Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(Lera @ 2009 05 28, 15:26)
nu nieko nesuprantu jau , viską išbandžiau bet niekaip nepasišalina .. kąąąąą daryt ?

nesamone... :| o control panelyje tarp add/remove programs ziurejai? istrink ten jeigu rasi ta live search,arba ka nors kas su MSN susije,nes nuo situ dalyku jis ir atsiranda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 05 28, 14:31)
nesamone... :| o control panelyje tarp add/remove programs ziurejai? istrink ten jeigu rasi ta live search,arba ka nors kas su MSN susije,nes nuo situ dalyku jis ir atsiranda  unsure.gif

nu ir aš sakau nesąmonė blink.gif viską ką reikia ką nereikia ištryniau ir vistiek yra , net ką tik mozilą išinstaliavau ir vėl instaliavau ir ką? ir nieko viskas kaip ir buvo net apvalkalas tas pats likes ką daryt ???????? verysad.gif
Atsakyti
arba tu nesugebi išinstaliuot tvarkingai arba pas tave virusas sėdi.
Arba dėkis kitą naršyklę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMama: 28 gegužės 2009 - 14:47
QUOTE(BigMama @ 2009 05 28, 14:46)
arba tu nesugebi išinstaliuot tvarkingai arba pas tave virusas sėdi.
Arba dėkis kitą naršyklę smile.gif

labai padėjai.
viską aš moku patikėk. viruso nėra . bet ir ta live search pašalint niekaip negaliu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 28 gegužės 2009 - 15:06
hmm man rodos pas tave msn messengeris yra,jis siaip pagal defaulta visada buna,tad pats laikas butu ji istrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 28, 16:05)
...  . bet ir ta live search pašalint niekaip negaliu .

Nelabai aš čia pagaunu - tai čia pas tave pradžios tinklapis toks ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 05 28, 16:47)

ne,man rodos ji kai suveda ten virsuj sone kur yra pvz google paieska,kai ten suveda ko iesko,jai ne google atvercia o ta live search
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 05 28, 16:50)
ne,man rodos ji kai suveda ten virsuj sone kur yra pvz google paieska,kai ten suveda ko iesko,jai ne google atvercia o ta live search

Nu gal ir taip, nelabai ji ten paaiškina.
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 05 28, 15:36)
hmm man rodos pas tave msn messengeris yra,jis siaip pagal defaulta visada buna,tad pats laikas butu ji istrinti smile.gif

ištriniau jau ..

QUOTE(Palemonas @ 2009 05 28, 15:47)

ne pradžios jau sutvarkėm dabar yra google .
bet jeigu pvz atidarai nauja langą ir nori kažką rast tai ieško būtent tas live , nors šone yra dar vienas langelis googles , bet anas buvo patogiau man atrodo ten mozilos net ieškiklis buvo g.gif

QUOTE(dev @ 2009 05 28, 15:50)

na paaiškinau gal db? anam puslapi atrodo net rodžiau kur ir kas ne taip..
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 05 27, 14:03)
va mano beda ,

user posted image

Atsakyti
nepaaiskinai,as nesuprantu is kur tas live pas tave atsiranda,cia kai i adreso eilute kazka vedi jis atsiranda ar kada
Atsakyti
Tas live search as kaip suprantu yra paieska, kaip google. Ji matoma salia ivedimo laukelio lietuvos himnas? Tai cia standartine windowsu paieska kai neranda suvesto puslapio adreso. Nieko cia blogo nera.
Dabar as jau nieko nesuprantu kas pas tave negerai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMama: 29 gegužės 2009 - 08:18
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 29, 00:01)
http://rapidshare.co...ation_Crack.rar

Tik nepamenu ar šitą siunteisi ? Nu žiūrėsim, nemačys -  kitą surasim.  biggrin.gif
Papildyta:

O kam dabar lengva ? Ir mes čia ne iš dyko buvimo.  smile.gif

o man neina parsisiut sito g.gif ka daryt doh.gif
Atsakyti