Aha,sitas

QUOTE(cuname @ 2009 03 27, 13:24)
na ir kaip?

Nu sakes jie nerealus,visad galvojau kad man jie netiks,nes esu tamsesnio gymio,plaukai ir antakiai juodi,akys melynos o oda vidutinio tamsumo.Uztai pirkau isparduotuvej maziau nei puse pabandymui,bet dabar su mielu noru nupirkciau kokia puse dar,gal kuri norit pasidalint
Tai va tepiau ant krempuros,tai tikrai labai paskaistina oda,tokia zviezi atrodo,naturali,pailsejusi net nemoku papasakot.Blizga labai minimaliai.daziau tik blakstienas ir lupas,bet jei ir seseliukus det ir akiu pravedima tai isvis
nu Labai naturaliai taip gaunasi
Papildyta:
Vaikstau dabar issisiepus ir visa davolna

Tai va tepiau ant krempuros,tai tikrai labai paskaistina oda,tokia zviezi atrodo,naturali,pailsejusi net nemoku papasakot.Blizga labai minimaliai.daziau tik blakstienas ir lupas,bet jei ir seseliukus det ir akiu pravedima tai isvis

nu Labai naturaliai taip gaunasi

Papildyta:
Vaikstau dabar issisiepus ir visa davolna
QUOTE(Milmar @ 2009 03 27, 13:54)
Gal kas nors zino, kaip tas CD stebuklas vadinasi? Oficialiam saite negaliu rasti.
Dior Night Diamond All Over Diamond Dust Powder
.jpg)
ant odos:
.jpg)
[quote=Milmar,2009 03 27, 14:54]
Prasom prasom
Labai labai
Gal kas nors zino, kaip tas CD stebuklas vadinasi? Oficialiam saite negaliu rasti.
Papildyta:
Cia mythicai? As irgi noriu
Pasiruosus dalintis
[/quot
Jo mythicai,as ir pati negaliu patiket kad sitaip paskaistina......Tikrai visad maniau kad jie netiks ir pirkau beige,dar siek dek idesiu i juos beige ir bus isvis idealu
tai kad neturiu kas nufotkintu
Na tikrai gal kuri norit pasidalinti mythicais
Prasom prasom

Papildyta:
Cia mythicai? As irgi noriu

Pasiruosus dalintis

[/quot
Jo mythicai,as ir pati negaliu patiket kad sitaip paskaistina......Tikrai visad maniau kad jie netiks ir pirkau beige,dar siek dek idesiu i juos beige ir bus isvis idealu

tai kad neturiu kas nufotkintu

Na tikrai gal kuri norit pasidalinti mythicais

QUOTE(Milmar @ 2009 03 27, 14:12)
turėtų būt

QUOTE(Vitulka @ 2009 03 27, 12:56)
taip taip va butent ir man rekomendavo vietoj guerlain meteoru si dalykeli, bet per brangu pasirode ir pagalvojau kad reikia ramintis ir tvardytis

QUOTE(agvill @ 2009 03 27, 16:06)
taip taip va butent ir man rekomendavo vietoj guerlain meteoru si dalykeli, bet per brangu pasirode ir pagalvojau kad reikia ramintis ir tvardytis 

na man ji neatrodo kaip meteoritų pakaitalas

QUOTE(agvill @ 2009 03 27, 16:06)

bandziau ja Kristianoje, ji tikrai neduoda tokio efekto kaip meteoritai, teisiog blizgi pudryte - su smulkiom blizgiom dalelytem; man ji labiau tiktu iseigai, vakariniam variantui
QUOTE(AZURA @ 2009 03 27, 16:30)
bandziau ja Kristianoje, ji tikrai neduoda tokio efekto kaip meteoritai, teisiog blizgi pudryte - su smulkiom blizgiom dalelytem; man ji labiau tiktu iseigai, vakariniam variantui
o kokia jos butu??
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 27, 09:35)
is ebay

Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2009 03 27, 12:30)
butinai