Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Aha,sitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 03 27, 13:24)
Siandien atkeliavo mano mythicai,varau pasiterlenti rolleyes.gif

na ir kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu sakes jie nerealus,visad galvojau kad man jie netiks,nes esu tamsesnio gymio,plaukai ir antakiai juodi,akys melynos o oda vidutinio tamsumo.Uztai pirkau isparduotuvej maziau nei puse pabandymui,bet dabar su mielu noru nupirkciau kokia puse dar,gal kuri norit pasidalint mirksiukas.gif
Tai va tepiau ant krempuros,tai tikrai labai paskaistina oda,tokia zviezi atrodo,naturali,pailsejusi net nemoku papasakot.Blizga labai minimaliai.daziau tik blakstienas ir lupas,bet jei ir seseliukus det ir akiu pravedima tai isvis wub.gif
nu Labai naturaliai taip gaunasi wub.gif
Papildyta:
Vaikstau dabar issisiepus ir visa davolna
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 03 27, 13:54)
Gal kas nors zino, kaip tas CD stebuklas vadinasi? Oficialiam saite negaliu rasti.

Dior Night Diamond All Over Diamond Dust Powder

user posted image

ant odos:

user posted image
Atsakyti
[quote=Milmar,2009 03 27, 14:54]
Prasom prasom 4u.gif Labai labai

Gal kas nors zino, kaip tas CD stebuklas vadinasi? Oficialiam saite negaliu rasti.
Papildyta:
Cia mythicai? As irgi noriu verysad.gif
Pasiruosus dalintis drinks_cheers.gif
[/quot

Jo mythicai,as ir pati negaliu patiket kad sitaip paskaistina......Tikrai visad maniau kad jie netiks ir pirkau beige,dar siek dek idesiu i juos beige ir bus isvis idealu wub.gif
tai kad neturiu kas nufotkintu doh.gif
Na tikrai gal kuri norit pasidalinti mythicais mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jau tokia wub.gif situacija, eisiu į Kristę pažiūrėti tų Mythicų. Gal bus pabandymui?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 03 27, 14:12)
Kad jau tokia  wub.gif  situacija, eisiu į Kristę pažiūrėti tų Mythicų. Gal bus pabandymui?

turėtų būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 27, 12:56)
ebay  galim nusipirkt  ax.gif
Papildyta:

šitie man atrodo:
user posted image

taip taip va butent ir man rekomendavo vietoj guerlain meteoru si dalykeli, bet per brangu pasirode ir pagalvojau kad reikia ramintis ir tvardytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 03 27, 16:06)
taip taip va butent ir man rekomendavo vietoj guerlain meteoru si dalykeli, bet per brangu pasirode ir pagalvojau kad reikia ramintis ir tvardytis  doh.gif

na man ji neatrodo kaip meteoritų pakaitalas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 03 27, 16:06)
taip taip va butent ir man rekomendavo vietoj guerlain meteoru si dalykeli, bet per brangu pasirode ir pagalvojau kad reikia ramintis ir tvardytis  doh.gif

bandziau ja Kristianoje, ji tikrai neduoda tokio efekto kaip meteoritai, teisiog blizgi pudryte - su smulkiom blizgiom dalelytem; man ji labiau tiktu iseigai, vakariniam variantui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 27 kovo 2009 - 16:46
QUOTE(AZURA @ 2009 03 27, 16:30)
bandziau ja Kristianoje, ji tikrai neduoda tokio efekto kaip meteoritai, teisiog blizgi pudryte - su smulkiom blizgiom dalelytem;  man ji labiau tiktu iseigai, vakariniam variantui

o kokia jos butu??
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 27, 09:35)
Wow gražu thumbup.gif O kur jūs juos randate?Kur perkate? 4u.gif

is ebay wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Donatute @ 2009 03 27, 12:30)
Kokie gražūs    wub.gif    Kai išbandysit būtinai parašykit      mirksiukas.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti