As galvoju ,gal mythic su beige sumaisyt nes labai norisi is mythic to svytejimo,o beige kad rudesni veiduka padarytu nes pati nesu labai sviesi
QUOTE(Mertise @ 2009 03 25, 18:27)
As galvoju ,gal mythic su beige sumaisyt nes labai norisi is mythic to svytejimo,o beige kad rudesni veiduka padarytu nes pati nesu labai sviesi
turiu ir aš ir draugė taip sumaišiusi meteoritus, tai super derinys
QUOTE(Mertise @ 2009 03 25, 19:27)
Mergaites,atsiprasau uz off topic,bet gal kas nors turit nereikalinga tuscia dezute nu meteoritu parduot?Buciau labai dekinga.Geriau Vilniuje
Mergaites,atsiprasau uz off topic,bet gal kas nors turit nereikalinga tuscia dezute nu meteoritu parduot?Buciau labai dekinga.Geriau Vilniuje
O kokiom dalim maisot,kaip padaryt kad butu idealiai,turbut vis maisyt ir bandyt jei netinka keisti juos ir vel bandyt
Kai gausiu savuosius ir as miksuosiu
Naujieji sios vasaros presuotieji meteoritai:
QUOTE(cuname @ 2009 03 25, 21:13)
O kokiom dalim maisot,kaip padaryt kad butu idealiai,turbut vis maisyt ir bandyt jei netinka keisti juos ir vel bandyt
As dar nebandziau,bet gal beige reiktu vos vos daugiau uz mythic gal ruduma duotu,nezinau is tikruju
QUOTE(milldute @ 2009 03 26, 11:34)
koks tikslus pavadinimas ju butu??
kokie faini tie presuoti:) kokia ju kainyte gal zinot? kur buna ju pirkt?
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 03 26, 12:21)
koks tikslus pavadinimas ju butu??
Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder Nacre des Mers
QUOTE(cuname @ 2009 03 26, 13:44)
Wow kokie faini zadejau pirkti senuosius beige,bet dabar apsigalvojau
kuom tokie faini?
panašūs į Mythic presuotus
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 26, 15:13)
presuotu neturiu jokiu dar kol kas,man rodos uz mythic tamsesni siek tiek o uz beige sviesesni Siaip sakau kad faini,visi meteoritai faini Tokie atrodo kaip tik vasarai
QUOTE(Mertise @ 2009 03 26, 12:16)
As dar nebandziau,bet gal beige reiktu vos vos daugiau uz mythic gal ruduma duotu,nezinau is tikruju
mano draugė sumaišė puse porcijos Beige su Mythic pilna, o aš likutį Baige su pilna Mythic, tai nežinau, užtenka man tokio rudumo, nes pvz didžiausi matiniai rudi rutuliukai iš Beige trinasi pakankamai ilgai ir todėl man iki pat šiol rudina veiduką
[quote=Via @@@,2009 03 25, 14:27]
As irgi apsirgau ,turiu beige,bet efektas netenkina kazkaip,nepasakyciau,kad stebuklas...... Uzsisakiau pucci ir perles de velour (kazkaip tai rasosi,nepamenu ) ,dabar nekantrauju kol gausiu.... Gal kas galetu papasakoti apie pastaruju efekta?
as ir beige norejau isigyti, bet neiisgijau visiskai man jie pasirode be jokio efekto, net keista bent man kaip kitos paneles juos giria, na man jie ir nelabai
As irgi apsirgau ,turiu beige,bet efektas netenkina kazkaip,nepasakyciau,kad stebuklas...... Uzsisakiau pucci ir perles de velour (kazkaip tai rasosi,nepamenu ) ,dabar nekantrauju kol gausiu.... Gal kas galetu papasakoti apie pastaruju efekta?
as ir beige norejau isigyti, bet neiisgijau visiskai man jie pasirode be jokio efekto, net keista bent man kaip kitos paneles juos giria, na man jie ir nelabai