Senoji tema
Via @@@, 25 Kov 2009 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Via @@@, 25 Kov 2009 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
As irgi apsirgau
,turiu beige,bet efektas netenkina kazkaip,nepasakyciau,kad stebuklas...... Uzsisakiau pucci ir perles de velour (kazkaip tai rasosi,nepamenu
) ,dabar nekantrauju kol gausiu.... Gal kas galetu papasakoti apie pastaruju efekta?
Via @@@, 25 Kov 2009 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Via @@@, 25 Kov 2009 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
As irgi apsirgau
,turiu beige,bet efektas netenkina kazkaip,nepasakyciau,kad stebuklas...... Uzsisakiau pucci ir perles de velour (kazkaip tai rasosi,nepamenu
) ,dabar nekantrauju kol gausiu.... Gal kas galetu papasakoti apie pastaruju efekta?
Mertise, 25 Kov 2009 - 12:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Mertise, 25 Kov 2009 - 12:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
mecia, 25 Kov 2009 - 13:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
mecia, 25 Kov 2009 - 13:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
atsakau į baigtoj temoj užduotą klausimą dėl naudojimo
![]()
turėjau aš pusę porcijos Beige, tai kaip minėjau naudojau beveik kasdien ir jų neišnaudojau per maždaug pusę metų, liko man mažiau kad uždengtų dėžutės dugną, bet tikrai dar būčiau kokius porą mėnesių laisvai naudojustai dabar likutį sumaišiau su pilna porcija Mythic, iš kurių išėmiau raudonus (naudosiu juos kaip skaistalus) ir tikrai planuoju mažiausiai metus nesukti galvos dėl naujų pirkimo
Via @@@, 25 Kov 2009 - 12:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Via @@@, 25 Kov 2009 - 12:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
As irgi apsirgau
KRISTELA, 01 Spa 2008 - 23:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
KRISTELA, 01 Spa 2008 - 23:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mythic
Geriausia aisku isbandyt visus ir nuspresti kurie tinkamiausi, o renkantis atkreipk demesi i naturalu odos atspalvi (siltas/saltas tipas) ir kokio rezultato nori
![]()
Gold temptation LE - labai blizgus, toks vientisas perlamutras, sviesus siltas atspalvis - veidas kaip sniego karalienesidealus vakariniam makiazui arba tik kai kurioms vietoms paryskinti.
Perles de velour LE - vidutinio blizgumo, rausvai/ rusvo/ bordo atspalvio, oda atrodo labai vasariskai, lyg saulutes paliesta. Saikingai galima naudoti visam veidui, gausiau - skruostams.
Beige - vidutinio blizgumo, siltas gelsvai rusvas atspalvis. Tinka visam veidui. (pas mane beige sumaisyti su pink - gyvesnis, persikinis atspalvis)
Mythic - mazai blizgus, labai skaistina veida, duoda svytejima is vidaus. Saltas atspalvis, siek tiek sviesina.
Aciu![]()
Milmar, 25 Kov 2009 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Milmar, 25 Kov 2009 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Niekaip negaliu apsispręsti tarp pucci ir mythic. Daug visko prirašyta temose, bet gal galėtų kas glaustai apibūdinti skirtumus. Ar pucci nėra per daug blizgūs išeiginiai? Man kasdienai norėtųsi. Esu šviesiaodė.
Ar meteoritai porų neparyškina![]()
Ir dar klausimėlis skaitančioms- išparduotuvėse galima dalimis pirkti, bet ar apsimoka. Tie rutuliukai, kaip suprantu, skirtingų spalvų, tai atidalinus gali kažkokių ir nepatekti. Ar taip suprantu? Jeigu netaip, gal kas nors turėtų pabandymui kokių variantų pasiūlyti?
Milmar, 25 Kov 2009 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Milmar, 25 Kov 2009 - 14:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
1. Niekaip negaliu apsispręsti tarp pucci ir mythic. Daug visko prirašyta temose, bet gal galėtų kas glaustai apibūdinti skirtumus. Ar pucci nėra per daug blizgūs išeiginiai? Man kasdienai norėtųsi. Esu šviesiaodė.
2. Ar meteoritai porų neparyškina![]()
3. Ir dar klausimėlis skaitančioms- išparduotuvėse galima dalimis pirkti, bet ar apsimoka. Tie rutuliukai, kaip suprantu, skirtingų spalvų, tai atidalinus gali kažkokių ir nepatekti. Ar taip suprantu? Jeigu netaip, gal kas nors turėtų pabandymui kokių variantų pasiūlyti?
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯