Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware...pašnekesiai.

QUOTE(Asese @ 2009 03 27, 10:40)
Aš turiu, parašiau į až  mirksiukas.gif  Jeigu kam reikia, turiu dar vienas, parašykit į až  mirksiukas.gif

Ačiū Asese 4u.gif jau mama džiaugsis žirklėmis, o ji taip mėgsta paukštieną thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, kad aš ne iš Vilniaus verysad.gif tai smagiai jūs ten pabendrausite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 27, 13:21)
Gaila, kad aš ne iš Vilniaus  verysad.gif  tai smagiai jūs ten pabendrausite  mirksiukas.gif

Ir Kaune būna tokie mokymai? g.gif , pas mus tik trumpi- vakarais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 27, 12:23)

Aha ir Kaune būna mirksiukas.gif nors kada buvau, tai nepamenu, nes mažą vaikutį turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 27 kovo 2009 - 12:32
QUOTE(13liepa @ 2009 03 27, 11:46)
Ačiū Asese  4u.gif  jau mama džiaugsis žirklėmis, o ji taip mėgsta paukštieną  thumbup.gif

Tik paimk iš mamos centą, o tai aštrus daiktas žirklės biggrin.gif
Atsakyti
Čia truputį ne į temą, bet gal kuri turite Sigutes to deserto su žele receptą. Kažkur nukišau, o savaitgaliui noriu pagaminti.
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 27, 12:23)

manau galite susitarti su distributore, padarys ir darbo dieną smile.gif paprašiau Eglės ir suorganizavo, nes na ne visos galima iš kitų miestų po darbo atvažiuoti... o ir Vilnietėm, manau patogu 6dienį...
Vaziuos merginos ir is Ukmerges, jei yra norinciu prisijungti, sakykit, suderinsiu smile.gif
Atsakyti
Matau ir pati Sigute pasijungė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 27, 12:33)
Čia truputį ne į temą, bet gal kuri turite Sigutes to deserto su žele receptą. Kažkur nukišau, o savaitgaliui noriu pagaminti.

*"]user posted image

Žele tortas...

1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kiwi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. citrinų žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.

Paskutinis darytas paskaninant mandarinais ir vynuogėmis! thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jo kaip tik prisijungiau, ir matau klausimuką adresuotą man, tai va dalinuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 27, 13:56)
*"]user posted image

Jau kaip seilė ištįso lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 27, 13:31)
Tik paimk iš mamos centą, o tai aštrus daiktas žirklės  biggrin.gif

Kad ji pati ir susimokės tongue.gif Pas mane pakarpė vištienos žirklėm, labai patiko, tai ir paprašė, kad surasčiau nupirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 27, 13:23)

Būna mokymai į mėn porą kartų, temos įvairios, nuo to kaip pravesti vakarėlį iki gaminimo mikrobangų krosnelėje ar mielinės tešlos... Susirinkimai vieši būna paprastai mėnesio gale dukart dienoj 12 ir 17:30 ofise, kur pristato visas ateinančio mėnesio naujienas ir galima natūroje visus indus pačiupinėt smile.gif ir pasiklausinėt. O šiaip va radau parašytą skelbimuką šiandien:
"Artėjant gražiai pavasario šventei Šv. Velykoms tikimės, jog aplankysite mus kovo 28 d. 12 val. „Tupperware“ biure, Raudondvario pl. 76, Kaunas.
Renginio metu mes išduosime Jums keletą paslapčių, kaip daug SVEIKIAU ir LENGVIAU paruošti šventines velykų vaišes"

Atsakyti