Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

As galvoju ,gal mythic su beige sumaisyt biggrin.gif nes labai norisi is mythic to svytejimo,o beige kad rudesni veiduka padarytu wub.gif nes pati nesu labai sviesi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 rugsėjo 2009 - 21:00
QUOTE(Mertise @ 2009 03 25, 18:27)
As galvoju ,gal mythic su beige sumaisyt biggrin.gif nes labai norisi is mythic to svytejimo,o beige kad rudesni veiduka padarytu wub.gif nes pati nesu labai sviesi

turiu ir aš ir draugė taip sumaišiusi meteoritus, tai super derinys thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 rugsėjo 2009 - 21:00
QUOTE(Mertise @ 2009 03 25, 19:27)

Mergaites,atsiprasau uz off topic,bet gal kas nors turit nereikalinga tuscia dezute nu meteoritu parduot?Buciau labai dekinga.Geriau Vilniuje 4u.gif

O kokiom dalim maisot,kaip padaryt kad butu idealiai,turbut vis maisyt ir bandyt jei netinka keisti juos ir vel bandyt g.gif
Kai gausiu savuosius ir as miksuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 25 kovo 2009 - 21:14
Naujieji sios vasaros presuotieji meteoritai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 03 25, 21:13)
O kokiom dalim maisot,kaip padaryt kad butu idealiai,turbut vis maisyt ir bandyt jei netinka keisti juos ir vel bandyt g.gif
Kai gausiu savuosius ir as miksuosiu rolleyes.gif

As dar nebandziau,bet gal beige reiktu vos vos daugiau uz mythic g.gif gal ruduma duotu,nezinau is tikruju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2009 03 26, 11:34)
Naujieji sios vasaros presuotieji meteoritai:

user posted image

koks tikslus pavadinimas ju butu?? smile.gif
Atsakyti
kokie faini tie presuoti:) kokia ju kainyte gal zinot? kur buna ju pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 03 26, 12:21)
koks tikslus pavadinimas ju butu??  smile.gif

Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder Nacre des Mers
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 03 26, 13:44)
Wow kokie faini bigsmile.gif zadejau pirkti senuosius beige,bet dabar apsigalvojau lotuliukas.gif

kuom tokie faini? g.gif
panašūs į Mythic presuotus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 26, 15:13)
kuom tokie faini?  g.gif
panašūs į Mythic presuotus  g.gif

presuotu neturiu jokiu dar kol kas,man rodos uz mythic tamsesni siek tiek o uz beige sviesesni g.gif Siaip sakau kad faini,visi meteoritai faini lotuliukas.gif Tokie atrodo kaip tik vasarai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 26 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(Mertise @ 2009 03 26, 12:16)
As dar nebandziau,bet gal beige reiktu vos vos daugiau uz mythic g.gif gal ruduma duotu,nezinau is tikruju biggrin.gif

mano draugė sumaišė puse porcijos Beige su Mythic pilna, o aš likutį Baige su pilna Mythic, tai nežinau, užtenka man tokio rudumo, nes pvz didžiausi matiniai rudi rutuliukai iš Beige trinasi pakankamai ilgai ir todėl man iki pat šiol rudina veiduką mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Via @@@,2009 03 25, 14:27]
As irgi apsirgau biggrin.gif ,turiu beige,bet efektas netenkina kazkaip,nepasakyciau,kad stebuklas...... Uzsisakiau pucci ir perles de velour (kazkaip tai rasosi,nepamenu biggrin.gif ) ,dabar nekantrauju kol gausiu.... Gal kas galetu papasakoti apie pastaruju efekta?
as ir beige norejau isigyti, bet neiisgijau visiskai man jie pasirode be jokio efekto, net keista bent man kaip kitos paneles juos giria, na man jie ir nelabai
Atsakyti