Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 04 10, 01:34)
Na niekas taip ir neparaso atsiliepimu apie azijietiskus burbuliukus, tai pirma patirtimi pasidalinsiu as wink.gif Rytoj bandysiu ant svaraus veiduko, o siandien pabandziau ant jau padazyto (truputis purdos+drugeliai), tai turbut suprantu kodel jie Azijos rinkai tik skirti - BALINA ir LABAI. Bet ziuresiu kas bus ant svarios odytes tepant. Mane drugeliai parudina, tai po situ azijatu atrodo kad drugeliu net nebutu tepta - bet galiu ir klyst del atspalvio kai nera svarios odos salia.

Prašom pasisakyti kai išbandysite ant švarios odos mirksiukas.gif Bet man atrodo, kad labai nubalins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 10, 00:45)
Prašom pasisakyti kai išbandysite ant švarios odos      mirksiukas.gif      Bet man atrodo, kad labai nubalins      g.gif

Pasisakysiu wink.gif Kad nubalins, tai esu tikra, tik idomu iki kokio lygio. Ant drugeliu nubalino akivaizdziai, bet i zmones iseit dar galima.

Turbut todel ir skirta Azijai ir ju baltaodems jie yra....
Atsakyti
O as pagaliau sulaukiau savo pucci ir perles de veloures thumbup.gif Aciu shopingui 4u.gif Issitepiau visa veida pucci, toki sveika ruzavuma sakyciau suteikia g.gif , o perles de veloures naudojau skruostams, nu lyg ir patinka man smile.gif , kaip skaistalai ,tai super......
Atsakyti
o kuo geresne rutuline nuo paprastos pudros?
Atsakyti
QUOTE(justutee @ 2009 04 10, 13:00)

O ka vadinate "paprasta" g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 10, 12:51)
O ka vadinate "paprasta" g.gif ?

kompaktine manau turejo omeny
Atsakyti
Na va, isbandziau ant svarios odos tuos azijietiskus - schmoll.gif neverti demesio. Bent mano. Pasviesino odyte kazkiek, nors rutuliukai keliu spalvyciu (bet visos labai sviesios), bet nesakyciau kad maskuoja. Apart keliu smulkiu blizguciu ir pasviesejusios odos (o as savo baltodes daugiau sviesint tirkai nenoriu) rezultato jokio verysad.gif Bet gal ir gerai - pinigu susitaupys...

QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 10, 08:50)
O as pagaliau sulaukiau savo pucci ir perles de veloures  thumbup.gif  Aciu shopingui 4u.gif  Issitepiau visa veida pucci, toki sveika ruzavuma sakyciau suteikia g.gif , o perles de veloures naudojau skruostams, nu lyg ir patinka man  smile.gif , kaip skaistalai ,tai super......

Gero naudojimo thumbup.gif Smagu, kad patinka. O Perles de velours idegus vasara manau ir visam veidukui puikiai tiks wink.gif

QUOTE(justutee @ 2009 04 10, 13:00)

Nebutinai geresne kazkuo turi but - tiesiog turi atitikt poreikius. 'Paprasta' pudra yra jusu odytes atspalvio, ji pamaskuoja, yra matine ir tt. Metoritai irgi pudra, bet ji kitos paskirties - ne visi jie maskuoja, dauguma suteikia blizgesi/svytejima, o kai kurie ir spalvyte.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 10, 18:05)
Na va, isbandziau ant svarios odos tuos azijietiskus -  schmoll.gif neverti demesio. Bent mano. Pasviesino odyte kazkiek, nors rutuliukai keliu spalvyciu (bet visos labai sviesios), bet nesakyciau kad maskuoja. Apart keliu smulkiu blizguciu ir pasviesejusios odos (o as savo baltodes daugiau sviesint tirkai nenoriu) rezultato jokio  verysad.gif

tai žodžiu ant švarios odos nieko nedaro,o ant dažytos per daug šviesina doh.gif O kaip tik užsisakėm su sese per pusę tuos azijiečius doh.gif
Atsakyti
Iš kur užsakėte? ax.gif Aš irgi noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 11 balandžio 2009 - 10:39
QUOTE(Tainka @ 2009 04 11, 10:35)
Iš kur užsakėte? ax.gif Aš irgi noriu bigsmile.gif

iš ebėjaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 04 11, 10:16)
tai žodžiu ant švarios odos nieko nedaro,o ant dažytos per daug šviesina  doh.gif  O kaip tik užsisakėm su sese per pusę tuos azijiečius doh.gif

Nu gal cia tik man taip - as daug netepu ju, bet nedaug tepant ant pudros ir drugeliu man pasviesejo bendras vaizdas, o ant svarios odos (esu perbalus), nelabai jau ka nusviesino, tik kelis blizgucius smulkius imete. Ir jokio maskavimo. schmoll.gif Nors tie patys goldai ar drugeliai man minimaliai pamaskuoja (pvz odos atspalvio nelygumus, smulkius paraudimus).

Pudra pas mane tuo metu buvo TBS mineraline pati sviesiausia (01 numeriukas rodos), jei is BE, tai naudoju 'fairely light', kuri man patamsina odyte vos vos. Nu bet gal ir nuo norimo efekto priklauso - as jei tepu pudra ar drugelius, tai noresiu patamset, o ne svieset.... ax.gif

Bet visoms reikia individualiai turbut bandyt, kad uprasti patinka ar ne - man ir 'mythic' nieko nedare' ,bet kitos net sviesiaodes jais atsidziaugt negali... 4u.gif
Atsakyti
O as gavau drugelius pagaliau smile.gif , kol kas labai patenkinta esu.
Atsakyti