Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Nu gal nelabai i tema, bet nesugalvojau kur parasyt, nes cia apie tai kalbeta buvo, tai ir rasau. Sulaukiau siandien tos Dior blizgios pudrytes 'night diamond' kur kazkuri gyre, kad patiko. Tai man efektas nelabai - blizguciu labai mazai ir jie tokie daugiau pavieniai. Man 'gold' meteoritai simtakart geriau - ju blizgumas toks vientisas gaunasi wub.gif

O dar labai gera priemone sulyginancia veido spalvyte atradau - galima ir kaip pagrinda pries pudra tept, galima ir nieko daugiau ant jo netept: Laura Geller 'balance n brighten' pudryte thumbup.gif Labai geras dalykelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 04 23, 12:09)
Merginos, o nezinot, kas cia per sothys rutuline pudra (o gal visai ne pudra?) radau reklamoje (ieskokite su pele toliau):

http://www.panorama....ijos-nuolaidos/

tiksliai pudra kazkokia, panasi i meteorus, daug ka is sothys naudoju, bet sito daikto dar nemaciau, reikes pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 24, 22:32)
Nu gal nelabai i tema, bet nesugalvojau kur parasyt, nes cia apie tai kalbeta buvo, tai ir rasau. Sulaukiau siandien tos Dior blizgios pudrytes 'night diamond' kur kazkuri gyre, kad patiko. Tai man efektas nelabai - blizguciu labai mazai ir jie tokie daugiau pavieniai. Man 'gold' meteoritai simtakart geriau - ju blizgumas toks vientisas gaunasi  wub.gif

Nu va,gal ramiau miegosiu biggrin.gif O koks efektas Gold'u? Galvoju ar man ju reikia i kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 25 balandžio 2009 - 22:25
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 25, 23:24)
Nu va,gal ramiau miegosiu  biggrin.gif O koks efektas Gold'u? Galvoju ar man ju reikia i kolekcija  biggrin.gif

Kol pati neisbandysit, ramiai neiseis miegot biggrin.gif "Gold temptation" duoda toki vientisa auksini blizgesi (labai blizgus yra). Man jie labai patinka, nors vienu metu buvau nutrenkus i kampa ir nenaudojau. Po to vel pabandziau ir pradejo patikt. O ir visaip pasiderinu su skaistalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 26, 00:12)
Kol pati neisbandysit, ramiai neiseis miegot  biggrin.gif "Gold temptation" duoda toki vientisa auksini blizgesi (labai blizgus yra).

man Goldai kaip tik duoda sidabrinį blizgesį, niekaipnesuprantu, kodėl jie pavadinti Gold biggrin.gif

išbandžiau ir aš jau azijietiškus meteoritus man visai patiko bigsmile.gif maskuoja mažiau nei Mythic,blizga daugiau, nors gal tiksliau - švyti, blizga tik ant saulės ax.gif Na ir šiaip kaip ir Vitulkai, man jie pasirodė panašūs į Gold Temptation,tik ne tokie intensyvūs ax.gif Ir visai nenubalino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 04 29, 15:10)
man Goldai kaip tik duoda sidabrinį blizgesį, niekaipnesuprantu, kodėl jie pavadinti Gold biggrin.gif

Kai juos tepu (pvz ant pudros), tai kartais truputi pasviesina (na kai i viena vieta daugiau uzdedi), tokie baltesni atrodo, bet va ant veiduko man jie auksu blizga labiau. Tiesa sakant, man jie net patamsina kazkiek veiduka...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 04 29, 15:10)

man goldai irgi i joki ne auksa, o i sidabra biggrin.gif
man goldu pavadinimas geriau drugeliams tinka, negu kad goldams, nes svytejimas sidabrinis, anoks goldinis schmoll.gif
Atsakyti
Goldai duoda sidabrini svytejima, ar kaip gali tamsinti neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 29, 19:33)
Goldai duoda sidabrini svytejima, ar kaip gali tamsinti neisivaizduoju smile.gif

Nu pas mane net kempinele ju tokia svelniai smeline - netamsina jie kaip bronzatas, bet 1-2 tonais tai tikrai, nes esu baltaode, tai jais pasitepus net pudros dazniausiai nereikia, iskart pagyveja veido spalvyte. O drugeliai man irgi tamsina, bet labiau uz goldus....

Dabar net specialiai i goldus paziuret nuejau - tai juk juose ir sidabriniai, ir auksiniai blizgus rutuliukai, o smeliniai matiniai. Bet as dazniausiai is tu pritrupejusiu dazausi, tai gal todel man auksinis atspalvis labiau gaunasi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 balandžio 2009 - 00:12

Gal kas turit ir naudojat, o gal matet kur pardavineja Guerlain meteoritus 3 vienoje dezuteje su sepeteliu smile.gif
Ieskau issijuosus smile.gif

user posted image
Atsakyti
manau, paprasciausia rasti duty free arba ebejuj
Atsakyti
labuka 4u.gif
O as vis negaliu atsidziaugti mythic rolleyes.gif turiu ir beige bet ju dabar isvis nenaudoju.Knieti isigyti ir presuotus blush2.gif sakykit presuoti tokie kaip ir rutuliukai ar kazkuom skiriasi g.gif ir ar presuoti beige tiktu vasara ant idegusio veiduko g.gif
Atsakyti