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 27, 14:37)

Taip, bus 56 Lt  mirksiukas.gif nuo kitos savaitės

valiooooo thumbup.gif cia as kaip zinodama uzklausiau biggrin.gif o kokios dar nuolaideles bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 03 27, 13:44)
valiooooo  thumbup.gif  cia as kaip zinodama uzklausiau  biggrin.gif  o kokios dar nuolaideles bus?  blush2.gif

Na, dar po Velykų tą savaitę bus kočėlui su padėklu tešlai vietoj 110 Lt 88 Lt thumbup.gif
Dar daugiau nuolaidų ir pasiūlymų bandyk čia pažiūrėti mirksiukas.gif
www. kitaforma.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 27 kovo 2009 - 13:51
Nu brangiosios ir pavarėte citatų su žele žiedu, ir kam tiek daug kartų cituoti tame pat puslapyje, aš tai mėgstu cituodama palikti tik mažają žinutės dalį... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 27, 15:03)
Nu brangiosios ir pavarėte citatų su žele žiedu, ir kam tiek daug kartų cituoti tame pat puslapyje, aš tai mėgstu cituodama palikti tik mažają žinutės dalį... bigsmile.gif

Sigute, o ką tu mums padarysi, kad mums taip gražu tavo žele wub.gif
Atsakyti
Man klausimelis iskilo g.gif .Kas dabar uzsisakys maluneli,ar jame bus du peiliukai,ar trys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 27 kovo 2009 - 14:23
Man atrodo, kad dėl Kvikšefo nėr ko sukt galvos, tik dviejų peiliukų ... o papildomus trijų (ir tik peiliukus) - galima įsigyti atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai superinė želė thumbup.gif

Tikslinamasis klausimas
- ar tame susirinkime apie gaminius dalyvauja tik platintojos ar visos, kurios nori, t.y. TW mėgejos???
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 03 27, 18:12)
Tikslinamasis klausimas[/color] - ar tame susirinkime apie gaminius dalyvauja tik platintojos ar visos, kurios nori, t.y. TW mėgejos???

Gali ateit ir tw mėgėjos wink.gif
Atsakyti