Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(Menulio sviesa @ 2009 05 25, 09:33)
prie langelio skirto ivesti paieskos zodzius, kaireje puseje turi buti mygtukas, ji paspaudus issiskleidzia sarasas su paiesku svetainemis, o apacioje uzrasas "tvarkyti ieskikles"...ten nusistatykite...

pas mane tik kitam langiuke paieškos taip yra , o pagrindiniam ne, nerandu kur ten nustatyt doh.gif
Atsakyti
la mirksiukas.gif
reikia pagalbos blush2.gif
namuos kazkas su kompu blogai doh.gif tekstas pasiliejes, skaityt beveik neimanoma, internetiniai puslapiai iskraipyti, be fonu unsure.gif ka daryyyyt? unsure.gif beje, problemos atsirado kai kompa is vistos i xp perrase unsure.gif va mazdaug taip visus puslapius atidarineja verysad.gif
cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 25 gegužės 2009 - 12:04
Firefoxe nustatymuose taip padaryk:

Tools -> Options
user posted image
(Gal ir viskas taip, kaip turi būti, bet dėl viso pikto, patikrink wink.gif )

Tools -> Options -> Colours
user posted image
(Čia svarbu, kad būtų varnelė ant Allow pages to choose.... Pas tave tokios nėra uždėtos, kad baltą foną rodo)

Kažkuri (o gal kelios) varnelė yra nuimta, kad ne viską rodo.

O kaip tekstas išsiliejęs, nelabai įsivaizduoju. Irgi gerai būtų screenshotą pamatyt. Tik geriau dėk į http://tinypic.com paveikslėlius. Fotki kokybė bloga, labai suspaudžia paveikslėlius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 25 gegužės 2009 - 13:25
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 25, 12:19)

O kaip tekstas išsiliejęs, nelabai įsivaizduoju. Irgi gerai būtų screenshotą pamatyt. Tik geriau dėk į [url=http://tinypic.com--><div class='quotetop'>QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 25, 12:19

O kaip tekstas išsiliejęs, nelabai įsivaizduoju. Irgi gerai būtų screenshotą pamatyt. Tik geriau dėk į [url=http://tinypic.com)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://tinypic.com[/url] paveikslėlius. Fotki kokybė bloga, labai suspaudžia paveikslėlius.

uzdejau ta varnele, bet jokiu pokyciu unsure.gif
teksta dar su rezoliucija pazaidus pasitvarkau, bet kazko tie nustatymai neuzsilaiko...kompa ijungus ir vel vargstu su tais nustatymais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 25 gegužės 2009 - 17:32
sveiki,
gal ir man kas pagelbes 4u.gif
turiu nesiojama kompa ant kurio ispyliau visa puodeli kavos. kompa isvaliau 2 dienas dziovinau, viskas veikia isskirus klaviatura. neveikia nei vienas mygtukas verysad.gif
ar nest i taisykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 25, 20:20)
sveiki,
gal ir man kas pagelbes  4u.gif
turiu nesiojama kompa ant kurio ispyliau visa puodeli kavos. kompa isvaliau 2 dienas dziovinau, viskas veikia isskirus klaviatura. neveikia nei vienas mygtukas  verysad.gif
ar nest i taisykla  g.gif

brolis buvo sidro uzpyles doh.gif kompas numiro visai, reikejo motinine plokste keist doh.gif tau pasiseke 4u.gif manau, nesk paremontuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 25 gegužės 2009 - 21:55
QUOTE(emuxxx @ 2009 05 25, 22:55)
brolis buvo sidro uzpyles doh.gif kompas numiro visai, reikejo motinine plokste keist doh.gif tau pasiseke 4u.gif manau, nesk paremontuot smile.gif

pasirodo, alkoholis zudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gerai, kad pas mane kava rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 25, 22:02)
pasirodo, alkoholis zudo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gerai, kad pas mane kava  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nesidžiauk labai, jeigu motininė plokštė gavo drėgmės tai laiko klausimas kada oksidacija atliks savo darbą. po tokių nutikimų kartais labiau apsimoka imti naują kompą, o seną paleisti dalimis.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 05 25, 23:07)
Nesidžiauk labai, jeigu motininė plokštė gavo drėgmės tai laiko klausimas kada oksidacija atliks savo darbą. po tokių nutikimų kartais labiau apsimoka imti naują kompą, o seną paleisti dalimis.

swoon.gif
ryt eisim doctor.gif mano kompa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 24, 18:28)
šia nemalone pašalinau , bet liko "live search" doh.gif noriu kaip ankščiau kad ir paieškos rezultatus rodytu google o ne kažkoks "live search" ir kas čia ką pridarė nesprantu  doh.gif

QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 10:19)
pas mane tik kitam langiuke paieškos taip yra , o pagrindiniam ne, nerandu kur ten nustatyt doh.gif

na kas nors plyyyyze , baigiu nukvakt , kaip nervina doh.gif
Atsakyti
Sveiki...tik prašau labai nesijuokti jei problema išdėstysiu blondiniškai.. 4u.gif
.. nėra garso.. garso plokštė integruota kartu su motinine..nuejus i my computer-manage-device manager-sound controlers-rodo,kad audio codecs ir t.t. veikia gerai..nera nei klaustuku nieko....idėjus motinines diska irgi rodo,kad instaliuota...kolonėlės tikrai veikė su senu kompu..Nežinau ka dar daryt..?
Atsakyti
QUOTE(Oppa Aciu @ 2009 05 25, 23:26)
Sveiki...tik prašau labai nesijuokti jei problema išdėstysiu blondiniškai..  4u.gif 
.. nėra garso.. garso plokštė integruota kartu su motinine..nuejus i my computer-manage-device manager-sound controlers-rodo,kad audio codecs ir t.t. veikia gerai..nera  nei klaustuku nieko....idėjus motinines diska irgi  rodo,kad instaliuota...kolonėlės tikrai veikė su senu kompu..Nežinau ka dar daryt..?

gali buti kad sudege ta integruota plokste, bent jau man taip buvo. isidejau papildoma ir turiu garsa rolleyes.gif
Atsakyti